Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Reputacja jeżeli ma być Reputacją powinna pokazywać ilości np.:

założonych tematów

odpowiedzi w założonych tematach

odwiedzin tych wątków

cytowań.

Pozdrawiam Piotrek.

Napisano

Faktycznie ciekawy pomysł. Wczoraj na innym forum , totalnie nie z audio związanym, zauważyłem też coś ciekawego. Mianowicie w wątkach zaznaczony jest autor wątku innym kolorem czy jakoś tak i pisze "autor wątku" 

Ciekawa opcja kiedy jest już nasta strona. 

Olu @Redakcja AUDIO coś z powyższych udało by się zdziałać?

Piotr

Napisano

Mechanizm forum mamy dany z góry, a w nim reputacje po prostu... są i są po to, aby wyrazić swój stosunek do wypowiedzi innych osób. Nie istnieją żadne algorytmy, które by pozwalały na oceny wg takich kryteriów. Niestety :(

Napisano

Tam wcześniej gdzieś ktoś napisał że są pisane posty krótkie na ilość. Ta reputacja powodowała tez ze można było sobie odpuścić pisanie i podziękować dając serduszko czy uśmieszek i po sprawie. Zwykle używane chyba do pochwalenia niż do ganienia kogoś. Według mnie całkiem fajne. Ja osobiście dawałem za fajne recenzje czy tez posty trafione według mnie w punkt/ samo sedno.

Napisano
4 godziny temu, Redakcja AUDIO napisał:

Mechanizm forum mamy dany z góry, a w nim reputacje po prostu... są i są po to, aby wyrazić swój stosunek do wypowiedzi innych osób. Nie istnieją żadne algorytmy, które by pozwalały na oceny wg takich kryteriów. Niestety :(

A Oznaczenie autora wątku?

Piotr

• 1 month later...
  • RoRo locked this topic
Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...