Slawko69 Napisano Wtorek o 15:13 Napisano Wtorek o 15:13 Poproszę o dostawę na 6 piętro. Udźwig windy 480 kg lub 4 osoby😁 1 Odpisz, cytując
michaudio Napisano Wtorek o 18:09 Napisano Wtorek o 18:09 Pakuj do windy, jak się urwie, to będzie wersja Slim... 😁 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Wtorek o 18:15 Napisano Wtorek o 18:15 Luxman D-03R Pass Labs HPA-1c 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Środa o 19:54 Napisano Środa o 19:54 Onkyo C-30 Card Audio DMS-300A Wilson Benesch GMT One 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano Środa o 22:15 Napisano Środa o 22:15 (edytowany) Wszystko w jednym od T+A. Ciekawe czy te mierniki to tak latają bo latają czy jednak, jak w Accu, dobrze mierzą. Edytowano Środa o 22:19 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 12:21 Napisano wczoraj o 12:21 (edytowany) A mnie się to wyjątkowo nie podoba. A to rzadkość, bo często wrzucam "łapkę w górę" w tym temacie. Odrzuca mnie to połączenie cyfrowego niebieskiego wyswietlacza z analogowym hmmm... domyślam sie ze to taki "amber". Mam jednak nadzieję że podświetlenie niebieskie mozna zmienić na pasujące do "wycieraczek" i wtedy dałbym "łapę w górę"😇 Kolejna sprawa gdyby wyswietlacz do tego byl centralnie w środku, a wycieraczki po bokach ( gdzie ich wielkość jest wielkości "gałek") to byłoby to moim skromnym zdaniem bardziej spójne i konkretne zarazem (nie mowiac juz ze wycieraczki sa delikatnie za wysoko wzgledem tych gałek- nie wyglada mi to dobrze, a jestem estetą). Edytowano wczoraj o 12:31 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując
michaudio Napisano wczoraj o 12:48 Napisano wczoraj o 12:48 Wycieraczki są fajnym gadżetem który potrafi rozpraszać. Miałem ponad cztery i pół roku Yamahę a-s2100, jednym z wabików do jej zakupu były właśnie wycieraczki. Jednak około miesiąca po zakupie je wyłączyłem, bo mnie cholery hipnotyzowały, odciągając od muzyki. Potem odpaliłem je raptem kilka razy na prośbę gości, i ostatni raz dla przyszłego właściciela wzmaka. Mam nadal niewyłączalne wycieraczki w piecach vintage, ale są na tyle małe, że mi nie przeszkadzają w odbiorze muzyki. Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano wczoraj o 12:51 Napisano wczoraj o 12:51 Ja bym nie miał tego problemu - słucham przeważnie z zamkniętymi oczami. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano wczoraj o 15:11 Napisano wczoraj o 15:11 Mnie sie takie wycieraczki podobają 😊 Myślałem już o jednym z modeli Technics'a. Moze kiedys, kto wie. Odpisz, cytując
Amarok Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu U mnie podświetlanie wycieraczek jest wyłączone. W dzień jest ok, ale wieczorem czy w nocy to już podświedlanie trochę przeszkadza. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu O ile w srebrnych Yamahach wycieraczki są oczojebne (zresztą, jak i same wzmacniacze), to w czarnych są bardzo dyskretne. A i w aktualnie produkowanych, można przyciemniać podświetlenie. O Macach wolę się nie wypowiadać 😉 2 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 7 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: mnie się to wyjątkowo nie podoba. Trochę za dużo dali i jest jak piszesz. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowany) Usher R-1.5 Usher ML-801 Nie wiem dlaczego, ale myślałem że Usher pochodzi z UK. Ładne te sprzęty mają. Audio Research Corporation Reference 330M Monoblock Power Amplifiers Edytowano 6 godzin temu przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts