Admiral Napisano 18 marca Udostępnij Napisano 18 marca Ok mona kolumny podłączyć. Widziałem te wiemy. Ale to jakieś pierdoluly mi się wydawały. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 marca Udostępnij Napisano 20 marca Niedziela jeszcze trzymała? 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 4 maja Udostępnij Napisano 4 maja To na jakim to amplitunerze stanęło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 maja Udostępnij Napisano 7 maja Którego autora w tym temacie pytasz, bo było ich wielu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luszysko Napisano 4 czerwca Udostępnij Napisano 4 czerwca Witam. Zapewne temat zgrany do bólu, jak coś wyrzućcie w cholere. Może ktoś mi tu podpowie. W zasadzie to liczę na to. Chciałbym wymienić swojego wysłużonego pianocrafta na coś innego. Sprzęt budżetowy 7-8k zlociszy. Kolumny muszą być podstawkowe. Pokój to 18m. Muzyka szeroka phil collins, guns&roses, ale też tupac, czy techno - lata 80, 90. Myślałem o 3 amplitunerach: Denon PMA-900HNE Marantz Pm7000N Technics sa c600 (chyba jakoś tak) Z jakimi to skrzynkami połączyć, żeby dobrze zagrało? Elac, whardale, mission zx2? Podpowiedzcie coś proszę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 czerwca Udostępnij Napisano 5 czerwca 13 godzin temu, Luszysko napisał: Witam. Zapewne temat zgrany do bólu, jak coś wyrzućcie w cholere. Może ktoś mi tu podpowie. W zasadzie to liczę na to. Chciałbym wymienić swojego wysłużonego pianocrafta na coś innego. Sprzęt budżetowy 7-8k zlociszy. Kolumny muszą być podstawkowe. Pokój to 18m. Muzyka szeroka phil collins, guns&roses, ale też tupac, czy techno - lata 80, 90. Myślałem o 3 amplitunerach: Denon PMA-900HNE Marantz Pm7000N Technics sa c600 (chyba jakoś tak) Z jakimi to skrzynkami połączyć, żeby dobrze zagrało? Elac, whardale, mission zx2? Podpowiedzcie coś proszę. Z tych modeli i cenę jaką mozna uzyskać za 7000n (3000zł) to wydaje się byc najbardziej sensownym modelem. Zostaje fajny budżet na kolumny Monitor audio Silver 100 ELAC Carina albo może i nawet Vela 403 KEF R3 Jako alternatywa dla wzmacniacza polecał bym bardziej Arcama A5 lub A10 i do niego Wiim mini. Z tym że zostaje mniej na kolumny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 8 czerwca Udostępnij Napisano 8 czerwca Dnia 5.06.2024 o 07:52, Piotr Sonido napisał: Z tych modeli i cenę jaką mozna uzyskać za 7000n (3000zł) to wydaje się byc najbardziej sensownym modelem. Zostaje fajny budżet na kolumny Monitor audio Silver 100 ELAC Carina albo może i nawet Vela 403 KEF R3 Jako alternatywa dla wzmacniacza polecał bym bardziej Arcama A5 lub A10 i do niego Wiim mini. Z tym że zostaje mniej na kolumny. Teraz Vela 403 to będzie kolumna jeszcze bardziej poszukiwana, patrząc na to jak cena poszła z wersją "v2" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I.x.y. Napisano 9 czerwca Udostępnij Napisano 9 czerwca Dnia 4.06.2024 o 18:02, Luszysko napisał: Witam. Zapewne temat zgrany do bólu, jak coś wyrzućcie w cholere. Może ktoś mi tu podpowie. W zasadzie to liczę na to. Chciałbym wymienić swojego wysłużonego pianocrafta na coś innego. Sprzęt budżetowy 7-8k zlociszy. Kolumny muszą być podstawkowe. Pokój to 18m. Muzyka szeroka phil collins, guns&roses, ale też tupac, czy techno - lata 80, 90. Myślałem o 3 amplitunerach: Denon PMA-900HNE Marantz Pm7000N Technics sa c600 (chyba jakoś tak) Z jakimi to skrzynkami połączyć, żeby dobrze zagrało? Elac, whardale, mission zx2? Podpowiedzcie coś proszę. A może skoro stereo to polecisz w wzmacniacz a nie amplituner? Jak tak to za 4k (Używany) Perełka totalna na moje :"https://www.olx.pl/d/oferta/aplituner-sansui-g-3000-CID99-IDZEnyL.html" 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca Dnia 8.06.2024 o 21:19, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Teraz Vela 403 to będzie kolumna jeszcze bardziej poszukiwana, patrząc na to jak cena poszła z wersją "v2" Tak, to na pewno. Zobaczymy co rynek uzywany powie. Niemcy wyprzedawali je za połowę naszej ceny. Wiec jest szansa na uzywane w bardzo rozsądnych cenach. Sam kiedyś chciałem od was 409, ale nie mieliście wtedy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 czerwca Udostępnij Napisano 10 czerwca 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Tak, to na pewno. Zobaczymy co rynek uzywany powie. Niemcy wyprzedawali je za połowę naszej ceny. Wiec jest szansa na uzywane w bardzo rozsądnych cenach. Sam kiedyś chciałem od was 409, ale nie mieliście wtedy. Powiem Ci, że ta wersja "V2" różni się jednak w stosunku do poprzednika. Nie mogę Ci jednoznacznie napisać, tak jest lepsza, nie. Po prostu jest inna, dźwięk jest przedstawiony w trochę inny sposób. To zasługa tego nowego JET6. Wygląda na to, że lekcja została odrobiona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca Dnia 10.06.2024 o 20:22, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Powiem Ci, że ta wersja "V2" różni się jednak w stosunku do poprzednika. Nie mogę Ci jednoznacznie napisać, tak jest lepsza, nie. Po prostu jest inna, dźwięk jest przedstawiony w trochę inny sposób. To zasługa tego nowego JET6. Wygląda na to, że lekcja została odrobiona Nie dane mi było jeszcze słuchac .2 ale wierze że gorzej nie jest. Nie ma juz Jonesa No i wdizę że 409.2 są obecnie dostępne. Z tym że teraz nie jestem na zakupie. Chetnie odsłucham. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 14 czerwca Udostępnij Napisano 14 czerwca 6 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Nie dane mi było jeszcze słuchac .2 ale wierze że gorzej nie jest. Nie ma juz Jonesa No i wdizę że 409.2 są obecnie dostępne. Z tym że teraz nie jestem na zakupie. Chetnie odsłucham. Przekształcili tą górę pasma, to brzmi teraz w inny sposób. Ale w dużej mierze, jest sporo podobieństw do poprzedniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca Dnia 14.06.2024 o 14:13, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Przekształcili tą górę pasma, to brzmi teraz w inny sposób. Ale w dużej mierze, jest sporo podobieństw do poprzedniej. Czyli dobrze, No i o to chodzi. Byle były dostępne. Odsłuch przy najbliższej okazji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 czerwca Udostępnij Napisano 18 czerwca Dnia 17.06.2024 o 06:43, Piotr Sonido napisał: Czyli dobrze, No i o to chodzi. Byle były dostępne. Odsłuch przy najbliższej okazji. Spoko, zapraszamy. Dostawa wjechała właśnie teraz, więc jest z czego wybierać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca 16 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Spoko, zapraszamy. Dostawa wjechała właśnie teraz, więc jest z czego wybierać. Na zakupie na razie nie jestem. Ale cały czas kuszą. No i musze na odsłuch pojechać kawałek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 29 czerwca Udostępnij Napisano 29 czerwca Dnia 19.06.2024 o 06:03, Piotr Sonido napisał: Na zakupie na razie nie jestem. Ale cały czas kuszą. No i musze na odsłuch pojechać kawałek. Możesz wpaść do Warszawy, to wypijemy wspólnie kawę za pare tygodni powinny dojechać warte grzechu Solano w wersji .2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał1991 Napisano 1 lipca Udostępnij Napisano 1 lipca Zastanawiałem się nad zakupem Marantz PM7000N ale widzę że pojawił się nowy model dosyć ciekawy w mojej ocenie Marantz M1. Oczywiście zaczekam na recenzję ponieważ podoba mi się jego wielkość ale czy jest godny wydania 4400zl to muszę zaczekać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca Dnia 29.06.2024 o 22:10, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Możesz wpaść do Warszawy, to wypijemy wspólnie kawę za pare tygodni powinny dojechać warte grzechu Solano w wersji .2 Nie no jak iść to w Vela. Ale do mojej budowy ponownie systemu kina czy stereo jeszcze kawałek czasu. Przemyślę też na czym mi zalezy. Pora urochomic też inne pasje. Ale wpadł bym bardzo chętnie. Zapewne będziesz też na AudioVideo show to myslę że będzie okazja aby się poznać i chwilę pogadać. Dnia 1.07.2024 o 07:05, michał1991 napisał: Zastanawiałem się nad zakupem Marantz PM7000N ale widzę że pojawił się nowy model dosyć ciekawy w mojej ocenie Marantz M1. Oczywiście zaczekam na recenzję ponieważ podoba mi się jego wielkość ale czy jest godny wydania 4400zl to muszę zaczekać. Tylko że to jest kompletnie coś innego. Dostajesz wzmacniacz cyfrowy, fajnie rozbudowany funkcyjnie, jednak nadal oparty o Heos i nie wygląda aby był na najlepszych końcówkach. PM7000n to jednak inny produkt. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał1991 Napisano 2 lipca Udostępnij Napisano 2 lipca 2 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Nie no jak iść to w Vela. Ale do mojej budowy ponownie systemu kina czy stereo jeszcze kawałek czasu. Przemyślę też na czym mi zalezy. Pora urochomic też inne pasje. Ale wpadł bym bardzo chętnie. Zapewne będziesz też na AudioVideo show to myslę że będzie okazja aby się poznać i chwilę pogadać. Tylko że to jest kompletnie coś innego. Dostajesz wzmacniacz cyfrowy, fajnie rozbudowany funkcyjnie, jednak nadal oparty o Heos i nie wygląda aby był na najlepszych końcówkach. PM7000n to jednak inny produkt. Czyli w dalszym ciągu Marantz PM7000N jest ciekawszym wyborem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 lipca Udostępnij Napisano 4 lipca Dnia 2.07.2024 o 17:58, Piotr Sonido napisał: Nie no jak iść to w Vela. Ale do mojej budowy ponownie systemu kina czy stereo jeszcze kawałek czasu. Przemyślę też na czym mi zalezy. Pora urochomic też inne pasje. Ale wpadł bym bardzo chętnie. Zapewne będziesz też na AudioVideo show to myslę że będzie okazja aby się poznać i chwilę pogadać. Tylko że to jest kompletnie coś innego. Dostajesz wzmacniacz cyfrowy, fajnie rozbudowany funkcyjnie, jednak nadal oparty o Heos i nie wygląda aby był na najlepszych końcówkach. PM7000n to jednak inny produkt. Pewnie aktualna seria będzie produkowana przez kilka najbliższych lat, więc zapewne zdążysz się do nich przymierzyć Pewnie, dobry pomysł! Spiszemy się bliżej wystawy! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 lipca Udostępnij Napisano 5 lipca Dnia 2.07.2024 o 20:46, michał1991 napisał: Czyli w dalszym ciągu Marantz PM7000N jest ciekawszym wyborem? Jesli jest za 3000 zł jak był. To jest to top wybór. Na prawde warto wtedy. 20 godzin temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Pewnie aktualna seria będzie produkowana przez kilka najbliższych lat, więc zapewne zdążysz się do nich przymierzyć Pewnie, dobry pomysł! Spiszemy się bliżej wystawy! Super. To na pewno ten nowy Jet mnie bardzo ciekawi. Dobrego weekendu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 lipca Udostępnij Napisano 5 lipca 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Jesli jest za 3000 zł jak był. To jest to top wybór. Na prawde warto wtedy. Super. To na pewno ten nowy Jet mnie bardzo ciekawi. Dobrego weekendu Spoko, dzięki! Wzajemnie! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Pawlik Napisano 26 lipca Udostępnij Napisano 26 lipca Dnia 5.07.2024 o 16:26, Piotr Sonido napisał: Jesli jest za 3000 zł jak był. To jest to top wybór. Na prawde warto wtedy. Tak, znowu jest. Dodatkowo, niespodziewanie dostał Tidal Connect. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 lipca Udostępnij Napisano 29 lipca Jak na urzadzenie z latami na karku świetnie ze sie udalo. Brać i nie marudzić! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSUNG Samsung Napisano 11 sierpnia Udostępnij Napisano 11 sierpnia (edytowany) Witam mam pytanie do speców czy jak kupię Denon RCD-N10 czy będę mógł podłaczyć go do soundbara Denon DHT-S216 za pomocą bluethoot lub kablem optycznym aby , dzwięk był zarówno z telewizora a potem z samego odtwarzacza słuchając jakiegoś radia internego. Z góry dziękuje za pomoc Edytowano 11 sierpnia przez SAMSUNG Samsung Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts