gienas Napisano 24 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2024 "Doktor sen" ( Doctor sleep ) - historia Danny`ego czyli syna Jacka Torrance`a - 20 lat po wydarzeniach w hotelu. Ciekawie rozwinięta przypadłość tamtych gości hotelowych... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 31 stycznia 2024 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2024 (edytowany) Pszczelarz Jason Statham i... film który nie zaskakuje. Przewidywalny akcyjniak na odmóżdżenie po ciężkim dniu pracy. Mi się podobał, wartka akcja, niezłe ujęcia, wciągająca dynamika. Dzieło kinematografii to nie jest, ale spoko. Jak ktoś na FilmWeb trafnie napisał, kolejne filmy z Jasonem powinny nie posiadać tytułów tylko roboczo brzmieć Statham 1, Statham 2 itd Edytowano 31 stycznia 2024 przez Butler 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 6 lutego 2024 Udostępnij Napisano 6 lutego 2024 Dnia 4.01.2024 o 07:24, maxredaktor napisał: Mnie "Zabójca" znudził, nie było w nim nic specjalnie zaskakującego. Musiałem odreagować i obejrzałem jeszcze raz "Podziemny krąg" Expand Co kto lubi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 lutego 2024 Udostępnij Napisano 6 lutego 2024 A ja sobie przypomniałem ostatnio któryś raz już" 13 godzin misja w Bengazi" 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Marvels (disney+) , po 15minutach chciałem wyłączyć , dałem rady do 45 minuty i wyłączyłem. Tak durnego filmu chyba nigdy nie widziałem , scenarzysta musiał być pod sporym wpływem jakiś ciekawych środków ,że coś takiego wymyślił. Efekty specjalnie nie ratują niczego , szczere 0/10 - nie polecam PS: realizacja nie jak kinowy blockbuster , ale jak te paździerzowe disneyowe seriale Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Może tak krytyczny bym nie był, ale to już nie to co kilka lat temu. Niestety. I Marvel i DC spadło na pysk. To wygląda na spisek, zatrudniają kogoś bo im ktoś inny kaze a ci niszczą co do tej pory tamci stworzyli.🤔 Jakby wszyscy oślepli i nie widzieli co sie dzieje. Szkoda, a tak fajnie bylo... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Na to wygląda , Iron Man-a jestem w stanie oglądać powtórnie , Batmana z Bale-m także , ostatnie 10 lat Marvel/DC za bardzo nie wiem co było Aquaman 2 - także ostatnio obejrzałem , szału nie było ale na tle Marvels istnie wybitne kino Być może to wyglądało tak ,że szef mówi macie 200mln $ na film o tym czy tamtym , róbcie , ma być "szał" - macie 9msc czas/start Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 (edytowany) Aquaman 2 dla mnie to był policzek w twarz. Z pierwszej części, która była bardzo dobra, do takiej parodii. Nawet Władce pierścieni tam wcisnęli, a pomysł o zapomnianym królestwie nie był zły. Kto im te scenariusze pisze ostatnio. Edytowano 8 lutego 2024 przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Dnia 31.01.2024 o 06:50, Butler napisał: Pszczelarz Jason Statham i... film który nie zaskakuje. Przewidywalny akcyjniak na odmóżdżenie po ciężkim dniu pracy. Mi się podobał, wartka akcja, niezłe ujęcia, wciągająca dynamika. Dzieło kinematografii to nie jest, ale spoko. Jak ktoś na FilmWeb trafnie napisał, kolejne filmy z Jasonem powinny nie posiadać tytułów tylko roboczo brzmieć Statham 1, Statham 2 itd Expand Że też jeszcze nikt nie wpadł na pomysł, żeby w jednym filmie obsadzić Jasona Stathama i Chucka Norrisa 🙄 To by była jatka, dwóch niezwyciężonych. A może sprawdziłby się model brazylijskiej czy tam tureckiej telenoweli - tasiemca? Chociaż nie, jeszcze jest Maczeta (Danny Trejo). Ten by ich obu wykończył 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Byli razem w Niezniszczalnych . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Ale kto? Wszyscy trzej czy Statham z Norrisem? I w której części bo wszystkich nie widziałem, właściwie tylko połowę 3-ki obejrzałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 lutego 2024 Udostępnij Napisano 8 lutego 2024 Norris (epizod) i Statham nie pamiętam w której ale chyba w 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldiJestem Napisano 10 lutego 2024 Udostępnij Napisano 10 lutego 2024 Z dobrych filmów oczywiście jakie warto zobaczyć przy okazji w kinie, mogę polecić dla fanów gatunku jakim jest akcja "Pszczelarz" zupełnie zawiodłem się na "Napoleonie" liczyłem, że jak amerykanie się za to zabiorą to będzie coś WOOOW a tego mi brakowało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 12 lutego 2024 Udostępnij Napisano 12 lutego 2024 Harry Angel teraz na TVP Kultura. Oglądam po raz enty 😉. Pamiętam pierwszy raz za młodu w kinie, taki kultowy dla mnie i moich kumpli. Mickey Rourke i Robert De Niro. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 12 lutego 2024 Udostępnij Napisano 12 lutego 2024 Dnia 12.02.2024 o 19:09, misiekx napisał: Mickey Rourke i Robert De Niro. Expand Wiadomo. Kultowa scena z windą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 15 lutego 2024 Udostępnij Napisano 15 lutego 2024 WInda windą , mnie poruszyły filmowe paznokcie Roberta... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 29 lutego 2024 Udostępnij Napisano 29 lutego 2024 Teraz na Cinemax - Lśnienie i Jack Nicholson 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 1 marca 2024 Udostępnij Napisano 1 marca 2024 Pianoforte na HBO Max. O młodych pianistach startujących w Konkursie Chopinowskim. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 marca 2024 Udostępnij Napisano 2 marca 2024 Dnia 29.02.2024 o 19:06, misiekx napisał: Teraz na Cinemax - Lśnienie i Jack Nicholson 😁 Expand Doktor sen. Kontynuacja Lśnienia. Niezłe nawet. Już bez Jacka 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 3 marca 2024 Udostępnij Napisano 3 marca 2024 Diuna cz.2. Zachęcam. Jest rozmach, muzyka i efekty dźwiękowe zachwycają. Jestem pod wrażeniem. Na pewno obejrzę raz jeszcze 😎 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 4 marca 2024 Udostępnij Napisano 4 marca 2024 Przed seansem zachęcam do posłuchania ścieżki dźwiękowej Zimmera z części 1. Trochę na temat ścieżki dźwiękowej w artykule poniżej. https://naekranie.pl/artykuly/jak-brzmi-arrakis-muzyka-diuna-hans-zimmer-kosz-nolan Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 24 marca 2024 Udostępnij Napisano 24 marca 2024 „Anatomia upadku”, trochę ciężki, ale bardzo dobry film. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 marca 2024 Udostępnij Napisano 26 marca 2024 Pszczelarz - Jason Statham coś jak John Wick , przyjemny akcyjniak , na odmóżdżenie polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 marca 2024 Udostępnij Napisano 26 marca 2024 Dnia 26.03.2024 o 16:03, Kubakk napisał: Pszczelarz - Jason Statham coś jak John Wick , przyjemny akcyjniak , na odmóżdżenie polecam Expand 31 stycznia pisałem o nim, widzę że przemyślenia po seansie mamy zbieżne 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 26 marca 2024 Udostępnij Napisano 26 marca 2024 Dnia 26.03.2024 o 18:48, Butler napisał: 31 stycznia pisałem o nim, widzę że przemyślenia po seansie mamy zbieżne Expand Rozwałka jak u JW-ka , nic nie ruszało Stathama , do tego Jeremy Irons ... Lubię dobrze zrealizowane akcyjniaki + elegancko pokazane jak rabuje się starsze osoby via internet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts