DiBatonio Napisano 5 grudnia 2024 Napisano 5 grudnia 2024 Dnia 4.12.2024 o 19:58, Profi napisał: Gość uchyla rąbka tajemnicy Kondycjonery masy, to nie jest wiedza tajemna, wielu DIYowców z powodzeniem większym lub mniejszym potrafi taki zrobić, trza tylko troszku zapoznać temat co jest do tego potrzebne. 😉 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 5 grudnia 2024 Napisano 5 grudnia 2024 Ladne, do grila. Troche to plastikowo wyglada. 1 Odpisz, cytując
Slawko69 Napisano 5 grudnia 2024 Napisano 5 grudnia 2024 No nie to mi nie pasuje do PMC. I ta nazwa prawie jak Pharmacy Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 grudnia 2024 Napisano 5 grudnia 2024 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Nadchodzi nowa seria od PMC. A co z serią Prodigy? No i czemu nie ma nowisci od ATC 🙂? Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 grudnia 2024 Napisano 5 grudnia 2024 (edytowany) 4 minuty temu, KrólKiczu napisał: A co z serią Prodigy Moim zdaniem nadal będzie produkowana, przecież to jeszcze nowy produkt. I kierowany również do nas a nie tylko do bogatego Anglika. Cena tej nowej serii, nie wiem czemu, ale pachnie mi okolicami lekko 50kzł. No popatrzeć można, i zapomnieć... 4 minuty temu, KrólKiczu napisał: No i czemu nie ma nowisci od ATC 🙂? Chyba znamy odpowiedź? hah. Edytowano 5 grudnia 2024 przez kaczadupa 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 (edytowany) Wizerunek tej marki jest bardzo rozpoznawalny podobają mi się ich urządzenia! Wszystko jest na swoim miejscu no i te wycieraczki 👍 Edytowano 6 grudnia 2024 przez RLC2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Nie da sie ich z niczym pomylic, to prawda. Planowalem sobie z WBA wzmacniacz slucjawkowy sprawic. Pod wplywem wlasnie wzornictwa MacIntosh, zapytalem o wycieraczki w niebieskim kolorze. Da sie. Taki ala MacIntosh by był. Hey, przynajmniej kolor 😁 Odpisz, cytując
Stream Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 18 godzin temu, kaczadupa napisał: Cena tej nowej serii, nie wiem czemu, ale pachnie mi okolicami lekko 50kzł. No popatrzeć można, i zapomnieć... Available globally from February 1 2025, the range are priced as follows: Prophecy1 £2,875 (€3,505) Prophecy5 £4,575 (€5,585) Prophecy7 £6,575 (€7,995) Prophecy9 £8,975 (€10,945) ProphecyC £2,275 (€2,775) Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 NIe jest az tak zle, wciaz jednak tanie nie sa. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 (edytowany) Fajne te Atolle Atoll SDA300 Signature Streamer / DAC / Integrated Amplifier Edytowano 6 grudnia 2024 przez Artur Brol Odpisz, cytując
Profi Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 21 godzin temu, DiBatonio napisał: Kondycjonery masy, to nie jest wiedza tajemna, wielu DIYowców z powodzeniem większym lub mniejszym potrafi taki zrobić, trza tylko troszku zapoznać temat co jest do tego potrzebne. 😉 No ja nie wątpię w talent i kreatywność ludzi - ile wcześniej padło propozycji na sklep mięsny 😄 Poniżej inny przykład kreatywności - kolumny Oswalds Mill Audio Ironic oraz inne propozycje tej firmy tu też z deską oraz komplecik 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 33 minuty temu, Profi napisał: No ja nie wątpię w talent i kreatywność ludzi - ile wcześniej padło propozycji na sklep mięsny Tylko tyle możesz napisać o kondycjonerach masy, cała Twoja wiedza 😆 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Pewnie w niektorych przypadkach sie przydaja. Tylko czy musza byc tak wielkie i drogie? Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 40 minut temu, Artur Brol napisał: Pewnie w niektorych przypadkach sie przydaja. Tylko czy musza byc tak wielkie i drogie? Czy muszą być tak drogie, hmmmmm.... muszą, nie muszą. A czy słuchawki muszą być tak drogie? A przecież są takie po 50tys. i więcej. To od wielkości zależy skuteczność(zazwyczaj), dlatego kiedy są niewielkie czasem stosuje się kilka sztuk. Znajomy, który mieszka w Niemczech zrobił ze starej skrzyni, ogromnej stylowej skrzyni jak z Piratów z Karaibów 😄 Widziałem ten projekt krok po kroku, myślę, że daje bardziej radę niż te Entreqa. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 1 godzinę temu, Profi napisał: Oswalds Mill Audio Jest kilka filmów gdzieś tam na necie. Od rąbania/ścięcia, przez leżakowanie, potem hebel, zaklęcia i modlitwy, do nawiedzonego stroiciela. Duże nakłady=wysokie ceny. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 12 minut temu, DiBatonio napisał: Czy muszą być tak drogie, hmmmmm.... muszą, nie muszą. A czy słuchawki muszą być tak drogie? A przecież są takie po 50tys. i więcej. To od wielkości zależy skuteczność(zazwyczaj), dlatego kiedy są niewielkie czasem stosuje się kilka sztuk. Znajomy, który mieszka w Niemczech zrobił ze starej skrzyni, ogromnej stylowej skrzyni jak z Piratów z Karaibów 😄 Widziałem ten projekt krok po kroku, myślę, że daje bardziej radę niż te Entreqa. Jak widac na wszystko znajdzie sie klient. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Klasyka Dynaudio. Piękne. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Mnie sie marzyl jakis Sony odtwarzacz plyt cd, taki z duza wysuwana szuflada. Ladne takie vintage. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Trafomatic Primavera 2 minuty temu, RLC2 napisał: Taki? Sony Cdp-Xa50ES Cos takiego wlasnie. Teraz jiz nie pamiętam, ale chyba nie tylko Sony takie cuda produkowało. 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Trzeba poszukać w czeluściach internetu kto takie CD z dużą szufladą produkował. Philips 303 i Grundig 1500 to chyba ten sam model. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 6 grudnia 2024 Napisano 6 grudnia 2024 Nie tylko te, Marantz mial podobny model a i ponizszy Pioneer jak widac tez. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts