Grzech78 Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Witam. Jaki wzmacniacz zintegrowany z bluetooth oraz głośniki do pokoju 20 m2 radzicie? Budżet 2.500 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Soundbar, przy tych założeniach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bautek Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Spokojnie coś znajdziesz, Yamaha R-N303D, Yamaha MCR 470 lub Denon RCD-M41 + jakieś kolumny podstawkowe lub małe podłogówki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Soundbar byłby najgorszym rozwiązaniem. W zakładanym budżecie możesz zwrócić uwagę na Topping MX3 + Pylon Audio Pearl 25 lub Polk Audio T50. Polk Audio zapewnią muzykalniejsze brzmienie z mocniejszym dołem. Pylon to zdecydowanie większa przestrzeń oraz więcej detali. Topping pomimo niewielkich rozmiarów brzmi na prawdę potężnie i pod względem funkcjonalności ciężko jest zaproponować coś lepszego. Zapraszam do kontaktu w sprawie wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 6 godzin temu, Grzech78 napisał: Witam. Jaki wzmacniacz zintegrowany z bluetooth oraz głośniki do pokoju 20 m2 radzicie? Budżet 2.500 zł. Witaj, W niewiele (dosłownie) wyższym budżecie znajdziesz Yamahę RN 303 + Indiana Line Nota 260X. To nasz najciekawszy, budżetowy zestaw który prezentujemy klientom, którzy rozpoczynają swoją przygodę ze sprzętem audio. Zapraszamy Cię na prezentację bądź wypożyczenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Jak miałem kiedyś Pianocraft 670 to używałem tych głośników przez jakiś czas. Fakt, fajna barwa i szybki bas. Sprzedałem je potem na korzyść B&W 606, no ale te były droższe więc musiało lepiej zagrać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 Jeśli gotowy sprzet to Yamaha 670. Jeśli chcesz nieco kombinować testować to Topping MX 3 albo SMSL Q5PRO z Polk S20, ELAC B6.2, Czy KEF Q350. Zapraszam na odsłuch Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubad Napisano 1 lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 Yamaha rn303d + elac debut 2.0 b6.2 przyjemne połączenie, polecam odsłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petroff Napisano 1 lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 20 godzin temu, Grzech78 napisał: Witam. Jaki wzmacniacz zintegrowany z bluetooth oraz głośniki do pokoju 20 m2 radzicie? Budżet 2.500 zł. Jak na moje drewniane ucho, to w połączeniu z B6.2 Y303d nie zagra lepiej niż Y670d skoro nie potrafi tego nawet Y602 (uwzględniając oczywiste różnice w mocy). W zależności gdzie i jak będą stać kolumny oraz na ile różnorodnej muzyki słuchasz rozważ także wersję B5.2. Nie chodzi wcale o to, że są ciut tańsze Bardziej praktyczne wydaje mi się też wifi niż bluetooth (M41). Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts