Slawko69 Napisano Wtorek o 15:13 Napisano Wtorek o 15:13 Poproszę o dostawę na 6 piętro. Udźwig windy 480 kg lub 4 osoby😁 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano Wtorek o 18:09 Napisano Wtorek o 18:09 Pakuj do windy, jak się urwie, to będzie wersja Slim... 😁 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Wtorek o 18:15 Napisano Wtorek o 18:15 Luxman D-03R Pass Labs HPA-1c 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Onkyo C-30 Card Audio DMS-300A Wilson Benesch GMT One 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) Wszystko w jednym od T+A. Ciekawe czy te mierniki to tak latają bo latają czy jednak, jak w Accu, dobrze mierzą. Edytowano 17 godzin temu przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) A mnie się to wyjątkowo nie podoba. A to rzadkość, bo często wrzucam "łapkę w górę" w tym temacie. Odrzuca mnie to połączenie cyfrowego niebieskiego wyswietlacza z analogowym hmmm... domyślam sie ze to taki "amber". Mam jednak nadzieję że podświetlenie niebieskie mozna zmienić na pasujące do "wycieraczek" i wtedy dałbym "łapę w górę"😇 Kolejna sprawa gdyby wyswietlacz do tego byl centralnie w środku, a wycieraczki po bokach ( gdzie ich wielkość jest wielkości "gałek") to byłoby to moim skromnym zdaniem bardziej spójne i konkretne zarazem (nie mowiac juz ze wycieraczki sa delikatnie za wysoko wzgledem tych gałek- nie wyglada mi to dobrze, a jestem estetą). Edytowano 3 godziny temu przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wycieraczki są fajnym gadżetem który potrafi rozpraszać. Miałem ponad cztery i pół roku Yamahę a-s2100, jednym z wabików do jej zakupu były właśnie wycieraczki. Jednak około miesiąca po zakupie je wyłączyłem, bo mnie cholery hipnotyzowały, odciągając od muzyki. Potem odpaliłem je raptem kilka razy na prośbę gości, i ostatni raz dla przyszłego właściciela wzmaka. Mam nadal niewyłączalne wycieraczki w piecach vintage, ale są na tyle małe, że mi nie przeszkadzają w odbiorze muzyki. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Ja bym nie miał tego problemu - słucham przeważnie z zamkniętymi oczami. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 28 minut temu Napisano 28 minut temu Mnie sie takie wycieraczki podobają 😊 Myślałem już o jednym z modeli Technics'a. Moze kiedys, kto wie. Odpisz, cytując
Recommended Posts