RLC2 Napisano 3 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 3 sierpnia 2023 Podoba się? Oswalds Mill Audio 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Idealne dla właścicieli kotów 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur O Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Dnia 23.07.2023 o 14:48, Adi777 napisał: Treble Clef Audio M. Niezły dziwoląg. Specyfikacje: WYMIARY 45 szer. x 135 wys. x 61 gł. cm 75kg KLUCZOWE FUNKCJE Aktywny zasilany głośnik łączący ze źródłami analogowymi i cyfrowymi Bezrezonansowy i szczegółowy bas do 16 Hz Brak zabarwienia dźwięku obudowy Znacznie zmniejszona niechciana interakcja z pomieszczeniem Żywa scena dźwiękowa i zachowana barwa dźwięku w całej przestrzeni odsłuchowej Spójna i liniowa faza akustyczna w czasie Ustawienia dźwięku preferencji użytkownika z wbudowanym wyświetlaczem dotykowym Aplikacja do wyrównywania preferencji dla komputerów PC i Mac Zaawansowane ograniczniki chroniące system głośników przed przeciążeniem DŹWIĘK Pasmo przenoszenia 16Hz do 24KHz Pełna widmowa średnia SPL 105dB w odległości 1m Szczytowe SPL 119 dB w odległości 1 m 3 kanały wzmacniaczy Pascal klasy D o łącznej mocy 1500 watów na głośnik WEJŚCIA Analogowo zbalansowany XLR, 32-bitowy zmiennoprzecinkowy dwuzakresowy przetwornik analogowo-cyfrowy Wybór połączenia AES/XBU XLR i SPDIF do wejścia cyfrowego (24-bit / 192 Khz) Bezstratny dźwięk Dante® przez RJ45 Ethernet LAN Połączenie Digital Link między głośnikami (1 kabel łączący o długości 5 m dostarczany na parę głośników) Konfiguracja Port aplikacji RJ45 Ethernet LAN To chyba wyszło od Leonardo da Vinci 😀😀😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 Skąd wy zdjecia tych zestawów macie?🤔 Są to prawdziwe wnętrza z istniejacym sprzetem , czy jak juz teraz jest modne stworzone przez AI?😉 Kto taka wyobraźnię ma i takie dziela tworzy? Cacka, nie ma to tamto a ciekawe jak to wszystko brzmi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Skąd wy zdjecia tych zestawów macie?🤔 Teraz wpisałem w Google "pokój audiofila" klikam w grafikę i oglądam sobie zdjęcia choćby takie 🙂 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Kto taka wyobraźnię ma i takie dziela tworzy? Znaczna część to Custom. Jeden egzemplarz. Za większością stoją konkretne osoby. Czasem zespoły. To co w internecie ujrzy światło dzienne to promil. Recenzji nima i nie będzie. A mimo wszystko się sprzedaje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 4 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2023 50 minut temu, RLC2 napisał: Teraz wpisałem w Google "pokój audiofila" klikam w grafikę i oglądam sobie zdjęcia choćby takie 🙂 Moze byc uzyteczne jesli sie nie wie jak pokoj sobie zrobic. Niezly pomysl . Musze zapamietac.👍 No niezle, Utopie jesli sie nie mysle. 38 minut temu, AudioTube napisał: Znaczna część to Custom. Jeden egzemplarz. Za większością stoją konkretne osoby. Czasem zespoły. To co w internecie ujrzy światło dzienne to promil. Recenzji nima i nie będzie. A mimo wszystko się sprzedaje. O to tak jak Custom Cars. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) Gamut Hi-Fi Lobster Chair, audiofilski fotel. Podobno jest tak skonstruowany, że polepsza wrażenia muzyczne. Stary temat, ale widzę to pierwszy raz. Edytowano 5 sierpnia 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 19 godzin temu, Artur Brol napisał: Moze byc uzyteczne jesli sie nie wie jak pokoj sobie zrobic. Może być jak widać, przy tym bardzo gustownie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Melody. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Mnie się nawet podoba ten Rose. Ale co to jest, tego nie wiem. Proszę o podpowiedzi. https://www.stereophile.com/content/hifi-rose-ra180-integrated-amplifier Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 14 minut temu, Bebop napisał: Mnie się nawet podoba ten Rose. Trzebaby jakiegoś zegarmistrza zapytać😊 Słuchałem go w Topach, nie pamietam, chyba z Bowersami. Powiem tylko, że poprawnie skonstruowany (brzmieniowo) wzmacniacz 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Poprawnie skonstruowanymi to ja się nie interesuję 😏 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) 2 minuty temu, Bebop napisał: Poprawnie skonstruowanymi to ja się nie interesuję 😏 No dobra, to musisz obejść się smakiem. Trybiki się kręcą przy regulacji volume😉 Typowy gadżet dla wzrokowców . Edytowano 5 sierpnia 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 (edytowany) Ja myślałem, że to jakaś strugaczka do ołówków albo busola. Ale dobra, dziękuję za wytłumaczenie Edytowano 5 sierpnia 2023 przez Bebop 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Nie nachalnie, ze smakiem wydane 100kzł Paczki jeszcze w zasięgu finansowym, reszta to już cenowy odlot. Chciałbym taki systemik poznać. Ciekawe, ciekawe... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Co to? Najnowsze Naimy I ATC scm40? Bardzo sie to elegancko I oszczednie prezentuje. Cena to 100 tys zl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Tak. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 18 minut temu, kaczadupa napisał: Nie nachalnie, ze smakiem wydane 100kzł Paczki jeszcze w zasięgu finansowym, reszta to już cenowy odlot. Chciałbym taki systemik poznać. Ciekawe, ciekawe... Ładne to, zwłaszcza na takim stoliku audio i z platformami. A czyje to zdjęcie, kto jest właścicielem sprzętu i zdjęcia ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Kogoś z Anglii. Piękne tam nasi koledzy audiofile mają systemy. Ale to inny standard życia, nie ma się co porównywać. Ceny stolika nie wliczyłem ale to też od Naima więc wiadomo... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 58 minut temu, kaczadupa napisał: Kogoś z Anglii. Piękne tam nasi koledzy audiofile mają systemy. Ale to inny standard życia, nie ma się co porównywać. Ceny stolika nie wliczyłem ale to też od Naima więc wiadomo... O.K. A mam takie pytanie, jak to wygląda od strony prawnej wykorzystywanie czyiś zdjęć prywatnych w swoich awatarach? Pytam poważnie, nie robię sobie z Ciebie żartów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Jak ktoś sobie nie zastrzegł to chyba żaden problem. Moje foty z testów wzmacniaczy ludzie wrzucają do swoich ogłoszeń na olx. "Sprzedałem" tak już np. Trigona Exxceed. Można ? Można. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 5 minut temu, kaczadupa napisał: Jak ktoś sobie nie zastrzegł to chyba żaden problem. Moje foty z testów wzmacniaczy ludzie wrzucają do swoich ogłoszeń na olx. "Sprzedałem" tak już np. Trigona Exxceed. Można ? Można. Praw autorskich do zdjęć nie trzeba sobie zastrzegać tak naprawdę. Ale to prawda, że ludziska wykorzystują, kiedyś gość wykorzystał stare zdjęcie z mojego ogłoszenia Albedo. Zlałem temat, ale wiadomo…. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 5 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2023 Z tego co wyczytałem, jeżeli nie zarabia się na czyimś utworze ( zdjęciu) nie ma żadnego problemu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts