Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
14 godzin temu, Asia napisał:

Zrobiłeś reasumpcję?

Widziałam ogłoszenie w wielu portalach 😉.

Hybryda Pier Audio MS 680 też tak grała - bardzo wesoły wzmacniacz. No ciekawe co napiszesz, myślałam że już się zasłuchałeś.

Edytowano przez Asia
Napisano

Pojawiła się świeżutka recka SuperNaita 3 na Hificlass. Żadnych wad ;), to ja się pytam czemu w podsumowaniu jako zaleta wypisuje się możliwość ulepszenia brzmienia SN3 poprzez dodatkowe zasilacze? Zgoda z wysuniętym, gęstym środkiem i bardzo przyjemnymi niskimi tonami. 

Wady: brakuje powietrza na górze i troszkę większego otwarcia i napowietrzenia średnicy (chociaż w zamian otrzymujemy tę przyjemną gęstość....) a to są jednak wady, które ma naprawiać dodatkowy zasilacz ale tego już nie sprawdziłem. 

• 1 year later...
Napisano

A może czas wrócić do SN.

Na żadnym innym wzmaku stare, genialne utwory nie brzmiały tak fajnie. Jakby ten piec powstał w latach 80.

Pal licho, że granie podrasowane, podbarwione na maksa ale są emocje... i tylko gdzieś w środku łezka się pojawia, że czas tak pędzi nieubłaganie... . 😢

Napisano
1 godzinę temu, kaczadupa napisał:

A może czas wrócić do SN.

Na żadnym innym wzmaku stare, genialne utwory nie brzmiały tak fajnie. Jakby ten piec powstał w latach 80.

Pal licho, że granie podrasowane, podbarwione na maksa ale są emocje... i tylko gdzieś w środku łezka się pojawia, że czas tak pędzi nieubłaganie... . 😢

Ładnie napisane. Myślę, że SN3 jest Ci pisany. Każdemu wzmacniaczowi coś trzeba wybaczyć, ale SN3 możesz chcieć wybaczyć i to wybaczyć więcej, bo zawsze będzie temu towarzyszyła świadomość właśnie tych emocji. :)

Kupując inne wzmacniacze w międzyczasie chyba tylko odwlekasz nieuniknione. W głębi serca wiesz, że kiedyś on będzie Twój. Gdyby ktoś Cię przyparł do muru i kazał wybrać ten jeden ze wszystkich, których słuchałeś...? ;)

Napisano (edytowany)

Mówiłem, brać dwa tańsze piece i zmieniać wg kaprysów. Rega na zmianę z Cyrusikiem. Zachce się muła - włączasz Regę. Zachce się wrzaskuna  - odpalasz Cyrusa :) A to wszystko w cenie jednego Naima. Problem solved.

Edytowano przez lpomis
  • 3 months later...
Napisano

Niech hicap broni się brzmieniem a nie tylko wagą i ceną, proste. A jak nie to już gdzieś tam na wyspach czy w Niemczech powstaje mój Cyrus Classic AMP. Najwyżej będzie powrót do domu po długiej i wyczerpującej podróży :)

ps. Spokojnie, późną nocą przy cichym graniu bardzo lubię swojego SN3. To mu wychodzi najlepiej, jest klimat i emocje. Albo ciche granie albo łomot. Normalne dzienne poziomy głośności nam ( mi i SN3) coś się nie zgrywają :)