Inferno Napisano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2019 Znowu masz coś poniszczone do remontu? Chyba właśnie o to chodzi! Jak muzyka sprawia nam przyjemność 😅 Ten wątek jest fajny bo nikt się nie spiera co lepsze tylko każdy od każdego się uczy i chłonie muzę. Bym powiedział temat perełka🤩🎼 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2019 Ogólnie takie akustyczne kawałki robią robotę , nie męczą jak "łupanki" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2019 (edytowany) To teraz trochę "łupanki" ale na dobrym poziomie. The Chemical Brothers - zawsze w formie. Nowiutki świeży album "No Geography" , gościnnie Aurora Aksnes się udziela wokalnie. Edytowano 18 kwietnia 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 18 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2019 13 minut temu, degsterr napisał: Nie w domu, a w głowie Taki żarcik 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 20 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2019 https://www.netflix.com/pl/title/80213712?preventIntent=true Warto obejrzeć 🤩 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 21 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 21 kwietnia 2019 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zenon z Kition Napisano 25 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2019 Blonde Redhead - ktoś ich słucha? Bardzo ciężko dotrzeć do osób w PL, którzy ich kojarzą Rock alternatywny, a ostatnio... no cóż, ciężko jest mi to przyrównać do czegokolwiek - muzyka eksperymentalna może? LRKR - mało znany artysta z Brooklynu (nie wiem dokładnie skąd jest, wiem jedynie, że tam mieszka), tworzący muzykę elektroniczną, którą serdecznie mogę polecić John Maus - podobny trochę do Deine Lakaien, tworzy głównie pop eksperymentalny, lo-fi, pop syntetyczny. Krótko mówiąc muzyka elektroniczna z dodatkiem akustycznych instrumentów i wokalem, który nie powiedziałbym, że stanowi podstawę dla melodii, a raczej jej eleganckie uzupełnienie Philippe Jaroussky - fantastyczny kontratenor Lustmord - dark ambient, bardzo specyficzny, nie każdy polubi, lecz warto dać szansę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2019 A ja kolejny raz polecę trochę hitorii : https://www.netflix.com/pl/title/80191049 "Diabeł na rozdrożu" - WARTO!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 26 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2019 Żałuję, ze mnie tu nie zawiało wcześniej 👍Czego słucham? Dzisiaj Sophie Zelmani "All about you", Anette Askvik "Liberty" i podobne klimaty ale i Massive Attack "Psyche" 😁 tyle tego .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2019 Jednak wylądowała u mnie płyta https://musicuniverse.bandcamp.com/album/when-we-all-fall-asleep-where-do-we-go Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2019 1 godzinę temu, Fafniak napisał: Jednak wylądowała u mnie płyta https://musicuniverse.bandcamp.com/album/when-we-all-fall-asleep-where-do-we-go A pamiętam jak się ze mnie śmiałeś ,że to polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 28 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2019 hmmm ? śmiałem się ? serio ? Dnia 6.04.2019 o 18:46, Fafniak napisał: Niestety 80% tych nowych wypustów to dla mnie nuda. Naprawdę starałem się znaleźć zalety ale ni cholery. Zbyt podobne do innych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 30 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2019 Dziś słucham...????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 1 maja 2019 Udostępnij Napisano 1 maja 2019 8 godzin temu, degsterr napisał: Czy ja dobrze widzę? Tidal na testach? 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 1 maja 2019 Udostępnij Napisano 1 maja 2019 Przyjemne fortepianowe granie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 1 maja 2019 Udostępnij Napisano 1 maja 2019 Takie fajne 30 min polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 maja 2019 Udostępnij Napisano 3 maja 2019 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieniek Napisano 3 maja 2019 Udostępnij Napisano 3 maja 2019 (edytowany) Dzisiaj słucham Vangelisa, płyta z 1981 roku. Kupione w sklepie nie muzycznym, ale oprócz kiełbasy, masła i piwa można też znaleźć płyty, czasem dosyć ciekawe. Edytowano 3 maja 2019 przez pieniek Zły rozmiar zdjęć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 maja 2019 Udostępnij Napisano 4 maja 2019 Shigeru Umebayashi - House Of Flying Daggers polecam każdemu , przyjemne "japońskie" brzmienia zgodne z epoką rzeczonego filmu instrumenty brzmią fenomenalnie , można sprzęty tym testować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 maja 2019 Udostępnij Napisano 6 maja 2019 (edytowany) JORDI SAVALL & HESPERION XXI - IBN BATTUTA - THE TRAVELER OF ISLAM Fascynująca podróż po stylach muzycznych średniowiecznego świata (Europy, Bliskiego i Dalekiego Wschodu), śladami wielkiego arabskiego podróżnika Ibn Battuty. Jak na muzykę tkwiącą korzeniami w średniowieczu, wyjątkowo lekko strawne (by nie powiedzieć przebojowe). Edytowano 6 maja 2019 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 10 maja 2019 Udostępnij Napisano 10 maja 2019 https://tidal.com/playlist/3621d57e-ace6-4d51-b571-7e14b79ae9d7 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 11 maja 2019 Udostępnij Napisano 11 maja 2019 U mnie w tle leci Barry White Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 maja 2019 Udostępnij Napisano 16 maja 2019 Dzisiaj wygrzebałem - Maisha. Świetne dwie EPki, dla mnie w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 maja 2019 Udostępnij Napisano 18 maja 2019 Loreena McKennitt , przyjemne nuty "wyspiarskie" , można się lekko cofnąć w czasie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 24 maja 2019 Udostępnij Napisano 24 maja 2019 Lorenka fajnie smęci 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts