Pboczek #426 Napisano 7 maja 2018 @Audio Autonomy u mnie niestety po jednym egz. rzucili ale gdyby pojawiła się ponownie, będę pamiętał o Tobie. Tymczasem było też coś z The Cure, Cream, Rolling Stones, Charliego Parkera. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Autonomy #427 Napisano 7 maja 2018 Dzięki za miłą propozycję @Pboczek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #428 Napisano 10 maja 2018 Dnia 7.05.2018 o 12:22, Audio Autonomy napisał: @Pboczek zazdroszczę Ci... W żadnej z wrocławskich Biedronek nie widziałem winyli Niny Simone To ciesz się że w ogóle widziałeś jakieś płyty - bo w Warszawie zaglądam do różnych biedron i żadnej płyty jeszcze nei widziałem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pboczek #429 Napisano 10 maja 2018 @Fafniak może one po prostu nie są widoczne dla osób które słyszą różnice w muzyce zależne od tego jak suszona jest płyta po jej umyciu... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość #430 Napisano 10 maja 2018 Hi hi hi... No cóż, pozostaje wachlowanie tym co się ma... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #431 Napisano 10 maja 2018 (edytowany) 5 godzin temu, Pboczek napisał: @Fafniak może one po prostu nie są widoczne dla osób które słyszą różnice w muzyce zależne od tego jak suszona jest płyta po jej umyciu... hmmm... to wręcz bardzo prawdopodobne ! Edytowano 10 maja 2018 przez Fafniak Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Autonomy #432 Napisano 10 maja 2018 Albo są one dobrze schowane w tych biedronkach. Sprawdź między bananami i pomarańczami Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafniak #433 Napisano 10 maja 2018 1 godzinę temu, Audio Autonomy napisał: Albo są one dobrze schowane w tych biedronkach. Sprawdź między bananami i pomarańczami Tak na serio .. to pytałem się za każdym razem Albo było duże zdziwienie, albo "u nas nie ma" albo "kiedyś były....oooo!!! widzi pan? w tym pudełku były... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pirs #434 Napisano 11 maja 2018 Nie w każdej Biedronce są te płyty...tylko w wybranych.Nie wiem jakie sa kryteria przydziału na sklep ale tak to działa. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #435 Napisano 3 maja (edytowany) Poszukuję propozycji winylowych gdzie głównym bohaterem jest saksofon. Czegoś do słuchania w tle, czasem trochę głośniej. Czegoś bardzo lekkiego, do świec i whisky. Co wprawia w dobry nastrój i pozwala się odprężyć. Bardziej okolice jazzu niż sam jazz sensu stricte. Oczywiście nie wykluczam innych gatunków. Oprócz Kanny G?? Co jeszcze? Proszę o propozycje. Pozdrawiam Edytowano 3 maja przez 1Ender Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach