Fafniak Napisano 30 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2020 a żeś z tymi halunami pojechał.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 30 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2020 Czyżby grzybki.... (żart) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2020 15 minut temu, Fafniak napisał: a żeś z tymi halunami pojechał.... Naprawdę myślisz, że świadome percepty to jest coś innego? Bicz pliz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pboczek Napisano 30 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2020 Spór o realność świata jest tak stary jak sam świat. 😀 Halucynacją bym tego jednak nie nazwał, chyba że zbiorową. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2020 (edytowany) Nie zrozumiałeś. Tu nie chodzi o realność świata. Mówię o postrzeganiu, w tym wypadku świata fizycznego. Edytowano 31 grudnia 2020 przez Gość Odpowiadając na post poprzednika - nie ma sensu cytować całej wypowiedzi... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 31 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2020 Dnia 29.12.2020 o 18:15, audiowit napisał: Ja trolluję? Fafniak, przecież to Ty wykladałeś pokój gąbkami i tto jeszcze niedawno. @audiowit @Fafniak Co z tymi piankami nie tak? Zainwestowałem i na ścianę za kolumnami dałem takie cudaki panelowe z gąbki. Odpowiedź pomieszczenia pomierzona REWem pokazuje spore zmiany co słychać wyraźnie. Liczę na opinię szczerą bo może nieświadomie zły kierunek obrałem 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 31 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2020 Mariusz z, oczywiście sprawdzałem gąbki. Nawet miejscami mam gdzieś jeszcze 2szt. Działają na wysokie i czesciowo srednie tony, natomiast na bas już nie. Jestem zdecydowanym zwolennikiem twardych ustrojów. Nie wytracasz energii. Trzeba ją rozpraszać, nie gluszyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 31 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2020 kolega masta ma zastrzeżenia i wie lepiej, jego się pytaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 31 grudnia 2020 @MariuszZ Witek objaśnił o co chodzi, dokładnie może Ci Bartek wyjaśnić z Mega Acoustic dlaczego z piankami trzeba ostrożnie i bez fachowych pomiarów mogą więcej zepsuć niż pomóc, oczywiście w niektórych przypadkach są pomocne. Kiedyś Kraft bardzo ten temat drążył na tym i innym forum też powinien mieć odpowiednią wiedzę na ten temat, zapewne już ja dobrze zgłębił znając go. Trzeba pamiętać że są różne typy pianki. Ale to nie temat i akustyce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts