Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
Dnia 15.10.2019 o 22:31, Bogusław Kożyczkowski napisał:

Wadą Qobuz jest brak apki na Androida

Apki na androida i ios oczywiście są ale też są objęte 'embargiem'. Sklepy z appkami ich nie proponują a jak się spróbuje bezpośredniego linka to pojawia się informacja, że niedostępne w tym kraju.

Na PC udaje się pobrać i gra :)

https://www.qobuz.com/us-en/discover/apps-partners

Edytowano przez Paweł Pawlik
Napisano (edytowany)
1 godzinę temu, Paweł Pawlik napisał:

Apki na androida i ios oczywiście są ale też są objęte 'embargiem'. Sklepy z appkami ich nie proponują a jak się spróbuje bezpośredniego linka to pojawia się informacja, że niedostępne w tym kraju.

Na PC udaje się pobrać i gra :)

https://www.qobuz.com/us-en/discover/apps-partners

Tak, wiem, już kombinowałem, ale dotychczas nic z tego.

Jak znajdę czas pokombinuje inaczej.

Edytowano przez Bogusław Kożyczkowski
Napisano (edytowany)
Dnia 15.10.2019 o 22:31, Bogusław Kożyczkowski napisał:

Wadą Qobuz jest brak apki na Androida

Ja nie jestem pewien co do zasobności biblioteki. Już na TIDAL jest mniej niż na Spotify, a Obuz jest pełen muzyki której niestety  nie słucham. Ale jeżeli chodzi o jakość, gęstość plików to szacun - warto spróbować  

Edytowano przez Inferno
Napisano (edytowany)

@Bogusław Kożyczkowski , masz przecież VPN od Avast (używam taki sam) i on jest też dostępny na andka. Może przez VPN puści apkę do instalacji na android a potem  będzie już działać  niezależnie od lokalizacji? 

Edytowano przez Gość
Napisano
38 minut temu, Domass napisał:

Hej, nie wiem czy nadal aktualne, ale ktos powyżej szukał chętnego na pakiet Tidal HiFi Family. Zgłaszam się. 

1 godzinę temu, JohnDoe napisał:

@Bogusław Kożyczkowski , masz przecież VPN od Avast (używam taki sam) i on jest też dostępny na andka. Może przez VPN puści apkę do instalacji na android a potem  będzie już działać  niezależnie od lokalizacji? 

Jutro sprawdzę.

• 1 month later...
Napisano
Podepnę się pod temat, gdyż posiadam jeszcze wolne miejsce w rodzince Tidal HiFi / Master.
Jeśli byłby ktoś zainteresowany dołączeniem na dłużej, to serdecznie zapraszam do kontaktu.

Poszło na priv

Wysłane z miłości do muzyki
Napisano

Aplikacja UAPP odtwarza pliki lokalne i w sieci po DLNA, radio internetowe oraz udostępnia serwisy Tidal (z MQA), Qobuz, Google Music. Pierwszy raz trzeba zalogować się na konto w serwisie. Ja w ten sposób odtwarzam Tidala MQA na LG V30.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano (edytowany)

Przepraszam ze tak wpadam z pytaniem bo dopiero zaglebiam sie w temat. Zreanimowalem rpi4 i wgrane mam volumio. Jak narazie lece z pamięci zewnetrznej. Pytanie jaką jakosc oferuje Tidal? Porownywalna do mp3 96 czy tez moze lepiej czyli 256 lub 320? Bo nie wiem czy warto wchodzic w stream. Główny powod uruchomienia malinki to pliki flac.

Znalazlem art. Ze jesli Tidal to tylko wersja płatna. A mi zalezy na odp. Jaka jakosc z standartowej.?

Edytowano przez Chyba Miro 84