Amarok Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 (edytowany) Edytowano 11 października 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 października 2021 Udostępnij Napisano 11 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Z życia wzięte: A propos magicznych słów - syn, wówczas trzyletni, domagał się czegoś : "daj mi". Mówię: " Może jakieś magiczne słowo?". Syn, po krótkim namyśle: "Abrakadabra". Z życia firmowego: Wizyta działu jakości u dostawcy. Dostawca wysyła nieco później maila, w którym pisze: "Odwiedziły nas dwie piękne panie". Tylko, że panie były trzy 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: życia firmowego: Wizyta działu jakości u dostawcy. Dostawca wysyła nieco później maila, w którym pisze: "Odwiedziły nas dwie piękne panie". Tylko, że panie były trzy 😁. 🤦 Jeszcze coś dostarcza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Oczywiście. Raz że wyplenienie patriarchatu trochę zajmie, dwa że dostawców specjalistycznych detali wcale nie ma na pęczki. Wszyscy się pośmiali i tyle. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 A propos Julii 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 5 godzin temu, Asia napisał: "Odwiedziły nas dwie piękne panie". Tylko, że panie były trzy 😁. No i? Zapewne Twój mąż spotkał wiele kobiet, z których piękna była tylko jedna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Eeee, nie wiem co ma do tego mój mąż, ale wolę nie poznawać meandrów Twojego umysłu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 2 godziny temu, dorsz napisał: No i? No i śmiesznie wyszło. 6 godzin temu, slaw0001 napisał: 🤦 Jeszcze coś dostarcza? Bez przesady,nie odbieraj tego jako atak, ale może jeszcze zwolnić go powinni? Wyszło jak wyszło. Facet mógł nawet nie zdawać sobie sprawy ze palnął gafę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 (edytowany) 13 minut temu, JaZz napisał: Bez przesady,nie odbieraj tego jako atak, ale może jeszcze zwolnić go powinni? Wyszło jak wyszło. Facet mógł nawet nie zdawać sobie sprawy ze palnął gafę. Pytanie było w klimacie tego topicu czyli lekko niepoważne. 😜 Edytowano 12 października 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Spodziewajcie się powrotu lata. Wymieniłam opony na zimowe 😉. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Spodziewajcie się powrotu lata. Wymieniłam opony na zimowe 😉. Toc zima dopiero za 2 miesiące 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 10 godzin temu, Asia napisał: wyplenienie patriarchatu trochę zajmie U mnie w rodzinie zawsze się mówiło, że mężczyzna jest głową, a kobieta szyją 😉 I nikomu to nie przeszkadzało. Tak że ja zupełnie sobie nie wyobrażam problemów z ustawieniem czy też kolorem kolumn. 4 godziny temu, Asia napisał: Eeee, nie wiem co ma do tego mój mąż, ale wolę nie poznawać meandrów Twojego umysłu. Hmm, czy Ty nie jesteś spod znaku Wodnika? 😜 Asia napisał? Olu, no jakżeż tak? @Redakcja AUDIO Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 8 minut temu, dorsz napisał: Tak że ja zupełnie sobie nie wyobrażam problemów z ustawieniem czy też kolorem kolumn. No tak, bo wg jak napisałeś rodzinnej tradycji nie Ty je wybierasz 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 4 minuty temu, slaw0001 napisał: No tak, bo wg jak napisałeś rodzinnej tradycji nie Ty je wybierasz 😁 Karku mnie nie nauczono zginać 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 12 października 2021 Udostępnij Napisano 12 października 2021 Rozmawiają dwaj koledzy: -Chcesz jagodziankę ? -A z czym ? -Chyba z truskawkami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Z Chicago: - Poproszę orange juice, jabłkowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 6 godzin temu, dorsz napisał: I nikomu to nie przeszkadzało Witamy w XXI wieku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 8 godzin temu, dorsz napisał: Z Chicago: - Poproszę orange juice, jabłkowy. Z Olsztyna: Poproszę latte mojito Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 Pamiętaj o jednorazowych rękawiczkach na stacji paliw 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 14 godzin temu, Asia napisał: Witamy w XXI wieku. Asiu, przecież wiesz o czym mówię. Szacunku wyniesionego z domu, żadne prawo nie zastąpi. @gienas A ja taką fotkę strzeliłem 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 13 października 2021 Udostępnij Napisano 13 października 2021 20 godzin temu, dorsz napisał: Z Chicago: - Poproszę orange juice, jabłkowy. I whisky on the rocks, tylko bez lodu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts