kaczadupa Napisano Sobota o 07:40 Napisano Sobota o 07:40 Drogie modele Hegla mają fajne wycięcie na froncie - moim zdaniem są ładniejsze od tańszych modeli. 2 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Sobota o 17:16 Napisano Sobota o 17:16 Świetnie to wykombinowali. Wchodzisz do pokoju odsłuchowego i juz wiesz że to wyższy model mimo iż ogólny wygląd zachowany. 1 Odpisz, cytując
rajdek Napisano Niedziela o 09:49 Napisano Niedziela o 09:49 Linn 119 Nie wiem jak grają, ale kupiłbym dla samego wyglądu 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cayin Soul 170P Ładne te ich zabawki. 1 Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czerń plus złoto = świetna kombinacja Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie lubię złotego koloru, ale w tym przypadku, rzeczywiście, prezentuje sie to bardzo dobrze. Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Dnia 31.08.2025 o 11:49, rajdek napisał: Nie wiem jak grają, ale kupiłbym dla samego wyglądu Następca modelu Linn Majik 109. Z reguły nie krytykuję brzmienia kolumn, których nie posiadam, ale stodziewiątki miałem kiedyś na weekend i... no nie. Nie miały nic do obrony tej ceny. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 30 minut temu, Grzesiek202 napisał: stodziewiątki miałem kiedyś na weekend i... no nie. Nie miały nic do obrony tej ceny. Napisz, proszę, coś więcej. Jest możliwe, że się nie dogadały z pomieszczeniem czy ze wzmacniaczem? Bo przecież każdy z nas słyszał kiedyś nietrafione połączenia, na podstawie których można skreślić niezły sprzęt. Edytowano 4 godziny temu przez Rafał S Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 50 minut temu, Rafał S napisał: Napisz, proszę, coś więcej. Kiedyś napisałem tu: Post z 22 maja 2022. Nie wiem dlaczego link nie przekierowuje do tego konkretnego wpisu. Edytowano 3 godziny temu przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, Grzesiek202 napisał: Kiedyś napisałem tu: Dzięki, znalazłem wspierając się forumową wyszukiwarką. Faktycznie nie przypadły Ci do gustu. A Atkinsonowi się podobały. W pomiarach nie brakowało wyższego basu, natomiast niższego dość szybko ubywa, gdy przesuwamy się w lewo na osi częstotliwości. No i ten kilkudecybelowy dołek na niższych sopranach (2-4 kHz). Pewnie dlatego wydawały się tak ciemne. Specyficzne i chyba mało uniwersalne strojenie, ewidentnie nie dla fanów B&W. https://www.stereophile.com/content/linn-majik-109-loudspeaker-measurements Edytowano 3 godziny temu przez Rafał S Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Rafał S napisał: ewidentnie nie dla fanów B&W. To na pewno. Ale myślę, że inni też mogliby być zdziwieni. Pomijając już strojenie, to najgorszy był totalny brak dynamiki, ataku. Odpisz, cytując
Recommended Posts