Profi Napisano Poniedziałek o 13:53 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:53 Czerwone kable WK Audio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 14:15 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:15 Wciaz potrafia czlowieka czyms zaskoczyc.😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano Poniedziałek o 16:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:29 Artur, ale za dużo tego ładu czyni nieład 😕 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 16:58 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 16:58 O to mi chodziło 😏 Zamiast 3ch drutów, mamy 9. Pięknie. Zakładam że cena takiej trójcy jest daleka od budżetowej 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Poniedziałek o 18:10 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 18:10 To ci dopiero… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 19:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:13 Czyli nie bylo to dostepne dla singli ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Poniedziałek o 19:22 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:22 For A Threesome. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Poniedziałek o 19:57 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:57 6 godzin temu, Profi napisał: Czerwone kable WK Audio Mam nadzieje , że to drewno księżycowe, jak nie to ni cholery nie zagra. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rpm Napisano Poniedziałek o 20:24 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:24 Magnum Dynalab MD 109 FM Tuner 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano Poniedziałek o 20:32 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:32 Może ktoś mi wytłumaczyć po co w tym drapaku tyle ramion? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Poniedziałek o 20:49 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:49 Trio. 😁 Przecież to z Japonii jest, oni tam zboczeni są, to nawet to do sprzętu wprowadzili. Dziwny naród 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano Poniedziałek o 21:45 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 21:45 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Mam nadzieje , że to drewno księżycowe, jak nie to ni cholery nie zagra. Moim zdaniem, to drewno z Marsa. Ty widziałeś w ogóle drzewa na Księżycu? 🤣 1 godzinę temu, Slawko69 napisał: Może ktoś mi wytłumaczyć po co w tym drapaku tyle ramion? System 2.1: kanał lewy, kanał prawy i sub 🙂 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Aqua La Scala MKII 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu David Berning SET Reference Berning 211 / 845 Monoblock ZOTL Pre One Audio Preamplifier Nie wiem czy bylo juz. Linn - bardzo eleganckie wzornictwo maja. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts