Gość Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 Wszystko przed Tobą Muzyka to przygoda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 A wiedziałeś że ma 11-cioro dzieciaczków! Pełna chata, święta muszą być ekstra w takim domu! 🙂 Kilku chłopaków było całkiem sporych, na moje oko 17-18 ale i taki maluszek na rękach jeszcze był, fajnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 Wiedziałem. Ostatnie niedawno się urodziło. Patole podobno dostają śruby gdy policzą ile Joszko dostaje z 500+ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 (edytowany) Ale on nie zaczął teraz, po tym jak ogłosili te 500+ tylko już jakiś czas temu 😁 Muza Joszko dość specyficzna, folk, etniczna tak bym to nazwał. Ponoć też nagrywają całą rodzina. Fajna zgrana paczka Edytowano 6 września 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 września 2019 Udostępnij Napisano 6 września 2019 Też szanuję że żyją tak jak chcą i grają tak jak chcą Bez napinki i uczciwie. P.S. Jakby patologia wiedziała jaki socjalizm nastanie, to produkowałoby "bombelki" w ilościach hurtowych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 września 2019 Udostępnij Napisano 7 września 2019 Marilyn Manson , przyjemna gitara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 Dnia 31.08.2019 o 14:40, JohnDoe napisał: Ta nowa płyta Tool - bębny i reszta - obłęd. Postarali się 🙂 nie przez kabelki, nie nie 😆 płyta jest niesamowita Jest na HDtracks i o dziwo nie jest koszmarnie droga... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 3 minuty temu, Fafniak napisał: Jest na HDtracks i o dziwo nie jest koszmarnie droga... Płyta CD jest droga bo.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 Zaraz biorę się za odsłuch waszych propozycji, a może i mnie coś tam się przypodoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 @JohnDoe ooooo jaaaaa !!! ileż toto kosztuje (nie miałem pojęcia że taka jest ) idę sprawdzać jaki to koszt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 @Bogusław Kożyczkowski Jasne, ja zawsze chętnie tu zaglądam i biorę coś od innych 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 noszsz kurde.... 330-400zł - troche przesadzili Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 (edytowany) Czekałem aż sprawdzisz 🤣 Ale magia jest zaraz po otwarciu pudełka 👽👽👽 Edytowano 8 września 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 masz ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 (edytowany) Nie mam jeszcze. U mnie koło £100, poczekam może stanieje. Póki co stream. ....aaa że magia, no na tym filmie widać i słychać Edytowano 8 września 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 Znajomy miał mi przywieźć nowe albumy metallici - te pudła z różnymi dodatkami Nic z tego nie wyszło U nas w kraju ktoś zazyczył sobie ok tysia za pakę.. - zrezygnowalem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 Mam coś fajnego spokojnego na wieczór. Susan Tedeschi - kawałek Wait for Me świetny wokal + pianino w połowie wchodzi, wszystko razem bardzo fajnie brzmi 🙂 Oraz - The Meters, niby prosta muzyka ale ma smaki. Polecam utwór Stormy oraz Chug Chug Chug. Organy hammonda, fajna gitara basowa i nie tylko 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 8 września 2019 Udostępnij Napisano 8 września 2019 the Meters -dziękować - nie znałem - "lubię to" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 września 2019 Udostępnij Napisano 9 września 2019 10 godzin temu, Fafniak napisał: the Meters Zapomniałem napisać że na płycie CD nie ma utworu Chug Chug Chug - A - Lug (Push and Shove) nie wiem czemu jest w streamingu? Szkoda bo fajny i nie wiem z której płyty pochodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 9 września 2019 Udostępnij Napisano 9 września 2019 Dnia 8.09.2019 o 20:03, Fafniak napisał: noszsz kurde.... 330-400zł - troche przesadzili Płyta warta każdych pieniedzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 10 września 2019 Udostępnij Napisano 10 września 2019 10 godzin temu, audiowit napisał: Płyta warta każdych pieniedzy. Szczególnie, że trzeba było na nią trochę poczekać. Od jakichś 10 lat, co roku słyszałem pogłoski, że to już Faktem jest, że wymiata. Niemniej jednak, pomimo, że mam wszystkie pozostałe płyty Toola, tej niestety nie kupię ze względu na cenę - przegięcie Mam nadzieję, że wyjdzie w przyszłości "normalne" wydanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 września 2019 Udostępnij Napisano 10 września 2019 Bedę polował na uzywkę. A tymczasem plik sobie ściagnę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 10 września 2019 Udostępnij Napisano 10 września 2019 9 godzin temu, audiowit napisał: Bedę polował na uzywkę. A tymczasem plik sobie ściagnę. można kupić : https://www.hdtracks.com/fear-inoculum Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 września 2019 Udostępnij Napisano 10 września 2019 Na eBay UK widzę wstawiają po 100, 200, 500 a nawet £1000 za CD. Ludzie chyba całkiem pogłupieli z tą płytą. Czegoś takiego nie widziałem. Ciekawe co będzie potem, czy stanieje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 września 2019 Udostępnij Napisano 10 września 2019 W Polsce mozna kupic za 310zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts