Nowy123 Napisano 16 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2018 Problemów nie ma, wszystko czyta nawet flac-i tylko odtwarza z przerwami między utworami niestety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2018 Wiele tańszych odtwarzaczy plików robi zawsze przerwy pomiędzy utworami. A z ciekawości zapytam czy ten Magnat obsługuje przewodowo przez USB urządzenia z Androidem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 16 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2018 5 godzin temu, Nowy123 napisał: Spotify w wersji free też działa, czy tylko premium? Free nie działa raczej, ale można zakupić dostęp w serwisie na "A" za niewielkie pieniądze.Tidal, Deezer tak samo.Mam dostęp do każdego z nich.Działa wyśmienicie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 7 godzin temu, MobyDick napisał: Wiele tańszych odtwarzaczy plików robi zawsze przerwy pomiędzy utworami. A z ciekawości zapytam czy ten Magnat obsługuje przewodowo przez USB urządzenia z Androidem ? Jest wejście usb do podłączenia komputera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Jest różnica czy przesyłasz bo BT czy masz podłączony Chromecast, głównie po optyku. APTX jest ale to jednak wciąż BT. Biorąc pod uwagę że to urządzenie kosztuje śmieszne 150 zł to uważam że warto je nabyć chociażby dla oszczędzania baterii w telefonie i innych funkcji. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Już widziałem za 115zl. Przekonałeś mnie , zakupie na gwiazdkę bo mikołaj już był u mnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 115 zł. No to nad czym się zastanawiać ?:D Chyba tylko czy nie dołożyć do malinki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 (edytowany) Jeśli chodzi o malinę to nie wiem jak się za to zabrać. Chciałbym żeby mozna było podpiąć hdd lub pendriva i zapodać spotify i tylko tyle. A mozna sterować smartfonem lub z ekranu tv? Edytowano 17 grudnia 2018 przez Nowy123 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Można smartfona i z kompa. Z tv nie wiem. Do chromecast nie podłączyć pendrive. W takim razie tylko malinka. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 A przez maline spotify pójdzie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebol Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 1 minutę temu, Nowy123 napisał: A przez maline spotify pójdzie? Tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Spotify, tidal i nawet s4stream które otworzymy za 10 lat Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 A jak skompletować taki zestaw, co potrzebuję kupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebol Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Zależy jak chcesz to łączyć ze wzmacniaczem. Czy chcesz wykorzystać wbudowany przetwornik we wzmacniaczu, czy malinę połączy kablami rca. Pytanie jest jakiej jakości jest wbudowany przetwornik w Magnacie....Szczegółów chyba brak (z tego co kojarzę), więc nie spodziewałbym się nie wiadomo czego.......skoro producent sam się tego wstydzi Generalnie potrzebna jest: obudowa, sama malina, zasilacz, karta sd na system, i nakładka na mailnę (i tu w zależności która drogą pójdziesz). Ja mam wersję cyfrową, Nakładkę mam Hifiberry digi+ pro (ponoć lepsza jest jeszcze Digione ale kosztuje więcej) i wykorzystuje malinę jako transport do Dac. Zajrzysz na sklep Botland. PS. na konkurencyjnym forum Audio Streo jest obszernych wątek o malinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Tak tam masz cała encyklopedie na temat malinki. Tutaj jeszcze nikt tego nie opisał. Bo to na prawdę czytania na tydzień. Pisania na miesiąc. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 4 godziny temu, Nowy123 napisał: Jest wejście usb do podłączenia komputera Wiem że jest USB. Pytałem tylko czy widziałeś gdzieś informację o współpracy z systemem Android. To dawało by możliwość np podłączenia pod to USB telefonu i używania go jako odtwarzacz muzyki. W większości przypadków ten telefon byłby podładowywany w trakcie jego pracy z portu USB. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Musiałyby być dostępne jakieś sterowniki dla androida a widziałem na stronie tylko na windowsa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Niekoniecznie bywają urządzenia do których są potrzebne sterowniki do Windows , a do iOs i do androida nie trzeba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Spróbować podłączyć? Jakiś specjalny kabel byłby potrzebny coś mini usb z jednej a usb drukarkowe z drugiej, tylko muszę poszukać takiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Takie kable to rzadkość. Łatwiej o przejściówkę z złącza USB A na mini ( chyba raczej micro ) USB do kabla USB A/B . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Podjadę do jakiegoś sklepu i zobaczę, warto spróbować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szybki Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 10 godzin temu, Nowy123 napisał: A jak skompletować taki zestaw, co potrzebuję kupić? Na odsłuchach miałeś iesta stremera pro. Dlaczego nie zostawiłeś go? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy123 Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Trochę mi nie podszedł. O ile spotify działało bez problemu to odtwarzanie z plików zapisanych na pendrivie to jakiś dramat, kolejność alfabetyczna i za cholerę nie można tego posortować inaczej do tego po jakimś czasie nie urzywania nie widział pendriva i trzeba go wyciągnąć z portu usb i wlożyć ponownie. A twardy dysk 500gb samsunga podpięty nie wystartował. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Kiedyś miałem taki dekoder do telewizji satelitarnej. Zrobiłem doktorat z neutrino ( taki Linux ) i zrzutkę robiłem na nowe urządzenie dla takiego jednego ruska co programował cuda na to - czasem mu się sprzęt spalił to trzeba było pomóc. Osobiscie lubię urządzenia co działają. Malina pewnie też działa ale przed Tobą doktorat ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 10 godzin temu, Inferno napisał: Osobiscie lubię urządzenia co działają. Malina pewnie też działa ale przed Tobą doktorat ? Na święta w sam raz Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts