Kraft Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia (edytowany) @kaczadupa, Adam, nie wiem który, ale na pewno nie czarny. Edytowano 31 stycznia przez Kraft Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia Szkoda, że nie ma różowych wew kwiatki 🤭 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 1 minutę temu, Kraft napisał: Nie wiem który, ale na pewno nie czarny. Dobre. A wiesz, że bliżej mi do czarnego. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 3 minuty temu, Kraft napisał: A radość z grania? 10/10 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 31 stycznia Napisano 31 stycznia 38 minut temu, Kraft napisał: A radość z grania? Z grania, czy słuchania? 😉 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 31 minut temu, Artur Brol napisał: Circle Labs AS100 Dla mnie ładna bryła, proporcje i front. To ja do cieszącego oko Circle Labs AS100 dorzucę bardzo ładne monitory Paradigm Founder 40. I mamy śliczny ocznie system stereo. 2 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Nie powiem,chetnie bym cos od Circle Labs u siebie postawil na szafce. Ladne maja skrzyneczki, moze kiedys cos budzetowego wypuszcza na rynek. Cannor to zrobil. Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 55 minut temu, Artur Brol napisał: Circle Labs AS100 Artur podoba się? Polska manufaktura 😉 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Wiem. To tez drugi powod, dla ktorego bym chetnie cos od nich, u siebie chetnie przywital. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 21 minut temu, Artur Brol napisał: Wiem. To tez drugi powod, dla ktorego bym chetnie cos od nich, u siebie chetnie przywital. Krzysztof vel koobal swojego czasu pokazywał nam poczynania i początki powstawania swoich produktów na zamkniętym forum. Oczywiście nie wszystko 😉 Pierwsza chyba hybrydowa Integra była A100. Jeden z kolegów przygarnął jego monobloki M200. Obudowy ładne, ale koszty takich skrzyneczek to duża część ceny. Jego produkty doceniane poza granicami kraju. Chyba nawet What HiFi recenzowali jego wzmacniacze. No i doceniony też przez High Fidelity 👍 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego No co by ktos nie powiedzial, bardzo eleganckie skrzynki. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 25 minut temu, DiBatonio napisał: Obudowy ładne, ale koszty takich skrzyneczek to duża część ceny. Brałem obudowy z Modushopa do listew zasilających , mogę polecić , świetny kontakt , precyzyjne rysunki do personalizacji. Same obudowy wysoka półka wykonania. Koszt personalizacji w zależności od tego co chcemy , a możemy chcieć wszystko , napisy , frezy , gwintowane otwory , płytę montażową często przewyższa cenę samej obudowy. Ale efekt jest. https://www.modushop.pl/obudowa-dissipante-3u-1npda03500n-panel-10mm-czarny.html 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Pewnie i jest, ale skoro personalizacje potrafią przewyższyć cenę samej obudowy, to ogólny koszt takiej ,,budy'' dorównuje kosztowi niejednego wzmacniacza. Łącznie z zawartością. Lekka przesada. No, ale kto bogatemu zabroni😋 3 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego (edytowany) Ale niestety tak jest. A później każdy patrzy z punktu widzenia materiałowego, bo to kawalek blachy, czy aluminium. Ale nie widzi kosztów ukrytych o których pisał Tomek. Podobnie jest z zaprojektowaniem plytek PCB, zleca sie je, ale trzeba zamówić odpowiednią ilość, bo za jednostkowe projekty zoli się aż miło i tych kosztów też nikt nie widzi, tylko zazwyczaj pada hasło kawałek płytki PCB. I co tu tyle kosztuje. Edytowano 1 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując
Koobal Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 2 godziny temu, Artur Brol napisał: Nie powiem,chetnie bym cos od Circle Labs u siebie postawil na szafce. Ladne maja skrzyneczki, moze kiedys cos budzetowego wypuszcza na rynek. Cannor to zrobil. AS100 kosztuje 19900 zl katalogowo. Przy tym co ma w środku, mam wrażenie, że to uczciwa cena. Wiem, nie jest to mała kwota i nie będzie każdego na ten wzmacniacz stać. Tutaj można poczytać i zobaczyć więcej: https://www.highfidelity.pl/@main-5101&lang= P.S. Panowie, dziękuję za miłe słowa o naszych produktach. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego (edytowany) @Koobal Krzysztof to bardzo dobra cena. 😉 Grzegorz (Bagnet) zadowolony z monobloków i pre, przypomnij cenę jego zestawu. 5 minut temu, Artur Brol napisał: W pełni zasłużone.👍 Artur, tylko brać, to czysty wzmacniacz analogowy bez udziw ien dodatków w postaci DACa i innych niepotrzebnych dupereli. Wysokiej jakości gniazda RCA, terminale głośnikowe, no i jak dobrze pamiętam drabinka rezystorowa. Edytowano 1 lutego przez DiBatonio Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Wiesz, chętnie bym wziął, ale jednak cena raczej zaporowa, pomijając fakt, ze w tej chwili muszę znaleźć dom, w którym miałbym coś tak urodziwego postawić. Potem pomysle znów o zabawkach. 2 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Ja też gdybym miał wolne troche grosza, pewno bym się rzucił na to cacko. Dobrze, że można chociaż popatrzeć. 😉 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Niektórym tylko to pozostaje, jakieś Audio Show raz w roku, potem tylko wspomnienia, do następnego show😁 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Szkoda, że nie ma wejść zbalansowanych, aż się prosi toż to dual mono. 1 Odpisz, cytując
Koobal Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego 6 minut temu, DiBatonio napisał: Szkoda, że nie ma wejść zbalansowanych, aż się prosi toż to dual mono. Aby w pełni wykożystać połączenie zbalansowane, prawidłowo powinny być nie dwie a cztery końcówki w obudowie (po dwie na jeden kanał) inaczej nie ma to sensu. 1 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 lutego Napisano 1 lutego Znaczy na każdy kanał dwie połówki, stad 4 końcówki, czy jak? 😉 Odpisz, cytując
Recommended Posts