DiBatonio Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Dnia 4.12.2024 o 19:58, Profi napisał: Gość uchyla rąbka tajemnicy Kondycjonery masy, to nie jest wiedza tajemna, wielu DIYowców z powodzeniem większym lub mniejszym potrafi taki zrobić, trza tylko troszku zapoznać temat co jest do tego potrzebne. 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia Ladne, do grila. Troche to plastikowo wyglada. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia No nie to mi nie pasuje do PMC. I ta nazwa prawie jak Pharmacy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Nadchodzi nowa seria od PMC. A co z serią Prodigy? No i czemu nie ma nowisci od ATC 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 grudnia Udostępnij Napisano 5 grudnia (edytowany) 4 minuty temu, KrólKiczu napisał: A co z serią Prodigy Moim zdaniem nadal będzie produkowana, przecież to jeszcze nowy produkt. I kierowany również do nas a nie tylko do bogatego Anglika. Cena tej nowej serii, nie wiem czemu, ale pachnie mi okolicami lekko 50kzł. No popatrzeć można, i zapomnieć... 4 minuty temu, KrólKiczu napisał: No i czemu nie ma nowisci od ATC 🙂? Chyba znamy odpowiedź? hah. Edytowano 5 grudnia przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia MSA5500 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia (edytowany) Wizerunek tej marki jest bardzo rozpoznawalny podobają mi się ich urządzenia! Wszystko jest na swoim miejscu no i te wycieraczki 👍 Edytowano 6 grudnia przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Nie da sie ich z niczym pomylic, to prawda. Planowalem sobie z WBA wzmacniacz slucjawkowy sprawic. Pod wplywem wlasnie wzornictwa MacIntosh, zapytalem o wycieraczki w niebieskim kolorze. Da sie. Taki ala MacIntosh by był. Hey, przynajmniej kolor 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 18 godzin temu, kaczadupa napisał: Cena tej nowej serii, nie wiem czemu, ale pachnie mi okolicami lekko 50kzł. No popatrzeć można, i zapomnieć... Available globally from February 1 2025, the range are priced as follows: Prophecy1 £2,875 (€3,505) Prophecy5 £4,575 (€5,585) Prophecy7 £6,575 (€7,995) Prophecy9 £8,975 (€10,945) ProphecyC £2,275 (€2,775) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia NIe jest az tak zle, wciaz jednak tanie nie sa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia (edytowany) Fajne te Atolle Atoll SDA300 Signature Streamer / DAC / Integrated Amplifier Edytowano 6 grudnia przez Artur Brol Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 21 godzin temu, DiBatonio napisał: Kondycjonery masy, to nie jest wiedza tajemna, wielu DIYowców z powodzeniem większym lub mniejszym potrafi taki zrobić, trza tylko troszku zapoznać temat co jest do tego potrzebne. 😉 No ja nie wątpię w talent i kreatywność ludzi - ile wcześniej padło propozycji na sklep mięsny 😄 Poniżej inny przykład kreatywności - kolumny Oswalds Mill Audio Ironic oraz inne propozycje tej firmy tu też z deską oraz komplecik 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 33 minuty temu, Profi napisał: No ja nie wątpię w talent i kreatywność ludzi - ile wcześniej padło propozycji na sklep mięsny Tylko tyle możesz napisać o kondycjonerach masy, cała Twoja wiedza 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Pewnie w niektorych przypadkach sie przydaja. Tylko czy musza byc tak wielkie i drogie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 40 minut temu, Artur Brol napisał: Pewnie w niektorych przypadkach sie przydaja. Tylko czy musza byc tak wielkie i drogie? Czy muszą być tak drogie, hmmmmm.... muszą, nie muszą. A czy słuchawki muszą być tak drogie? A przecież są takie po 50tys. i więcej. To od wielkości zależy skuteczność(zazwyczaj), dlatego kiedy są niewielkie czasem stosuje się kilka sztuk. Znajomy, który mieszka w Niemczech zrobił ze starej skrzyni, ogromnej stylowej skrzyni jak z Piratów z Karaibów 😄 Widziałem ten projekt krok po kroku, myślę, że daje bardziej radę niż te Entreqa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 1 godzinę temu, Profi napisał: Oswalds Mill Audio Jest kilka filmów gdzieś tam na necie. Od rąbania/ścięcia, przez leżakowanie, potem hebel, zaklęcia i modlitwy, do nawiedzonego stroiciela. Duże nakłady=wysokie ceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia 12 minut temu, DiBatonio napisał: Czy muszą być tak drogie, hmmmmm.... muszą, nie muszą. A czy słuchawki muszą być tak drogie? A przecież są takie po 50tys. i więcej. To od wielkości zależy skuteczność(zazwyczaj), dlatego kiedy są niewielkie czasem stosuje się kilka sztuk. Znajomy, który mieszka w Niemczech zrobił ze starej skrzyni, ogromnej stylowej skrzyni jak z Piratów z Karaibów 😄 Widziałem ten projekt krok po kroku, myślę, że daje bardziej radę niż te Entreqa. Jak widac na wszystko znajdzie sie klient. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Klasyka Dynaudio. Piękne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Facebook c.d 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Mnie sie marzyl jakis Sony odtwarzacz plyt cd, taki z duza wysuwana szuflada. Ladne takie vintage. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Taki? Sony Cdp-Xa50ES 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Trafomatic Primavera 2 minuty temu, RLC2 napisał: Taki? Sony Cdp-Xa50ES Cos takiego wlasnie. Teraz jiz nie pamiętam, ale chyba nie tylko Sony takie cuda produkowało. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Trzeba poszukać w czeluściach internetu kto takie CD z dużą szufladą produkował. Philips 303 i Grundig 1500 to chyba ten sam model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Nie tylko te, Marantz mial podobny model a i ponizszy Pioneer jak widac tez. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 6 grudnia Udostępnij Napisano 6 grudnia Pewnie jest ich więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts