Skocz do zawartości

Magnat mr780

Nowy123

Recommended Posts

Dzięki za informacje. Przez weekend sporo słuchałem tego zestawu, czyli Magnata mr780 z Klipsch R600f. Osobiście dźwięk mi odpowiada (utwory jazzowe brzmiały najlepiej). O detalach się nie wypowiem, jestem zwyczajnie zielony w tej kwestii. 

Niestety trafił mi się wadliwy egzemplarz. Od początku prawy kanał przestawał działać. Nie było reguły. Czasami dźwięk pojawił się po resecie, czasem sam z siebie. Dziś zwróciłem wzmacniacz. Kolejny odbieram w piątek.

8 godzin temu, Rafał lbn napisał:

Dzięki za informacje. Przez weekend sporo słuchałem tego zestawu, czyli Magnata mr780 z Klipsch R600f. Osobiście dźwięk mi odpowiada (utwory jazzowe brzmiały najlepiej). O detalach się nie wypowiem, jestem zwyczajnie zielony w tej kwestii. 

Niestety trafił mi się wadliwy egzemplarz. Od początku prawy kanał przestawał działać. Nie było reguły. Czasami dźwięk pojawił się po resecie, czasem sam z siebie. Dziś zwróciłem wzmacniacz. Kolejny odbieram w piątek.

Nie wierzę. Te wzmacniacze składają dzieci ? 50% jest wadliwych to paranoja jakaś. Kupić sprawnego magnata to jak wygrać w totolotka się okazuje. Nie wiedziałem że mam takie szczęście w życiu.

Przed chwilą, Rafał lbn napisał:

Media Expert.

Tak myślałem.

Było tutaj kilkakrotnie żeby NIE KUPOWAĆ z marketów tylko z salonów audio. Nawet jak cena w markecie niższa to wystarczy pokazać w salonie i jest duża szansa że do niej zejdą albo nawet dadzą niższą.

Jak możesz to anuluj te zamówienie i weź z salonu i będziesz miał spokój.

Jest tu kilka przedstawicieli branży z którymi na pewno szybko się dogadasz.