Kraft Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu (edytowany) @kaczadupa, Adam, nie wiem który, ale na pewno nie czarny. Edytowano 15 godzin temu przez Kraft Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Szkoda, że nie ma różowych wew kwiatki 🤭 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Kraft napisał: Nie wiem który, ale na pewno nie czarny. Dobre. A wiesz, że bliżej mi do czarnego. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Kraft napisał: A radość z grania? 10/10 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 38 minut temu, Kraft napisał: A radość z grania? Z grania, czy słuchania? 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Artur Brol napisał: Circle Labs AS100 Dla mnie ładna bryła, proporcje i front. To ja do cieszącego oko Circle Labs AS100 dorzucę bardzo ładne monitory Paradigm Founder 40. I mamy śliczny ocznie system stereo. 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Nie powiem,chetnie bym cos od Circle Labs u siebie postawil na szafce. Ladne maja skrzyneczki, moze kiedys cos budzetowego wypuszcza na rynek. Cannor to zrobil. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, Artur Brol napisał: Circle Labs AS100 Artur podoba się? Polska manufaktura 😉 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Wiem. To tez drugi powod, dla ktorego bym chetnie cos od nich, u siebie chetnie przywital. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Artur Brol napisał: Wiem. To tez drugi powod, dla ktorego bym chetnie cos od nich, u siebie chetnie przywital. Krzysztof vel koobal swojego czasu pokazywał nam poczynania i początki powstawania swoich produktów na zamkniętym forum. Oczywiście nie wszystko 😉 Pierwsza chyba hybrydowa Integra była A100. Jeden z kolegów przygarnął jego monobloki M200. Obudowy ładne, ale koszty takich skrzyneczek to duża część ceny. Jego produkty doceniane poza granicami kraju. Chyba nawet What HiFi recenzowali jego wzmacniacze. No i doceniony też przez High Fidelity 👍 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No co by ktos nie powiedzial, bardzo eleganckie skrzynki. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, DiBatonio napisał: Obudowy ładne, ale koszty takich skrzyneczek to duża część ceny. Brałem obudowy z Modushopa do listew zasilających , mogę polecić , świetny kontakt , precyzyjne rysunki do personalizacji. Same obudowy wysoka półka wykonania. Koszt personalizacji w zależności od tego co chcemy , a możemy chcieć wszystko , napisy , frezy , gwintowane otwory , płytę montażową często przewyższa cenę samej obudowy. Ale efekt jest. https://www.modushop.pl/obudowa-dissipante-3u-1npda03500n-panel-10mm-czarny.html 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 42 minuty temu Napisano 42 minuty temu Pewnie i jest, ale skoro personalizacje potrafią przewyższyć cenę samej obudowy, to ogólny koszt takiej ,,budy'' dorównuje kosztowi niejednego wzmacniacza. Łącznie z zawartością. Lekka przesada. No, ale kto bogatemu zabroni😋 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 5 minut temu Napisano 5 minut temu (edytowany) Ale niestety tak jest. A później każdy patrzy z punktu widzenia materiałowego, bo to kawalek blachy, czy aluminium. Ale nie widzi kosztów ukrytych o których pisał Tomek. Podobnie jest z zaprojektowaniem plytek PCB, zleca sie je, ale trzeba zamówić odpowiednią ilość, bo za jednostkowe projekty zoli się aż miło i tych kosztów też nikt nie widzi, tylko zazwyczaj pada hasło kawałek płytki PCB. I co tu tyle kosztuje. Edytowano 3 minuty temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts