Profi Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Czerwone kable WK Audio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Wciaz potrafia czlowieka czyms zaskoczyc.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Artur, ale za dużo tego ładu czyni nieład 😕 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia O to mi chodziło 😏 Zamiast 3ch drutów, mamy 9. Pięknie. Zakładam że cena takiej trójcy jest daleka od budżetowej 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia To ci dopiero… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Czyli nie bylo to dostepne dla singli ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia For A Threesome. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia 6 godzin temu, Profi napisał: Czerwone kable WK Audio Mam nadzieje , że to drewno księżycowe, jak nie to ni cholery nie zagra. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Magnum Dynalab MD 109 FM Tuner 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Może ktoś mi wytłumaczyć po co w tym drapaku tyle ramion? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia Trio. 😁 Przecież to z Japonii jest, oni tam zboczeni są, to nawet to do sprzętu wprowadzili. Dziwny naród 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 2 grudnia Udostępnij Napisano 2 grudnia 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Mam nadzieje , że to drewno księżycowe, jak nie to ni cholery nie zagra. Moim zdaniem, to drewno z Marsa. Ty widziałeś w ogóle drzewa na Księżycu? 🤣 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Może ktoś mi wytłumaczyć po co w tym drapaku tyle ramion? System 2.1: kanał lewy, kanał prawy i sub 🙂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia Aqua La Scala MKII 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 grudnia Udostępnij Napisano 3 grudnia David Berning SET Reference Berning 211 / 845 Monoblock ZOTL Pre One Audio Preamplifier Nie wiem czy bylo juz. Linn - bardzo eleganckie wzornictwo maja. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Pure Audio Project Duet 15 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Nawet ostatnio myslalem, ze jak bede mial gdzie postawic i czym zaplacic to sobie takich otwartych poszukam. Fajnie niektore wygladaja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia 22 godziny temu, Artur Brol napisał: ZOTL Pre One Audio Preamplifier Piękne są te gały 😍 Moje "gały" by je brały 😁nawet dałbym jedną więcej w miejscu wyłącznika Power. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Niezly pomysl, by ten przedni panel w taki obrucony sposob ujac na zdjeciu. Aaa, nie ma to jak fjne galy. Wygladaja troche jak klamki od drzwi. Te co sie przekreca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Apex RD Absolute Reference Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Gdy byłem młody takie coś stało w każdym sklepie mięsnym. Rąbali na tym mięso😃 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Dzizas, juz widze ta cene za ta deske. Juz Reference nie starczy, dodali Absolute 😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Dodali Absolute, bo to jest do Ziemi, a Ziemia jest Absolute 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Moj wujek by sie napewno ucieszyl, gdyby taka deske dostal do swojej masarni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia (edytowany) Dnia 2.12.2024 o 13:53, Profi napisał: Czerwone kable WK Audio Ten segment "świata Audio" nieprzerwanie mnie zaskakuje... Edytowano 4 grudnia przez Chyba Miro 84 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 grudnia Udostępnij Napisano 4 grudnia Hm, czyli nie jestem jedyny 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts