Pboczek Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 Reputacja jeżeli ma być Reputacją powinna pokazywać ilości np.: założonych tematów odpowiedzi w założonych tematach odwiedzin tych wątków cytowań. Pozdrawiam Piotrek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 (edytowany) Jestem tego samego zdania, co kolega @Pboczek. Nawet dałbym mu plusika, ale to aktualnie niemożliwe;). Edytowano 21 stycznia 2019 przez Kraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2019 Faktycznie ciekawy pomysł. Wczoraj na innym forum , totalnie nie z audio związanym, zauważyłem też coś ciekawego. Mianowicie w wątkach zaznaczony jest autor wątku innym kolorem czy jakoś tak i pisze "autor wątku" Ciekawa opcja kiedy jest już nasta strona. Olu @Redakcja AUDIO coś z powyższych udało by się zdziałać? Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 22 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2019 Mechanizm forum mamy dany z góry, a w nim reputacje po prostu... są i są po to, aby wyrazić swój stosunek do wypowiedzi innych osób. Nie istnieją żadne algorytmy, które by pozwalały na oceny wg takich kryteriów. Niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 22 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2019 Tam wcześniej gdzieś ktoś napisał że są pisane posty krótkie na ilość. Ta reputacja powodowała tez ze można było sobie odpuścić pisanie i podziękować dając serduszko czy uśmieszek i po sprawie. Zwykle używane chyba do pochwalenia niż do ganienia kogoś. Według mnie całkiem fajne. Ja osobiście dawałem za fajne recenzje czy tez posty trafione według mnie w punkt/ samo sedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2019 4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał: Mechanizm forum mamy dany z góry, a w nim reputacje po prostu... są i są po to, aby wyrazić swój stosunek do wypowiedzi innych osób. Nie istnieją żadne algorytmy, które by pozwalały na oceny wg takich kryteriów. Niestety A Oznaczenie autora wątku? Piotr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 marca 2019 Udostępnij Napisano 15 marca 2019 To już historia. A dlaczego reputacja została zniesiona? Ktoś wyjaśni? Czy komuś to przeszkadzało? Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 marca 2019 Udostępnij Napisano 19 marca 2019 Nie, ale była grupa ludzi która w kółko się plusowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 marca 2019 Udostępnij Napisano 21 marca 2019 No i dlatego już nie ma zabawy w "reputację" i raczej nie będzie... Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts