Kraft Napisano 18 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2020 KlipscK T5 II True Wireless Sport – McLaren Edition. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 Jest trochę hałasu w necie .. Vettel / Perez / Hulkenberg .... mam jakieś dziwne przeczucie, że zaślepienie (niezbyt racjonalne myślenie i decyzje) naszego Roberta, tylko przysporzy mu kłopotów i ...odejdzie z fachu w niesławie. Na razie, właśnie realizuje ten plan. Wchodził do serii DTM ze wsparciem Orlenu, to czemu zdecydował sie na BMW? czemu nie Audi? wiedział doskonale na co stać obie marki, a odejście z DTM, Audi ogłosiło już po wieściach o osobnym teamie Orlen-Robert. Jest sponsor ... bierzesz najlepszy sprzęt na rynku. Moim zdaniem to była kolejna (po współpracy w obecnej formie z Alfą) błędna decyzja, inwestować w projekt z góry skazany na porażkę. Robert jako nowicjusz i prywatny team z autem BMW ..... to nie miało szansy na sukces. Jeśli zdarzy się tak, że brak będzie wolnego fotela dla Roberta, na sezon przyszły, a do tego Alfa nie pozwoli mu się pokazać na testach z lepszej strony, to czas będzie rozważyć na poważnie rozstanie z marzeniami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 No dalej zespół chyba nie ma zbyt wielu pomysłów co zrobić z samochodem. Szefo BMW powiedział że coś pomogą Robertowi i otrzyma wsparcie fabryczne ale jak na ten moment niestety jest nawet wolniejszy niż na pierwszych testach w Jerez 😕 Nie wyglada to dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 Williams sprzedany, DTM czeka zmiana na GT Plus. Coś się dzieje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 21 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 Swojego czasu Clair mówiła że „sprzedaż zespołu wchodzi w grę po moim trupie” 😏 Czas zrobić zrzutkę na wieniec... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2020 Sprzedali Williamsa prywatnej firmie z Nowego Jorku-ciekawe czy za pół roku pójdzie dalsza odsprzedaż i pojawi się np. rosyjski zespół? Nabywca to prywatna firma inwestycyjna Dorilton Capital z Nowego Jorku, która nie jest związana ze sportem czy motoryzacją (ochrona zdrowia, produkcja, inżynieria...). Pozdrawiam PS. Jak będzie kiepsko-to Robert wróci do rajdów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2020 Sobota z DTM i garść info od Cerazego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2020 (edytowany) Deszczowe kwalifikacje..... zobaczymy kto ma jaja. Teraz kierowca ma co udowadniać. Edytowano 22 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2020 Mechanicy Roberta w tej przerwie walczyli z przodem samochodu. Ale dalej słabo 😕 Robert brylował jak wszyscy mieli auta ustawione na suche warunki, w momencie jak cała stawka zajrzała do zeszycików z ustawieniami na mokre z poprzednich lat to już dupa 😞 No nie wiem, takie mieszane uczucia mam ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2020 Bardzo słaby wyścig, czekam na wieści od Roberta. Tym czasem 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2020 Najlepsza pozycja na starcie -i najgorszy start, potem też nie szło Kubicy... A w MotoGP Pol Espargaro z pierwszym PP. Stawka się wyrównuje, KTM doszedł w tym roku do ekip walczących o zwycięstwa w wyścigach. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2020 Sam mam motocykl KTM, syn także 🙂 ale myśle że gdyby Marc był na miejscu w Hondzie PP nie było by możliwe. Oczywiście trzymam za KTM kciuki 👍 Dzisiaj Pomarańczowi górą ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Niedziela w DTM W studiu przed dzisiejszą walką z materią auta i toru, oraz opon, M. Sokół wspomniał, że rozmawiał z Kubicą przed sezonem....... nie ten samochód, nie fabryczny team... czy coś z tego będzie? Doskonale zdawali sobie sprawę, że Robert stąpa po cienkim lodzie. I chociaż to nawet nie półmetek sezonu, to perspektywy na przyszłość, na poprawę, są mizerne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 11 pozycja startowa ! Chyba coś się zmienia! Miejmy nadzieję👍 Oczywiście najważniejszy wyścig ale widać że Robert tym razem był w stanie coś wyjeździć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Wynik uzyskany na pierwszym wyjeździe (komplecie opon) i późniejsze przejazdy nie dały poprawy...... na szczęście, reszta nie poszła az bardzo do przodu, wiec P11 zostaje, jest tez nadzieja na lepszy start....... czekam na finał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 @Bogusław Kożyczkowski wydaje mi się że na drugim stincie poprawił czas, nie dam sobie uciąć niczego ale spadł i później wskoczył wyżej - tak przynajmniej mi się wydaje. Trwało to chyba 2 czy 3 kółka ale jakiś sektor był zielony po zmianie opon. Może ten dyfer mu wymienili, coś tak miedzy zdaniami Robert przebąkiwał. Niby to zrobił na 8 okrążeniu, 20 min kwali 1:40 kółko no nie wiem...🤷 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 (edytowany) 1 godzinę temu, Inferno napisał: wydaje mi się że na drugim stincie poprawił czas, nie dam sobie uciąć niczego ale spadł i później wskoczył wyżej - tak przynajmniej mi się wydaje. Trwało to chyba 2 czy 3 kółka ale jakiś sektor był zielony po zmianie opon. pierwszy poprawił, 2-3 sektor był na biało. czas poprawiony bardzo delikatnie w drugiej części czasówki, pozycja została. Nadzieja jest. ------------- Dobry start był, tylko ... złe, że fura s przodu mu odjeżdża, tak się traci dobrodziejstwo DRS, i tak peleton odjeżdża. no i tak traci się kolejne pozycje. Edytowano 23 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 (edytowany) 10 okrążeń zostało, a ja zmieniam kanał TV na inny. Kolejny samotny wyścig Roberta, kompletnie nie rozumiem jego strategi. Oszczędzanie opon za wszelką cenę, gdy wszyscy odjeżdżają, a potem co?.. nowy komplet ma cudownie przyspieszyć auto i odrabiać po 2-3s na okrążeniu??? teraz ma czasy okrążenia pierwszej 3-ki, tylko co z tego, gdy "gap" jest już tak duży że zostaje Kubicy tylko turystyczna jazda dla przyjemności. Na pierwszym komplecie tracił po sekundzie i w pierwszym i drugim, tylko w trzecim sektorze jeszcze trzymał tempo pozostałych. Po zmianie.... tylko trzymał tempo reszty i nic więcej. Powiedzieć, że ten wyścig mu nie wyszedł to bardzo grzecznościowe słowa, to była ...... Edytowano 23 sierpnia 2020 przez Bogusław Kożyczkowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 8 minut temu, Bogusław Kożyczkowski napisał: gap" jest już tak duży że zostaje Kubicy tylko turystyczna jazda dla przyjemności. Trochę tak, taki weekend do zapomnienia 😞 chociaż przebłysk na starcie i w kwali był 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Ja dla Relax`u oglądam sobie film z Clint`em "Przemytnik" z 2018. Tak jest lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 😁 jakoś trzeba się odstresować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 (edytowany) Najlepszym wyjściem jest nieoglądanie wyścigów z udziałem Roberta. Proszę mnie źle nie zrozumieć, ale zaklinanie, czarowanie, narzekanie na to jak beznadziejny pojazd otrzymał,chwalenie umiejętności oraz wyczucia itp nic w tym wypadku nie pomogą. I to nie tylko ten weekend do zapomnienia. Jego epoka minęła już bezpowrotnie. Czas przyjąć to do wiadomości. Edytowano 23 sierpnia 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Rega jeszcze Robert nie kończy kariery wiec mu kibicuje 🙂 No i oczywiście nie mam zamiaru przestawać oglądać 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 (edytowany) A moim zdaniem to wielki błąd Roberta, że nie kończy kariery. Można było to zrobić i chodzić w glorii chwały, a po tym co teraz pokazuje , trudno liczyć na poklask. Dopingowac, owszem można, tylko po co odgrzewac przedwczorajsze kotlety? Jak śpiewał kiedyś znany zespół - ,,,trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść,, Edytowano 23 sierpnia 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2020 Każdy może mieć swoje zdanie, widać Robert ma inne. Ja się z tego cieszę bo nie ma na horyzoncie polskiego kierowcy w F1 który mógłby go zastąpić. Wiec póki jest i mam kogo dopingować to dopinguje i z przyjemnością oglądam. Ostatnie dwa wyścigi z poprzedniego tygodnia oglądałem z onboardu Roberta i było to dla mnie fajne doświadczenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts