Artur Brol Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia A co to na kazdej z tych kolumn lezy? Pilot😃 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia (edytowany) https://www.audiolight.be/product/kii-audio-three-system/ Ciekawe kolumny. Edytowano 10 stycznia przez RLC2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 10 stycznia Napisano 10 stycznia Aktywne, z pilotem. 1500 watt, sporo. Ciekawe , ladne i w wielu kolorach. Odpisz, cytując
gienas Napisano 11 stycznia Napisano 11 stycznia Dnia 10.01.2025 o 11:24, Artur Brol napisał: 1500 watt, 1,5 kW każda kolumna. Kreatywny marekting chyba zsumował moc pobieraną/oddawaną/muzyczną/sinusa każdego głośnika 🤣 w obudowie. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 11 stycznia Napisano 11 stycznia Kurna rzeczywiście, zsumowaliśmy ta moc. Pod linkiem jednak coś takiego jest Each Kii THREE holds 1.500 W amplification power. 🤔 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 11 stycznia Napisano 11 stycznia Audiofilski sprzęt postapokaliptyczny. kultowy betonowy system stereo projektanta Rona Arada, stworzony w 1983 roku jako eksploracja postmodernistycznej brutalistycznej architektury Wielkiej Brytanii i rozwijających się subkultur muzycznych. 3 Odpisz, cytując
audiowit Napisano 11 stycznia Napisano 11 stycznia 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Audiofilski sprzęt postapokaliptyczny. kultowy betonowy system stereo projektanta Rona Arada, stworzony w 1983 roku jako eksploracja postmodernistycznej brutalistycznej architektury Wielkiej Brytanii i rozwijających się subkultur muzycznych. Podoba mi się. Odpisz, cytując
Rega Napisano 11 stycznia Napisano 11 stycznia (edytowany) Dnia 10.01.2025 o 11:24, Artur Brol napisał: 1500 watt, sporo. Tak się zastanawiam do czego komuś potrzebna jest taka moc. A może to taka sama prawda jak te naklejki na boomboxach sprzed dwudziestu lat, informujące o 300-500 watach mocy. A w rzeczywistości było 2-3 waty. U mnie jeden wzmacniacz lampwy o mocy 2x28W gra na połowie mocy nominalnej i momentami jest zbyt głośno. Drugi o mocy 2x9W gra na 3/4 mocy i też jest za głośno. O tranzystorach nawet nie wspomnę. Jak to się ma do tych 1500W? Do czego? Do nagłośnienia stadionu? Edytowano 11 stycznia przez Rega Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 12 stycznia Napisano 12 stycznia 3 minuty temu, Artur Brol napisał: JBL Stage 250B Jakoś tego typu tuba budzi u mnie strach choć u mnie podobna ale mniej bezczelna 😆 21 godzin temu, Rega napisał: Tak się zastanawiam do czego komuś potrzebna jest taka moc. A może to taka sama prawda jak te naklejki na boomboxach sprzed dwudziestu lat, informujące o 300-500 watach mocy. A w rzeczywistości było 2-3 waty. U mnie jeden wzmacniacz lampwy o mocy 2x28W gra na połowie mocy nominalnej i momentami jest zbyt głośno. Drugi o mocy 2x9W gra na 3/4 mocy i też jest za głośno. O tranzystorach nawet nie wspomnę. Jak to się ma do tych 1500W? Do czego? Do nagłośnienia stadionu? Roman szczerze jak miałem 1200 końcówkę D nie czułem tej mocy, wiesz że nie przekłada się na głośności i tak, a jakoś nie rwała kapci na basie nie był lepiej trzymany za ryj. Czasem mniej, a lepiej daje lepszy efekt Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 12 stycznia Napisano 12 stycznia Nigdy takiego czegos nie miałem. Nawet nie pamiętam czy gdzies sluchalem. Moze kiedys, jesli beda warunki I kasa na cos wiecej , niz sluchawki. Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia 6 godzin temu, Artur Brol napisał: SPEC RSA-EX1000 Spec zawsze piękny w swej prostocie szkoda że kosztuje chore pieniądze. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia Pierwsza firma ktora mi przychodzi do glowy, patrzac na tego SPEC , to Circle Labs. W tym momencie przynajmniej. Tez jednak kosztowne zabawki. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia (edytowany) Onkyo zmieniło design mi się podoba 👍 Podobno marka miała problemy a tu proszę jest nadzieja że przetrwa! Edytowano 13 stycznia przez RLC2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia Troche mi Technicsa przypomina ten nowy wyglad.👍 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia 3 minuty temu, Artur Brol napisał: Troche mi Technicsa przypomina Ten pierwszy tak trochę podobny. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia Fajne te Technicsy. I rozwiązują problem z przetwornikami. Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 13 stycznia Napisano 13 stycznia Dual mono SE 845. Sterujące 300B. Od Mariusza Jaglarza. Gdzieś na fejsie pełne info. Bez tajemnic i recenzji. 3 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts