Mariusz Adamek Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 (edytowany) Cześć, U mnie sytuacje jest podobna. Źródło Marantz 6012 (Tidal), dalej Roksan Kanady K3 (jako końcówka mocy) i kolumny Focal Aria 948. Zastanawiam się własnie nad zakupem Pioniera n-50 lub Bluesond Node 2i bo nie do końca jestem zadowolony z tego jak to gra w stereo.. Edytowano 21 maja 2019 przez Mariusz Adamek Ktoś możne potwierdzić, czy obrany kierunek jest słuszny i czy różnica będzie odczuwalna ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 maja 2019 No tak monitory klipscha są tu na pewno ograniczeniem ale i tak poczuł byś różnice w dźwięku z x4400 a cxn. Dodatkowo mogę zaproponować rewelacyjne rozwiązanie malina + chord qutest. No i to bije obydwa na głowę Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 (edytowany) 11 minut temu, S4Home napisał: Dodatkowo mogę zaproponować rewelacyjne rozwiązanie malina + chord qutest. No i to bije obydwa na głowę Pozdrawiam Potwierdzam Edytowano 22 maja 2019 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floydtm Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 Witam Panowie działa wam jeszcze spotify na n-50ae ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 9 sierpnia była spora aktualizacja Spotify, może trzeba się przelogować albo ściągnąć łatkę? Próbowałeś ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floydtm Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 (edytowany) 2 godziny temu, Inferno napisał: 9 sierpnia była spora aktualizacja Spotify, może trzeba się przelogować albo ściągnąć łatkę? Próbowałeś ? No właśnie mi dziś pobrało i dalej nie działa. Edytowano 15 sierpnia 2019 przez floydtm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 Nie znam urządzenia ale może trzeba wysiąść i wsiąść ... jak w dowcipie o samochodzie jakim jechali informatycy który się popsuł, wtedy padł tekst chłopaki może zadziała jak wysiądziemy i wsiądziemy ponownie 😁 czyli reset do fabrycznych i ponowna konfiguracja? Nie znam urządzenia tyle że aktualizacja serwisu Spotify nie umknęła mojej uwadze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floydtm Napisano 15 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2019 5 minut temu, Inferno napisał: Nie znam urządzenia ale może trzeba wysiąść i wsiąść ... jak w dowcipie o samochodzie jakim jechali informatycy który się popsuł, wtedy padł tekst chłopaki może zadziała jak wysiądziemy i wsiądziemy ponownie 😁 czyli reset do fabrycznych i ponowna konfiguracja? Nie znam urządzenia tyle że aktualizacja serwisu Spotify nie umknęła mojej uwadze W pierwszej kolejności to zrobiłem, czyli full reset, niestety nie pomogło, najlepsze jest to że nie pamiętam czy działało to przed aktualizacją, tzn, ta ostatnia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2019 To stosunkowo nowe urządzenie na pewno nie skończyło mu się wsparcie. Więc bez obaw. Rozumiem że włączasz Spotify na urządzeniu zewnętrznym i nie masz wyboru Pioneera jako osobnego odtwarzacza, playera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floydtm Napisano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2019 4 godziny temu, S4Home napisał: Rozumiem że włączasz Spotify na urządzeniu zewnętrznym i nie masz wyboru Pioneera jako osobnego odtwarzacza, playera? Uruchamiając wcześniej spotify miałem opcje wyboru urządzenia Pioneer n-50ae, a teraz mogę uruchomić wyłącznie przez google cast, chromecast. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stolarz Napisano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2019 (edytowany) Nie wiem czy to dobry trop ale miałem identyczną sytuację z Denonem. Też nie miałem Denona w opcji wyboru urządzenia. U mnie się okazało, że miałem wyzerowane ustawienia sieci na amplitunerze. Skonfigurowałem na nowo i działa. Edytowano 16 sierpnia 2019 przez Stolarz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2019 Podobny trop u mnie, po aktualizacji automatycznej routera od internetowego providera wyłączony na routerze UPnP i problemy ze znalezieniem urządzenia w sieci. Czasem po aktualizacj miałem tez problem ze znalezieniem urządzenia w sieci WiFi gdy sieć miała ukryte SSID. Musiałem włączyć do pierwszego podłączenia, później mogłem już ustawić na ukryte i wszystko działało. Takie luźne pomysły do sprawdzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcemsi Napisano 28 września Udostępnij Napisano 28 września Trochę odświerzę .... jaki dokładnie najnowszy nr firmware Wam pokazuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts