Amarok Napisano 14 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2021 4 godziny temu, kaczadupa napisał: , że XS3 gra tak jakby zawsze miał dobry humor Będzie wesoło 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 14 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2021 Już nawet mam pierwszy albumik przygotowany dla niego - The Pineapple Thief "Versions of the Truth". Ps. Dzięki Q21 za podlinkowanie tej bardzo fajnej muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Jeśli podoba Ci się pineapple thief to warto też posłuchać solowej twórczości bruce'a soorda ale też np porcupine tree czy Stevena Wilsona. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 (edytowany) 14 godzin temu, Asia napisał: Zrobiłeś reasumpcję? Widziałam ogłoszenie w wielu portalach 😉. Hybryda Pier Audio MS 680 też tak grała - bardzo wesoły wzmacniacz. No ciekawe co napiszesz, myślałam że już się zasłuchałeś. Edytowano 15 sierpnia 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 19 minut temu, seba3002 napisał: Jeśli podoba Ci się pineapple thief to warto też posłuchać solowej twórczości bruce'a soorda ale też np porcupine tree czy Stevena Wilsona. Dzięki, posłucham z przyjemnością. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 15 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Widzę Adam, że maszyna zmian ruszyła na poważnie. Słodkie Cyruski wystawione na sprzedaż 🙂. Ciekaw jestem bardzo, co zajmie ich miejsce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 15 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2021 Najbliżej mi do SuperNaita 3 (spokoju mi nie daje a przecież wcale nie był idealny, jednak w kilku elementach jest to dźwięk wyjątkowy) ale najpierw trzeba sprzedać obecny zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2021 Pojawiła się świeżutka recka SuperNaita 3 na Hificlass. Żadnych wad ;), to ja się pytam czemu w podsumowaniu jako zaleta wypisuje się możliwość ulepszenia brzmienia SN3 poprzez dodatkowe zasilacze? Zgoda z wysuniętym, gęstym środkiem i bardzo przyjemnymi niskimi tonami. Wady: brakuje powietrza na górze i troszkę większego otwarcia i napowietrzenia średnicy (chociaż w zamian otrzymujemy tę przyjemną gęstość....) a to są jednak wady, które ma naprawiać dodatkowy zasilacz ale tego już nie sprawdziłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2022 A może czas wrócić do SN. Na żadnym innym wzmaku stare, genialne utwory nie brzmiały tak fajnie. Jakby ten piec powstał w latach 80. Pal licho, że granie podrasowane, podbarwione na maksa ale są emocje... i tylko gdzieś w środku łezka się pojawia, że czas tak pędzi nieubłaganie... . 😢 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 7 września 2022 Udostępnij Napisano 7 września 2022 Spokojnie, jutro Ci przejdzie Adaś. Masz kryzys. Ale jak już kupisz to nie zapomnij o streamerze. Taki NDX2 za 30 tysi to minimum bo inaczej nie zagra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2022 Jak chce się mieć rarytasy to trzeba słusznie zapłacić. Ale jakby tak sprzedać Qutesta... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 września 2022 Udostępnij Napisano 7 września 2022 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: A może czas wrócić do SN. Na żadnym innym wzmaku stare, genialne utwory nie brzmiały tak fajnie. Jakby ten piec powstał w latach 80. Pal licho, że granie podrasowane, podbarwione na maksa ale są emocje... i tylko gdzieś w środku łezka się pojawia, że czas tak pędzi nieubłaganie... . 😢 Ładnie napisane. Myślę, że SN3 jest Ci pisany. Każdemu wzmacniaczowi coś trzeba wybaczyć, ale SN3 możesz chcieć wybaczyć i to wybaczyć więcej, bo zawsze będzie temu towarzyszyła świadomość właśnie tych emocji. Kupując inne wzmacniacze w międzyczasie chyba tylko odwlekasz nieuniknione. W głębi serca wiesz, że kiedyś on będzie Twój. Gdyby ktoś Cię przyparł do muru i kazał wybrać ten jeden ze wszystkich, których słuchałeś...? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 7 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2022 Co za okrutne pytanie Poproszę o pomoc publiczność albo telefon do przyjaciela Wojtka. W tygodniu byłby to Cyrus 8.2 z zasilaczem, w sobotę SuperNait a niedzielę Rega elicit mk5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 7 września 2022 Udostępnij Napisano 7 września 2022 (edytowany) Mówiłem, brać dwa tańsze piece i zmieniać wg kaprysów. Rega na zmianę z Cyrusikiem. Zachce się muła - włączasz Regę. Zachce się wrzaskuna - odpalasz Cyrusa A to wszystko w cenie jednego Naima. Problem solved. Edytowano 7 września 2022 przez lpomis Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 9 godzin temu, kaczadupa napisał: W tygodniu byłby to Cyrus 8.2 z zasilaczem, w sobotę SuperNait a niedzielę Rega elicit mk5. Żyje się dla sobót. A na emeryturze będziesz miał same soboty. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 8 września 2022 Udostępnij Napisano 8 września 2022 8 godzin temu, Rafał S napisał: A na emeryturze będziesz miał same soboty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 Czas sprawdzić zasilacz Naim HiCap DR. Szkoda, że nie mam już u siebie monitorów Neat Petite Classic, które w takim teście byłyby zdecydowanie bardziej pomocne jak ATC scm7. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 16 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 26 minut temu, kaczadupa napisał: Czas sprawdzić zasilacz Naim HiCap DR. Już przyszedł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 (edytowany) Za godzinę będzie Dzisiaj jednak nie podłączę. Zamarznięty pewnie na kostkę lodu. Edytowano 16 grudnia 2022 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 Rozkręć , szybciej odtaji 😋 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzofan Napisano 16 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 Ciekawy jestem czy zasilacz pozwoli zatrzymać integrę na dłużej 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 16 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 Niech hicap broni się brzmieniem a nie tylko wagą i ceną, proste. A jak nie to już gdzieś tam na wyspach czy w Niemczech powstaje mój Cyrus Classic AMP. Najwyżej będzie powrót do domu po długiej i wyczerpującej podróży ps. Spokojnie, późną nocą przy cichym graniu bardzo lubię swojego SN3. To mu wychodzi najlepiej, jest klimat i emocje. Albo ciche granie albo łomot. Normalne dzienne poziomy głośności nam ( mi i SN3) coś się nie zgrywają Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 17 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Sprzęt podłączony, wszystko działa, gramy! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 17 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2022 Pierwsze uwagi na swiezaka jakies masz??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts