Chyba Miro 84 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, DiBatonio napisał: zgniatanie gołego drucika i łamanie jego włókien. Powiedz to wszystkim tym, którzy używają (tym razem) kabli głośnikowych bezpisrednio przykręcanych do terminali. Jeszcze niedawno pisano, że to najlepszy możliwy sposób podłączenia, bo eliminujemy banany, widełki itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Hahahaha. Po co, ty już im powiedziałeś. Już kiedyś pokazywałem jak takie kable wyglądają i co się z tym dzieje we wtyczce, ale pokazywać kolejny i Nty raz nie będę. 6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: Jeszcze niedawno pisano, że to najlepszy możliwy sposób podłączenia, bo eliminujemy banany, widełki itp. Nie! Nie jest. Ale niech każdy robi jak chce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Nie jest? Czyli wszyscy Ci, którzy to pisali byli w permanentnym błędzie? To też jest ciekawe, że nikt ich wtedy nie "poprawił", przez co przyjęła się taka narracja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Nie obchodzą mnie inni... Też kiedyś z DNM Reson tak robiłem, później się okazało, że zaszedł zieloną patyną, pomijam łamliwość tak zgniecionego drucika. Z mojej strony to wszystko, co chciałbym Ci powiedzieć. Pa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts