Rafał S Napisano 22 maja Napisano 22 maja 54 minuty temu, rpm napisał: Abyssound ASP - 1000 Ładniutki z zewnątrz, a i w środeczku porządunio jest. Trafcio też takie mileńkie i jak na preampik wsamraśne. 2 Odpisz, cytując
rpm Napisano 22 maja Napisano 22 maja (edytowany) 3 godziny temu, Rafał S napisał: Ładniutki z zewnątrz, a i w środeczku porządunio jest. Trafcio też takie mileńkie i jak na preampik wsamraśne. Z powyższego wniosek może być tylko jeden ,iż wydobywa się z tegoż urządzonka spokojniusi i grzeczniusi dźwięczyk.😎 Z małą tylko odrobinką " pazurka". Edytowano 22 maja przez rpm 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano Czwartek o 18:48 Napisano Czwartek o 18:48 11 godzin temu, kaczadupa napisał: Luxsin x9, wzmak słuchawkowy. Chińczykom jeszcze mało, najpierw Eversolo zaorał całą budżetową konkurencję a teraz dochodzi nowa marka Luxsin. Piecyk prezentuje się bardzo ładnie. Wskaźniki żywcem ze Squeezebox Touch 😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Czwartek o 18:51 Napisano Czwartek o 18:51 Aż zerknąłem i jakieś tam podobieństwo jest. Wiadomo, że to tylko ozdoba, wabik. Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano Czwartek o 19:00 Napisano Czwartek o 19:00 Przecie to z fabryki eversolo jest, wszystko od zidoo… 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Czwartek o 19:07 Napisano Czwartek o 19:07 Z jednej piwnicy wszystko pochodzi😁 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Czwartek o 19:08 Napisano Czwartek o 19:08 (edytowany) Zgadza się. Pisałem wcześniej, że Chińczykom jeszcze mało po sukcesie Evera. Rozgrywają to po mistrzowsku. Pytanie ile jeszcze znanych klamotów wychodzi z tej samej taśmy Edytowano Czwartek o 19:09 przez kaczadupa Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 22:12 Napisano Piątek o 22:12 Niezle ten zestaw wyglada . W koncu bez szklanego czy plastikowego frontu. Odpisz, cytując
Sipo Napisano Sobota o 09:05 Napisano Sobota o 09:05 (edytowany) . Edytowano Sobota o 09:06 przez Sipo Odpisz, cytując
michaudio Napisano Sobota o 21:14 Napisano Sobota o 21:14 Kucza! Ciągle co raz bardziej złote... A ciągle jak na polskie warunki skromne... 😁 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 09:35 Napisano wczoraj o 09:35 CH Precision D10: (SA)CD transport Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Dnia 22.05.2025 o 09:40, kaczadupa napisał: Piecyk prezentuje się bardzo ładnie. Dnia 22.05.2025 o 11:21, rpm napisał: Abyssound ASP - 1000 Co do wyglądu to mam tylko jedno zastrzeżenie , zapewne wynikające z sentymentu do vintage. Gałki . Wyglądają jak dla mnie trochę za tandetnie. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Rotel A8. Najtańszy wzmacniacz u Rotela a ładniejszy jak droższe propozycje tego producenta. 1 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Panie, tego to jeszcze nie grali… Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Zazwyczaj obudowa świetnie maskuje kabel. Tutaj jednak.... chyba wiem dlaczego nie ma na zdjęciu. Odpisz, cytując
Recommended Posts