Rega Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowany) Z lamp Ecc83 godne polecenia są te z pierwszego zdjęcia, natomiast do Magnata to raczej te z dugiego Ecc81. Edytowano 20 godzin temu przez Rega 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał lbn Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Dzięki za informacje. Przez weekend sporo słuchałem tego zestawu, czyli Magnata mr780 z Klipsch R600f. Osobiście dźwięk mi odpowiada (utwory jazzowe brzmiały najlepiej). O detalach się nie wypowiem, jestem zwyczajnie zielony w tej kwestii. Niestety trafił mi się wadliwy egzemplarz. Od początku prawy kanał przestawał działać. Nie było reguły. Czasami dźwięk pojawił się po resecie, czasem sam z siebie. Dziś zwróciłem wzmacniacz. Kolejny odbieram w piątek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 5 godzin temu, Rafał lbn napisał: Niestety trafił mi się wadliwy egzemplarz A gdzie kupowałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klavikort Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Rafał lbn napisał: Dzięki za informacje. Przez weekend sporo słuchałem tego zestawu, czyli Magnata mr780 z Klipsch R600f. Osobiście dźwięk mi odpowiada (utwory jazzowe brzmiały najlepiej). O detalach się nie wypowiem, jestem zwyczajnie zielony w tej kwestii. Niestety trafił mi się wadliwy egzemplarz. Od początku prawy kanał przestawał działać. Nie było reguły. Czasami dźwięk pojawił się po resecie, czasem sam z siebie. Dziś zwróciłem wzmacniacz. Kolejny odbieram w piątek. Nie wierzę. Te wzmacniacze składają dzieci ? 50% jest wadliwych to paranoja jakaś. Kupić sprawnego magnata to jak wygrać w totolotka się okazuje. Nie wiedziałem że mam takie szczęście w życiu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu To zależy skąd się kupuję. Było już o tym kilkakrotnie tutaj. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał lbn Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Palmos napisał: A gdzie kupowałeś? Media Expert. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Rafał lbn napisał: Media Expert. Tak myślałem. Było tutaj kilkakrotnie żeby NIE KUPOWAĆ z marketów tylko z salonów audio. Nawet jak cena w markecie niższa to wystarczy pokazać w salonie i jest duża szansa że do niej zejdą albo nawet dadzą niższą. Jak możesz to anuluj te zamówienie i weź z salonu i będziesz miał spokój. Jest tu kilka przedstawicieli branży z którymi na pewno szybko się dogadasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał lbn Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dystrybutorem Magnata zakupionego Media jest firmą Elco-Exim. W przypadku sklepów muzycznych jest inaczej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Palmos Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Nie wiem. Zapytaj się np takiego @Q21 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Dystrybutor ten sam, więc to, czy sprzęt ostatecznie dotrze uszkodzony to tylko kwestia pecha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts