Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
3 minuty temu, majkel74 napisał:

Porównywałem 1:1 Accu w klasie A i AB i bardziej mi się podobał ten w AB.

Oczywiście. Co kto lubi. 

Ja jestem wrażliwy na wszelkie wyostrzenia i np. ten sławny Boulder, do którego ludzie się modlą, u mnie spowodował tylko odruch ucieczki. :) 

A Musical Fidelity A1 wspomniany przez Ciebie gra właśnie tak, jak lubię. :) Zaś za AMS 35i tej firmy ojca i matkę bym sprzedał! :)

musical_fidelity_ams35i_2.jpg

Napisano (edytowany)
9 minut temu, DiBatonio napisał:

Wybacz, ale to nieprawda.

Spoko, spoko. Nie roszczę sobie prawa do głoszenia prawdy absolutnej. 

Dzielę się wyłącznie swoją prywatną opinią po z górą 30 latach przewalania gratów.

Zresztą w moim systemie za wszystko poniżej 70Hz i tak odpowiada Klasa D. 800W mocy ciągłej, 2,5kW w szczycie. ;) I nie sądzę by moje 25W w Klasie A wykonało tę robotę lepiej. Ale gdy się połączy siły...

https://banbye.com/watch/v_vOojVxTQWEPf

Edytowano przez il Dottore
Napisano
13 minut temu, il Dottore napisał:

Nie ma szans. Przez najbliższe kilka lat nie kupię nawet kabelka. Po zakupie domu zostałem goły i wesoły. 

No nie mów, że na kredyt kupiłeś? Ile będziesz musiał zapłacić odsetek?

Napisano (edytowany)
15 godzin temu, il Dottore napisał:

Mam też Fosi w Klasie D i po 24 godzinach nonstop pod prądem pozostaje chłodny. Ale cóż z tego, skoro sonicznie koło Pure Class A nawet nie stał? Zresztą Fosi zaraz idzie na sprzedaż. Kupiłem go wyłącznie w celu wygrzewania przetwornika D/A. Pograł 600 godzin - i do widzenia!

To teraz włożę kij w mrowisko tekstem że wygrzewanie sprzetu, sprzetem, ktory nie będzie docelowo sprzegniety "na stałe" mija sie z celem 🤪

Ps: zwrócić uwagę na emotikon na końcu zdania

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano
7 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał:

o teraz włożę kij w mrowisko tekstem że wygrzewanie sprzetu, sprzetem, ktory nie będzie docelowo sprzegniety "na stałe" mija sie z celem

😃😃😃

Już sobie wyobrażam rachunek za prąd jak Sugden chodzi tygodniami po 20 godzin/dobę! :)  No i u mnie we wsi wezwanie straży pożarnej jest płatne, więc gdyby wzmacniacz podpalił stolik czy sprzęt towarzyszący, to musiałbym sam gasić. :) 

A Fosi z potencjometrem skręconym na zero pobierało z sieci 8,8W - wiem bo mam taką wtyczkę sprytną. :)

Wszystkim będę polecał tę chińszczyznę, bo urządzenia z takim stosunkiem jakość-cena spotyka się na rynku audio raz w życiu.