Chyba Miro 84 Napisano 2 lipca 2020 Udostępnij Napisano 2 lipca 2020 (edytowany) 2 godziny temu, tomek4446 napisał: Nie wiem o co chodzi z tym grzaniem ? Mam dwie maliny obydwie gdy grają są ciepłe , jedna zamknięta w szczelnej obudowie / na zdjęciu z lewej / , i co z tego ? W obydwu mam po trzy radiatory. U mnie tez sa trzy radiatory a grzeje sie do dokladnie 72⁰C po czym sie odcina. Moj model to pi4 model B 4GB RAM. Moze z Wasza pomoca zrobie jeszcze raz wszystko od nowa po kablu a nie przez wifi i zobacze jak tym razem. Tylko musze troche czasu wygospodarowac Edytowano 2 lipca 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 To faktycznie dość dużo. Ja mam 3ke i jest git. Zakupie niedługo 4 to będę sprawdzał. Temat zszedł jednak na malinę Słuszny kierunek Zacząłem się bliżej przyglądać ten propozycji Triangle także. @Kraft temat chyba dla Ciebie https://m.sklep.rms.pl/triangle-aio-c-aioc-odtwarzacz-strumieniowy-sieciowy-plikow-audio-z-dlna-wi-fi-multiroom#specyfikacja_techniczna https://audiotop.pl/pl/p/Odtwarzacz-sieciowy-iEAST-SoundStream-M20/1598# Kurcze no jakie tu są różnice? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz. Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 Jak to jakie? Etykieta przecież Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 12 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: U mnie tez sa trzy radiatory a grzeje sie do dokladnie 72⁰C po czym sie odcina. Stary , wyjmij ją z piekarnika i będzie ok. Po za tym daj jej czas , musi się wygrzać , no , wiesz coś jak kable A poważnie, to coś jest nie tak i zacząłbym od wgrania softu / masz wgrany obraz ,czy całe oprogramowanie Linuxa , Rasbriana ? / na nowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 lipca 2020 Udostępnij Napisano 3 lipca 2020 (edytowany) 6 minut temu, tomek4446 napisał: A poważnie, to coś jest nie tak i zacząłbym od wgrania softu / masz wgrany obraz ,czy całe oprogramowanie Linuxa , Rasbriana ? / na nowo. Mam dwie karty z oprogramowaniem. W standardzie sie grzeje. A na "diet"-etycznym juz nie ale za to sie wiesza. To ten dietetyczny Edytowano 3 lipca 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts