Kraft Napisano 17 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2024 A czy w ogóle może być nieszczera spekulacja lub wydumka? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kluczynski Napisano 17 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2024 (edytowany) 8 minut temu, Kraft napisał: A czy w ogóle może być nieszczera spekulacja lub wydumka? @Kraft lepiej przestań filozofować. Może napisz , że wszystko gra tak samo , bez różnicy. Edytowano 17 grudnia 2024 przez Tomasz Kluczynski 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 17 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2024 I wzajemnie;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2024 51 minut temu, Tomasz Kluczynski napisał: Szczerze takie Yamahy RN 600A czy 800A to grają na pewno gorzej od twojego Rotela 980BX. Dopiero od RN 2000 mógł byś myśleć o zmianie. Zgadza się. RN 800 brzmi lepiej od RN600 ale RN2000 to jest amplituner który jest zrobiony na bazie wzmacniacza AS 1200 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 18 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2024 No ja także nie polecał bym wymiany Twojego Rotela tudzież Onkyo na tą Yamahe. Moim zdaniem masz na prawde super wzmacniacz 8870. Napraw go zainwestuj w niego i zostaw co masz. Nie wiem czy RN jako AS1200 także będzie ciekawszy od Topowego 8870. Zapewne będzie grał inna charakterystyką ale obawiam się że Onkyo jako sprawne może być ciekawszym modelem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinek2 Napisano 18 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2024 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No ja także nie polecał bym wymiany Twojego Rotela tudzież Onkyo na tą Yamahe. Moim zdaniem masz na prawde super wzmacniacz 8870. Napraw go zainwestuj w niego i zostaw co masz. Nie wiem czy RN jako AS1200 także będzie ciekawszy od Topowego 8870. Zapewne będzie grał inna charakterystyką ale obawiam się że Onkyo jako sprawne może być ciekawszym modelem. Tak też zrobię, naprawię Onkyo i niech dalej cieszy moje ucho. Ewentualnie dorzucę coś do sprawniejszej obsługi Spotify. Dzięki 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 18 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2024 13 godzin temu, spinek2 napisał: Tak też zrobię, naprawię Onkyo i niech dalej cieszy moje ucho. Ewentualnie dorzucę coś do sprawniejszej obsługi Spotify. Dzięki Możesz sobie dokupić Audio Pro link2 za 899 zł i będziesz miał wszystko czego dusza zapragnie😇 https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link2.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2024 22 godziny temu, spinek2 napisał: Tak też zrobię, naprawię Onkyo i niech dalej cieszy moje ucho. Ewentualnie dorzucę coś do sprawniejszej obsługi Spotify. Dzięki Wiim Pro + i problem z głowy Wszystko masz. A cieszy i ucho i oko Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2024 Dnia 19.12.2024 o 07:55, Piotr Sonido napisał: Wiim Pro + i problem z głowy Wszystko masz. A cieszy i ucho i oko Albo Audiopro Link 1 lub Link 2 https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link1.html https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/audio-pro-link2.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 grudnia 2024 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2024 O! Dobra cena na Link 1. Oni mają swój soft nie? Szkoda że nie ma Tidal Connect ale cena nie zła. Za jedynke. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinek2 Napisano 2 stycznia Udostępnij Napisano 2 stycznia Dziękuję jeszcze raz wszystkim za sugestie W końcu wykiełkowała nowa myśl, a to dlatego, że w "kinie" siedzę tyle samo co słucham muzyki. Do Rotela dokupiłem starą Yamahę DSP E800 uzupełniając fajne rotelowe stereo o brakujące kanały. Dokupiłem centralny i tylne kolumny, także Dali i po wielu testach mogłem ze swojego systemu wyrzucić DACa SMSL M500 MK3. Może korzystając z DACa Yamahy gra to inaczej, może gorzej, ale łatwiej mi jest wszystkim sterować przez Yamahę. Dodatkowo muszę przyznać, że chyba nie mam tak super słuchu żeby poczuć tą subtelną lub mniej subtelną różnicę Przy okazji wstawienia DSP 800 musiałem wymienić Chromecasta na Fire Sticka od Amazona ze względu na mozliwość obniżenia DD+ na DD na tym drugim i jest na prawdę fajnie pewnie popełniam teraz nielegal, ale będę miał na zbyciu tego SMSL M500 MK3 z gwarancją w stanie idealnym - ale to już pewnie inny dział Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 4 stycznia Udostępnij Napisano 4 stycznia No i decyzja męska. Oby to wszystko dobrze długo służyło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 stycznia Udostępnij Napisano 13 stycznia Dnia 23.12.2024 o 07:09, Piotr Sonido napisał: O! Dobra cena na Link 1. Oni mają swój soft nie? Szkoda że nie ma Tidal Connect ale cena nie zła. Za jedynke. W Link 1 ich soft i ich apka. Tidal Connect tylko w Link 2. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 stycznia Udostępnij Napisano 14 stycznia Tu już mamy Wiim. Ale faktycznie 1 ka na entery poziom. Fajna cena. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 17 stycznia Udostępnij Napisano 17 stycznia Dnia 14.01.2025 o 06:51, Piotr Sonido napisał: Tu już mamy Wiim. Ale faktycznie 1 ka na entery poziom. Fajna cena. Do wyprzedania, jeszcze parę tygodni. Ale nie mamy info, czy będzie generacja 2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano Poniedziałek o 06:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 06:58 wersji 1? Będzie connect? Musi być tańsze od Wiim mini bo bez tego nie ma sensu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts