rpm Napisano 6 stycznia Udostępnij Napisano 6 stycznia Luxman M - 10 X 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Piątek o 09:34 Udostępnij Napisano Piątek o 09:34 Kii Audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 10:10 Udostępnij Napisano Piątek o 10:10 A co to na kazdej z tych kolumn lezy? Pilot😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano Piątek o 10:18 Udostępnij Napisano Piątek o 10:18 (edytowany) https://www.audiolight.be/product/kii-audio-three-system/ Ciekawe kolumny. Edytowano Piątek o 10:20 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 10:24 Udostępnij Napisano Piątek o 10:24 Aktywne, z pilotem. 1500 watt, sporo. Ciekawe , ladne i w wielu kolorach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano Sobota o 12:50 Udostępnij Napisano Sobota o 12:50 Dnia 10.01.2025 o 11:24, Artur Brol napisał: 1500 watt, 1,5 kW każda kolumna. Kreatywny marekting chyba zsumował moc pobieraną/oddawaną/muzyczną/sinusa każdego głośnika 🤣 w obudowie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 13:04 Udostępnij Napisano Sobota o 13:04 Kurna rzeczywiście, zsumowaliśmy ta moc. Pod linkiem jednak coś takiego jest Each Kii THREE holds 1.500 W amplification power. 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Sobota o 18:18 Udostępnij Napisano Sobota o 18:18 Audiofilski sprzęt postapokaliptyczny. kultowy betonowy system stereo projektanta Rona Arada, stworzony w 1983 roku jako eksploracja postmodernistycznej brutalistycznej architektury Wielkiej Brytanii i rozwijających się subkultur muzycznych. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 18:25 Udostępnij Napisano Sobota o 18:25 I jak na to spojrzeć 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano Sobota o 19:28 Udostępnij Napisano Sobota o 19:28 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Audiofilski sprzęt postapokaliptyczny. kultowy betonowy system stereo projektanta Rona Arada, stworzony w 1983 roku jako eksploracja postmodernistycznej brutalistycznej architektury Wielkiej Brytanii i rozwijających się subkultur muzycznych. Podoba mi się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano Sobota o 19:33 Udostępnij Napisano Sobota o 19:33 (edytowany) Dnia 10.01.2025 o 11:24, Artur Brol napisał: 1500 watt, sporo. Tak się zastanawiam do czego komuś potrzebna jest taka moc. A może to taka sama prawda jak te naklejki na boomboxach sprzed dwudziestu lat, informujące o 300-500 watach mocy. A w rzeczywistości było 2-3 waty. U mnie jeden wzmacniacz lampwy o mocy 2x28W gra na połowie mocy nominalnej i momentami jest zbyt głośno. Drugi o mocy 2x9W gra na 3/4 mocy i też jest za głośno. O tranzystorach nawet nie wspomnę. Jak to się ma do tych 1500W? Do czego? Do nagłośnienia stadionu? Edytowano Sobota o 19:37 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano wczoraj o 03:41 Udostępnij Napisano wczoraj o 03:41 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu JBL Stage 250B 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Artur Brol napisał: JBL Stage 250B Jakoś tego typu tuba budzi u mnie strach choć u mnie podobna ale mniej bezczelna 😆 21 godzin temu, Rega napisał: Tak się zastanawiam do czego komuś potrzebna jest taka moc. A może to taka sama prawda jak te naklejki na boomboxach sprzed dwudziestu lat, informujące o 300-500 watach mocy. A w rzeczywistości było 2-3 waty. U mnie jeden wzmacniacz lampwy o mocy 2x28W gra na połowie mocy nominalnej i momentami jest zbyt głośno. Drugi o mocy 2x9W gra na 3/4 mocy i też jest za głośno. O tranzystorach nawet nie wspomnę. Jak to się ma do tych 1500W? Do czego? Do nagłośnienia stadionu? Roman szczerze jak miałem 1200 końcówkę D nie czułem tej mocy, wiesz że nie przekłada się na głośności i tak, a jakoś nie rwała kapci na basie nie był lepiej trzymany za ryj. Czasem mniej, a lepiej daje lepszy efekt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Nigdy takiego czegos nie miałem. Nawet nie pamiętam czy gdzies sluchalem. Moze kiedys, jesli beda warunki I kasa na cos wiecej , niz sluchawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Hyland Headphones Eclipse Venus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu SPEC RSA-EX1000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Onkyo Icon Series C.E.C. CD2N 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, Artur Brol napisał: SPEC RSA-EX1000 Spec zawsze piękny w swej prostocie szkoda że kosztuje chore pieniądze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Pierwsza firma ktora mi przychodzi do glowy, patrzac na tego SPEC , to Circle Labs. W tym momencie przynajmniej. Tez jednak kosztowne zabawki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Onkyo zmieniło design mi się podoba 👍 Podobno marka miała problemy a tu proszę jest nadzieja że przetrwa! Edytowano 1 godzinę temu przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Troche mi Technicsa przypomina ten nowy wyglad.👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Artur Brol napisał: Troche mi Technicsa przypomina Ten pierwszy tak trochę podobny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts