Kraft Napisano Wtorek o 15:19 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:19 A czy w ogóle może być nieszczera spekulacja lub wydumka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano Wtorek o 15:27 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:27 (edytowany) 8 minut temu, Kraft napisał: A czy w ogóle może być nieszczera spekulacja lub wydumka? @Kraft lepiej przestań filozofować. Może napisz , że wszystko gra tak samo , bez różnicy. Edytowano Wtorek o 15:29 przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Wtorek o 15:28 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:28 I wzajemnie;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Wtorek o 16:12 Udostępnij Napisano Wtorek o 16:12 51 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Szczerze takie Yamahy RN 600A czy 800A to grają na pewno gorzej od twojego Rotela 980BX. Dopiero od RN 2000 mógł byś myśleć o zmianie. Zgadza się. RN 800 brzmi lepiej od RN600 ale RN2000 to jest amplituner który jest zrobiony na bazie wzmacniacza AS 1200 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Środa o 06:19 Udostępnij Napisano Środa o 06:19 No ja także nie polecał bym wymiany Twojego Rotela tudzież Onkyo na tą Yamahe. Moim zdaniem masz na prawde super wzmacniacz 8870. Napraw go zainwestuj w niego i zostaw co masz. Nie wiem czy RN jako AS1200 także będzie ciekawszy od Topowego 8870. Zapewne będzie grał inna charakterystyką ale obawiam się że Onkyo jako sprawne może być ciekawszym modelem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinek2 Napisano Środa o 08:08 Udostępnij Napisano Środa o 08:08 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No ja także nie polecał bym wymiany Twojego Rotela tudzież Onkyo na tą Yamahe. Moim zdaniem masz na prawde super wzmacniacz 8870. Napraw go zainwestuj w niego i zostaw co masz. Nie wiem czy RN jako AS1200 także będzie ciekawszy od Topowego 8870. Zapewne będzie grał inna charakterystyką ale obawiam się że Onkyo jako sprawne może być ciekawszym modelem. Tak też zrobię, naprawię Onkyo i niech dalej cieszy moje ucho. Ewentualnie dorzucę coś do sprawniejszej obsługi Spotify. Dzięki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Środa o 21:10 Udostępnij Napisano Środa o 21:10 13 godzin temu, spinek2 napisał: Tak też zrobię, naprawię Onkyo i niech dalej cieszy moje ucho. Ewentualnie dorzucę coś do sprawniejszej obsługi Spotify. Dzięki Możesz sobie dokupić Audio Pro link2 za 899 zł i będziesz miał wszystko czego dusza zapragnie😇 https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link2.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 06:55 Udostępnij Napisano Czwartek o 06:55 22 godziny temu, spinek2 napisał: Tak też zrobię, naprawię Onkyo i niech dalej cieszy moje ucho. Ewentualnie dorzucę coś do sprawniejszej obsługi Spotify. Dzięki Wiim Pro + i problem z głowy Wszystko masz. A cieszy i ucho i oko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Dnia 19.12.2024 o 07:55, Piotr Sonido napisał: Wiim Pro + i problem z głowy Wszystko masz. A cieszy i ucho i oko Albo Audiopro Link 1 lub Link 2 https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link1.html https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link2.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts