Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

A mnie się to wyjątkowo nie podoba. A to rzadkość, bo często wrzucam "łapkę w górę" w tym temacie. Odrzuca mnie to połączenie cyfrowego niebieskiego wyswietlacza z analogowym hmmm... domyślam sie ze to taki "amber". 

Mam jednak nadzieję że podświetlenie niebieskie mozna zmienić na pasujące do "wycieraczek" i wtedy dałbym "łapę w górę"😇

Kolejna sprawa gdyby wyswietlacz do tego byl centralnie w środku, a wycieraczki po bokach ( gdzie ich wielkość jest wielkości "gałek") to byłoby to moim skromnym zdaniem bardziej spójne i konkretne zarazem (nie mowiac juz ze wycieraczki sa delikatnie za wysoko wzgledem tych gałek- nie wyglada mi to dobrze, a jestem estetą).

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano

Wycieraczki są fajnym gadżetem który potrafi rozpraszać.

Miałem ponad cztery i pół roku Yamahę a-s2100, jednym z wabików do jej zakupu były właśnie wycieraczki. Jednak około miesiąca po zakupie je wyłączyłem, bo mnie cholery hipnotyzowały, odciągając od muzyki.

Potem odpaliłem je raptem kilka razy na prośbę gości, i ostatni raz dla przyszłego właściciela wzmaka.

Mam nadal niewyłączalne wycieraczki w piecach vintage, ale są na tyle małe, że mi nie przeszkadzają w odbiorze muzyki.