Paweł Pawlik Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 (edytowany) Dnia 15.10.2019 o 22:31, Bogusław Kożyczkowski napisał: Wadą Qobuz jest brak apki na Androida Apki na androida i ios oczywiście są ale też są objęte 'embargiem'. Sklepy z appkami ich nie proponują a jak się spróbuje bezpośredniego linka to pojawia się informacja, że niedostępne w tym kraju. Na PC udaje się pobrać i gra https://www.qobuz.com/us-en/discover/apps-partners Edytowano 17 października 2019 przez Paweł Pawlik Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 (edytowany) 1 godzinę temu, Paweł Pawlik napisał: Apki na androida i ios oczywiście są ale też są objęte 'embargiem'. Sklepy z appkami ich nie proponują a jak się spróbuje bezpośredniego linka to pojawia się informacja, że niedostępne w tym kraju. Na PC udaje się pobrać i gra https://www.qobuz.com/us-en/discover/apps-partners Tak, wiem, już kombinowałem, ale dotychczas nic z tego. Jak znajdę czas pokombinuje inaczej. Edytowano 17 października 2019 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 (edytowany) Dnia 15.10.2019 o 22:31, Bogusław Kożyczkowski napisał: Wadą Qobuz jest brak apki na Androida Ja nie jestem pewien co do zasobności biblioteki. Już na TIDAL jest mniej niż na Spotify, a Obuz jest pełen muzyki której niestety nie słucham. Ale jeżeli chodzi o jakość, gęstość plików to szacun - warto spróbować Edytowano 17 października 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 (edytowany) @Bogusław Kożyczkowski , masz przecież VPN od Avast (używam taki sam) i on jest też dostępny na andka. Może przez VPN puści apkę do instalacji na android a potem będzie już działać niezależnie od lokalizacji? Edytowano 17 października 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domass Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 Hej, nie wiem czy nadal aktualne, ale ktos powyżej szukał chętnego na pakiet Tidal HiFi Family. Zgłaszam się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 17 października 2019 Udostępnij Napisano 17 października 2019 38 minut temu, Domass napisał: Hej, nie wiem czy nadal aktualne, ale ktos powyżej szukał chętnego na pakiet Tidal HiFi Family. Zgłaszam się. 1 godzinę temu, JohnDoe napisał: @Bogusław Kożyczkowski , masz przecież VPN od Avast (używam taki sam) i on jest też dostępny na andka. Może przez VPN puści apkę do instalacji na android a potem będzie już działać niezależnie od lokalizacji? Jutro sprawdzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek11 Napisano 20 listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 listopada 2019 Podepnę się pod temat, gdyż posiadam jeszcze wolne miejsce w rodzince Tidal HiFi / Master. Jeśli byłby ktoś zainteresowany dołączeniem na dłużej, to serdecznie zapraszam do kontaktu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinBest Napisano 20 listopada 2019 Udostępnij Napisano 20 listopada 2019 Podepnę się pod temat, gdyż posiadam jeszcze wolne miejsce w rodzince Tidal HiFi / Master. Jeśli byłby ktoś zainteresowany dołączeniem na dłużej, to serdecznie zapraszam do kontaktu.Poszło na privWysłane z miłości do muzyki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 listopada 2019 Dnia 15.10.2019 o 22:31, Bogusław Kożyczkowski napisał: Wadą Qobuz jest brak apki na Androida Można odtwarzać Qobuza na Androidzie przez apkę USB Audio Player Pro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 listopada 2019 50 minut temu, marecki napisał: Można odtwarzać Qobuza na Androidzie przez apkę USB Audio Player Pro. .. poproszę więcej szczegółów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 21 listopada 2019 Udostępnij Napisano 21 listopada 2019 Aplikacja UAPP odtwarza pliki lokalne i w sieci po DLNA, radio internetowe oraz udostępnia serwisy Tidal (z MQA), Qobuz, Google Music. Pierwszy raz trzeba zalogować się na konto w serwisie. Ja w ten sposób odtwarzam Tidala MQA na LG V30. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 Tidal Family - jest znów promocja 150 dni za 10zł, jesli ktoś jeszcze nie wie. https://offer.tidal.com/campaigns/5de986d679c686003235ab72/products?geo=PL&campaignId=5de986d679c686003235ab72 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 10 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 @JohnDoe zarąbiście że się dzielisz takimi rzeczami!!! 👍 za ostatni raz jeszcze Ci flaszkę wiszę 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 @Inferno spoko, flachę zrobimy przy okazji A te info o promocjach mam zwykle ze stronki pepper.pl - https://www.pepper.pl/search?q=tidal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 10 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2019 Też dobrze wiedzieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 (edytowany) Tidal już wcześniej wprowadził "360 Reality Audio" a teraz Dolby Atmos. Czyli co, z sufitu wokale będą 😆 Dolby Atmos w Tidal artykuł: https://gsmonline.pl/artykuly/dzwiek-dolby-atmos-android-tidal Edit, to chyba działa tylko na Android i iOS aplikacjach. Edytowano 13 grudnia 2019 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wushu81 Napisano 13 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2019 (edytowany) Promocja na wszystkie wersje rodzinne, Hifi itp. :10zł. na 150 dni. Właśnie sam wziąłem HiFi. Na FB wyskoczyła informacja o promocji. Edytowano 13 grudnia 2019 przez wushu81 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Arthemid Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 Po usunięciu 1 członka mam komuniakt : Nie możesz dodać członków rodziny w trakcie trwania okresu próbnego. i nie mogę dodać kolejnych ... mam tylko 3 osoby podpięte. Czy to jakaś zmiana pojawiło się teraz ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwia Arthemid Napisano 30 stycznia 2020 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2020 ok generalnie jak się usunie kogoś to na ten sam adres już nie da rady ponownie ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafmik Napisano 22 lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 lutego 2020 Chętnie dołączę do Tidal Family (Premium). Proszę o kontakt na PW. Gwarantuje regularne wpłaty :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghaste Napisano 7 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2020 Posiadam wolne sloty w TIDAL family. Jeśli jest ktoś zainteresowany to zapraszam do kontaktu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rehash.pl@gmail.com Napisano 25 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2020 Chętnie dołączę też do kogoś z kontem Tidal Hi-Fi Familly. Proszę o priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gietki Napisano 21 lipca 2020 Udostępnij Napisano 21 lipca 2020 Cześć, chętnie dołączę do Tidal Family (Premium) - jeśli ktoś byłby zainteresowany lub szukał kogoś do swojej rodziny, piszcie priv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 (edytowany) Przepraszam ze tak wpadam z pytaniem bo dopiero zaglebiam sie w temat. Zreanimowalem rpi4 i wgrane mam volumio. Jak narazie lece z pamięci zewnetrznej. Pytanie jaką jakosc oferuje Tidal? Porownywalna do mp3 96 czy tez moze lepiej czyli 256 lub 320? Bo nie wiem czy warto wchodzic w stream. Główny powod uruchomienia malinki to pliki flac. Znalazlem art. Ze jesli Tidal to tylko wersja płatna. A mi zalezy na odp. Jaka jakosc z standartowej.? Edytowano 23 lipca 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 23 lipca 2020 Udostępnij Napisano 23 lipca 2020 Informacja na stronie Tidala https://support.tidal.com/hc/pl/articles/360002599997-Jaką-jakość-dźwięku-oferuje-TIDAL-HiFi- Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts