Chyba Miro 84 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 (edytowany) Naprawde polecam wszystkim. Chylinska jakiej nie znamy..... i te solowki.... poezja! Nawet slaba jakosc dzwieku nie przeszkadza tak bardzo @Karol64208 a wyobrazasz to sobie na czarnej płycie winylowej???? Edytowano 14 sierpnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 Fajnej muzyki słuchacie, słuchacie coś innego, prócz, metalu,jazzu, soul, bluesa, rocku... itd??? Ja dziś słucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 21 minut temu, MDMA66 napisał: Fajnej muzyki słuchacie, słuchacie coś innego, prócz, metalu,jazzu, soul, bluesa, rocku... itd??? Poza discopolo to wszystkiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 Dziś wieczorem DINOZAURY😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 (edytowany) 9 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: Poza discopolo to wszystkiego Otototo jeszcze ten trap, nie stawiałbym go na równi z DiscoPolo,jednak nie potrafe skumać filozofii tej muzy. Edytowano 14 sierpnia 2020 przez MDMA66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 Roznica taka ze trap do kotleta w tle moze lecieć, a discopolo to nawet po po litrze naszego wysmienitego napoju Bogów nie przejdzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2020 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: Roznica taka ze trap do kotleta w tle moze lecieć, a discopolo to nawet po po litrze naszego wysmienitego napoju Bogów nie przejdzie Ujęte w punkt. Ostatnio mam nawrót choroby o nazwie Indi Rock Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 15 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2020 na wieczór tym razem kilka starszych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Dnia 15.08.2020 o 00:56, MDMA66 napisał: Ujęte w punkt. Ostatnio mam nawrót choroby o nazwie Indi Rock Lubię ich w wersji z woodstocku. Ale chyba jednak wolę ich ojca. Swoją drogą jak się gościu za Dzieci nie zabierze to zawsze mu wyjdzie A u mnie Stare Dobre Małżeństwo. Jak leci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 8 godzin temu, Bahzell napisał: Lubię ich w wersji z woodstocku. Ale chyba jednak wolę ich ojca. Swoją drogą jak się gościu za Dzieci nie zabierze to zawsze mu wyjdzie A u mnie Stare Dobre Małżeństwo. Jak leci. Co jest grane? Co chwila widzę inny filmik z youtuba u mnie i U Ciebie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Moze zludzenie optyczne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 4 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Moze zludzenie optyczne Ufff dobrze że nie akustyczne złudzenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 7 godzin temu, MDMA66 napisał: Co jest grane? Co chwila widzę inny filmik z youtuba u mnie i U Ciebie? Za każdym razem jest: Dziś pójdę późno spać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2020 Potrzeba naprawde transparetnego systemu aby usłyszeć co mowi osoba w tym utworze podczas gdy Adele spiewa... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2020 no i zamordowali trójkę..., to posłucham płyty z początku lat 80, kiedy to zacząłem słuchać tej rozgłośni... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2020 to nówki jak widać Też chyba wrzucę na talerz w sobotę, można powiedzieć że o nich zapomniałem Miłego słuchania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2020 (edytowany) Dzisiaj mało audiofilsko. PolandRock z youtuba, leci po kolei. Była i Chylińska i Łydka Grubasa, teraz Lao Che. O a teraz Buraki by Kabanos Edytowano 20 sierpnia 2020 przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2020 Polecam Clacis rock florida. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 7 godzin temu, Bahzell napisał: Dzisiaj mało audiofilsko. PolandRock z youtuba, leci po kolei. Była i Chylińska i Łydka Grubasa, teraz Lao Che. O a teraz Buraki by Kabanos Panie Lao Che z PolandRock to sztosss. Winyle z ich koncertów są w świetnej realizacji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 @MDMA66 na Tidalu Wojenka ichnia jest tak zrealizowana, że mogę chodzić po pomieszczeniu i wskazywać gdzie są poszczególne instrumenty Lubię ten zespół od czasu premiery POwstania Warszawskiego, jakoś Gusła mi nie podeszły. Niestety jeszcze się nie dorobiłem sprzętu do słuchania z płyt winylowych, budowa domu drenuje kieszeń strasznie. A teraz Kabanos i Serce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 (edytowany) 24 minuty temu, Bahzell napisał: @MDMA66 na Tidalu Wojenka ichnia jest tak zrealizowana, że mogę chodzić po pomieszczeniu i wskazywać gdzie są poszczególne instrumenty Opuszczając miejsce odsłuchowe? Czyzby kolumny omni.... u Ciebie grały? Edytowano 21 sierpnia 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MDMA66 Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 (edytowany) 11 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: że mogę chodzić po pomieszczeniu i wskazywać gdzie są poszczególne instrumenty To już raczej rozwinięta muzyczna wyobrażnia Edytowano 21 sierpnia 2020 przez MDMA66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Dnia 20.08.2020 o 19:48, Karol64208 napisał: Też chyba wrzucę na talerz w sobotę, jak obiecałem. Znalazłem tylko dwie Przeszukałem kolekcję CD-ów ale nie mam więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts