rpm Napisano 22 maja Napisano 22 maja (edytowany) 3 godziny temu, Rafał S napisał: Ładniutki z zewnątrz, a i w środeczku porządunio jest. Trafcio też takie mileńkie i jak na preampik wsamraśne. Z powyższego wniosek może być tylko jeden ,iż wydobywa się z tegoż urządzonka spokojniusi i grzeczniusi dźwięczyk.😎 Z małą tylko odrobinką " pazurka". Edytowano 22 maja przez rpm 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 22 maja Napisano 22 maja 11 godzin temu, kaczadupa napisał: Luxsin x9, wzmak słuchawkowy. Chińczykom jeszcze mało, najpierw Eversolo zaorał całą budżetową konkurencję a teraz dochodzi nowa marka Luxsin. Piecyk prezentuje się bardzo ładnie. Wskaźniki żywcem ze Squeezebox Touch 😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 22 maja Napisano 22 maja Aż zerknąłem i jakieś tam podobieństwo jest. Wiadomo, że to tylko ozdoba, wabik. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 maja Napisano 22 maja Przecie to z fabryki eversolo jest, wszystko od zidoo… 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 22 maja Napisano 22 maja (edytowany) Zgadza się. Pisałem wcześniej, że Chińczykom jeszcze mało po sukcesie Evera. Rozgrywają to po mistrzowsku. Pytanie ile jeszcze znanych klamotów wychodzi z tej samej taśmy Edytowano 22 maja przez kaczadupa Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 23 maja Napisano 23 maja Niezle ten zestaw wyglada . W koncu bez szklanego czy plastikowego frontu. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 24 maja Napisano 24 maja Kucza! Ciągle co raz bardziej złote... A ciągle jak na polskie warunki skromne... 😁 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 28 maja Napisano 28 maja Dnia 22.05.2025 o 09:40, kaczadupa napisał: Piecyk prezentuje się bardzo ładnie. Dnia 22.05.2025 o 11:21, rpm napisał: Abyssound ASP - 1000 Co do wyglądu to mam tylko jedno zastrzeżenie , zapewne wynikające z sentymentu do vintage. Gałki . Wyglądają jak dla mnie trochę za tandetnie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 28 maja Napisano 28 maja Rotel A8. Najtańszy wzmacniacz u Rotela a ładniejszy jak droższe propozycje tego producenta. 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 28 maja Napisano 28 maja Zazwyczaj obudowa świetnie maskuje kabel. Tutaj jednak.... chyba wiem dlaczego nie ma na zdjęciu. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 4 czerwca Napisano 4 czerwca Hm, skojarzyło mi się z niszczarką do papieru. Tyle że tutaj wkłada się kolumny od góry 😏 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 czerwca Napisano 5 czerwca Całkiem to fajnie wygląda. Chyba jednak tylko w czerni. Przynajmniej dla mnie. Taka dość wyraźna zmiana wyglądu. Vincent CD-600 en SV-600 Odpisz, cytując
Sipo Napisano 5 czerwca Napisano 5 czerwca Dnia 4.06.2025 o 11:54, Artur Brol napisał: Hm, skojarzyło mi się z niszczarką do papieru. Tyle że tutaj wkłada się kolumny od góry 😏 Moje skojarzenie to lody na patyku. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 czerwca Napisano 5 czerwca No jeśli odwrócisz, to jak najbardziej. Odpisz, cytując
Webster.brd Napisano 6 czerwca Napisano 6 czerwca Takie piękności znalazłem. Opis jest razem ze zdjęciem. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts