KaczuszkaOla Napisano 26 marca 2015 Udostępnij Napisano 26 marca 2015 Ja się wstydzę, ale czasem sobie disco-polo posłucham. Takie stare dobre kawałki Akcentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baciar5 Napisano 22 maja 2015 Udostępnij Napisano 22 maja 2015 nie ma takiej muszyki :)nawet biesiada mi odpowiada:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thegalla92 Napisano 24 czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2015 Też lubię Stachurskiego. Podobno jak popiję to jego piosenki śpiewam bardzo dobrze i to mi dobrze wychodzi. Chociaż i tak mi się ostatnio wydaję, że wstydzę się muzyki Słonia. Takie chore melodie i Love Forever..Na pewno znajomi by się zdziwili czego ja słuchamm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CARINTV74 Napisano 5 lipca 2015 Udostępnij Napisano 5 lipca 2015 Zazwyczaj zamykam okno w swoim pokoju, kiedy słucham jakiejś Rihanny albo Szakiry. Moja dziewczyna bardzo lubi i niektóre utworki mocno się wkręcają. Inne się o dziwo po prostu podobają, chociaż moje gusta bardzo mocno obstają przy staro-rockowych brzmieniach. Co kogo to obchodzi, ale Szakira mnie trochę zawstydza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKOLAJWROC2810 Napisano 9 lipca 2015 Udostępnij Napisano 9 lipca 2015 Nie ma takiej muzyki. Tą muzykę którą słucham uwielbiam i nie wstydzę się jej. Ogólnie nie wstydzę się swoich gustów, bo mam dobre w moim mniemaniu, a moje mniemanie dla mnie liczy się najbardziej. Ja sama nikogo nie krytykuje, nawet disco polo, którego nie znoszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 12 lipca 2015 Udostępnij Napisano 12 lipca 2015 Cytat Cytat Ja osobiście słucham zespołu Ultravox. Pamietacie te ich uniformy? Wielu uważa, że to wiocha, ale ja i tak bedę sluchał - to całkiem niezłe kawałki. Ultravox wcale nie jest wiochą.Na tle innych wykonawców tzw.new romantic wyróżniali się sprawnowścią muzyczną a Midge Ure to całkiem dobry kompozytor. Tak samo uważam - lubię Ultravox i obecność tej grupy w tym wątku jest dla mnie nieporozumieniem!O ile pierwsze 3 płyty są takie sobie, to od przyjścia Midge'a i płyty Vienna jest już zdecydowanie lepiej Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firka Napisano 22 lipca 2015 Udostępnij Napisano 22 lipca 2015 Czasami słucham Sylwii Grzeszczak, ale nie afiszuję się z tym za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulka Napisano 24 lipca 2015 Udostępnij Napisano 24 lipca 2015 Czasem słucham disco polo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dareczek Napisano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2015 zespół Piekni i Młodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galena Napisano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2015 Każdy słucha disco polo a nikt się nie przyznaje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortlek Napisano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2015 tak jak większość słucham disco polo, ale dyskretnie o tym mówię. Nie jest to moja ulubiona muzyka, ale najgorsza nie jest. Do tańczenia w sam raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genju2 Napisano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2015 Cytat tak jak większość słucham disco polo, ale dyskretnie o tym mówię. Nie jest to moja ulubiona muzyka, ale najgorsza nie jest. Do tańczenia w sam raz. Disko polo przecież nie jest wstydliwe : )Ja słucham Blusa O_O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 17 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2015 Disco jest świetne Osobiście wstydzę się, że słucham hip hopu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewelina454 Napisano 17 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2015 (edytowany) Haha do czego to doszło, żeby disco było mniej wstydliwe niż hip hop Ale co zrobić Widziałam ostatnio w tv fragment jakeigoś koncertu/festiwalu disco, masa ludzi, zadowoleni, uśmiechają się do kamery, nikt nie zasłania twarzy - czyli chyba nie wiocha ;D ja osobiście ciiut wstydzę się tego, że uwielbiam Abbę trochę są kiczowaci, wiem,ale to mi nie przeszkadza w znaniu wszystkich ich piosenek na pamięć ;P Edytowano 14 października 2015 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim - nie ma sensu cytowac go w całości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieluwid Napisano 17 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2015 Spejson to zwykły SPAMER, który pisze byle co, byleby napisać kilka postów. Jeszcze dziś lądujesz na liście spamerów w odpowiednik wątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomas1969 Napisano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Słucham Enrique Iglesiasa - podobają mi się jego piosenki. Oczywiście nieraz włączę disco polo. To w tym temacie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dell Napisano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Też zdarza mi się słuchać piosenek Iglesiasa, ale nie powiedziałbym, by był to powód do jakiegoś ogromnego wstydu. Może nie wszystkie utwory są ambitne, ale muzyka w naszym życiu towarzyszy w różnych sytuacjach i nie każdy utwór nadaje się jednocześnie do biegania, do samochodu i do relaksu. Muszę przyznać, że kuzyn lubi puścić w aucie disco polo i nawet czasami mi to odpowiada. Wiadomo, jak to jest - nikt nie zna, każdy na imprezie śpiewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miwako Napisano 25 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2015 Ja mam ostatnio fazę na piosenki z filmów Disneya i aranżację muzyczną z tych filmów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dell Napisano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2015 Cytat Ja mam ostatnio fazę na piosenki z filmów Disneya i aranżację muzyczną z tych filmów Nie masz się czego wstydzić. Muzyka w niektórych filmach Disneya była naprawdę dobra. Sam może tego nie słucham, ale na ogół nie przeszkadzają mi utwory wykorzystywane przez tę wytwórnię do produkcji filmów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortlek Napisano 26 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2015 słuchanie disco polo jest wstydliwe, bo nikt się nie przyznaje, że tego słucha. W radiu takiej muzyki nie ma. Może się mylę, jeśli znacie jakieś stacje radiowe, gdzie grają disco polo to napiszcie. Mi się ta muzyka podoba, bo można przy niej się wytańczyć. Na koncerty disco też przychodzą tłumy. Ale odnoszę wrażenie, że ludzie nie chętnie się przyznają do słuchania disco. Ja tak mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alehandro Napisano 16 września 2015 Udostępnij Napisano 16 września 2015 a ja lubię Katy Perry - fizycznie i muzycznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baylan Napisano 17 września 2015 Udostępnij Napisano 17 września 2015 muzyka klasyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celdur Napisano 17 września 2015 Udostępnij Napisano 17 września 2015 Muzyka poważna w bardzo dużych ilościach. Ale czy to wstyd? Raczej powiedziałbym że do tej muzyki to trzeba dorosnąć.Jak w pracy w kółko słyszę "..ona jest taka cudowna" to mi się bebechy przekręcają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolio Napisano 18 września 2015 Udostępnij Napisano 18 września 2015 A ja się wstydzę tego, że słucham japońskiego popu. Ale jakoś tak fajnie mi się tego słucha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szibby Napisano 21 października 2015 Udostępnij Napisano 21 października 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Bg59q4puhmgNo trochę siara XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts