Chyba Miro 84 Napisano Piątek o 21:48 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 21:48 9 godzin temu, Bodzio33 napisał: . Co o tym myślicie? Jak dla mnie "bomba" 😉 najważniejsze że nie gra już gdzieś z kuchni👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Sobota o 10:48 Udostępnij Napisano Sobota o 10:48 Dnia 6.03.2025 o 13:26, Dedal napisał: nabyłem niedawno cd tej mark Też mam ten CD. Kiedyś był u mnie podstawowym odtwarzaczem. Ogólnie zachowuje się bardzo dobrze. Ma opinie niezniszczalnego. Tym bardziej, że po latach grania u kogoś innego, kiedy już trafił do mnie , został w nim wymieniony laser na nowy. Pewnie przed nim jeszcze wiele lat działania. Płyta gotowa do odtwarzania w sekundę po włozeniu. Jak dla mnie prezentował lekko zbyt ocieplone brzmienie. Dlatego od jakiegoś czasu jest odtwarzaczem zapasowym. Odtwarzacz, jak przystało na sygnaturę Kena, różni się od podstawowej wersji oraz od wersji SE. Pomimo, ze zewnętrznie są identyczne, to po otwraciu widać jakby zupełnie inne odtwarzacze. KIS jest izolowany blachą miedzianą, ma inne (lepsze) trafo, lepszej jakości elementy oraz bazuje na trochę innym układzie elektronicznym. Ogólnie bardzo przyjemnie grający cedek. Ja, jednak wolę szerszą scenę. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts