RoRo Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 6 minut temu, Asia napisał: W związku z tym niefortunnym wydarzeniem, tym razem, czas w centralce przestawiłam już dziś koło południa. Mam tylko nadzieję, że na właściwą godzinę 🤣. Na właściwą godzinę, czyli na 5 rano - ale już nowego czasu 😝 A przy okazji - to akurat nie dotyczy Asi - przypominam: PROSZĘ NIE ZAMIESZCZAĆ ŻARTÓW, KTÓRE SĄ NIEZGODNE Z DOBRYMI OBYCZAJAMI I ZASADAMI PANUJĄCYMI NA FORUM! Proszę bez zbędnego "mięsa" i zbyt mocnych dowcipów na tematy wyznaniowe, polityczne i seksualne... Wspominałem już o tym i proszę się do tego stosować! Usunąłem kilka żartów które były nieodpowiednie... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 9 minut temu, RoRo napisał: Usunąłem kilka żartów które były nieodpowiednie... Pytanie, które to były? 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 47 minut temu, dorsz napisał: Pytanie, które to były? 😉 Tak jak napisałem: Te, których dotyczy sformułowanie "Proszę bez zbędnego "mięsa" i zbyt mocnych dowcipów na tematy wyznaniowe, polityczne i seksualne... Pozdrawiam PS. Przy okazji - jak zamieszczacie żarty, to nie powtarzajcie po poprzednikach (patrz - poprzednia strona, powtórzył się "Morawiceki z młotem" oraz "Inflacja - Banknot 100zł w koszyku"). PSS. Jak się zastanawiacie, czy dowcip jest odpowiedni - to może lepiej go nie publikujcie... PSSS. Jak publikujecie dowcip nie zastanawiając się, czy jest odpowiedni - to zacznijcie się nad tym zastanawiać 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 (edytowany) Pytanie które to za mocne itp. Mi nie chce się zastanawiać, więc odpuszczam wstawianie. Nie obraziłem się, po prostu nie chcę mi się segregować. Pozdr. Edytowano 30 października 2021 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 3 godziny temu, RoRo napisał: Przy okazji - jak zamieszczacie żarty, to nie powtarzajcie po poprzednikach (patrz - poprzednia strona, powtórzył się "Morawiceki z młotem" oraz "Inflacja - Banknot 100zł w koszyku"). PSS. Jak się zastanawiacie, czy dowcip jest odpowiedni - to może lepiej go nie publikujcie... PSSS. Jak publikujecie dowcip nie zastanawiając się, czy jest odpowiedni - to zacznijcie się nad tym zastanawiać 🙂 Roman, to że Ty nie masz poczucia humoru i dystansu do siebie, to jeszcze nie jest powód do cenzurowania wpisów zgodnych, nie tylko z regulaminem forum, ale i ogólnie przyjętymi zasadami kultury. A co do rzeczonego banknotu, to to są dwa różne żarty 😀 Generalnie, nie bądź taki "audiofilski", wrzuć na luz i ciesz się chwilą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Oczywistym jest ze to nie jest tym czym się wydaje 😏 Mów czym bo za cholerę nie wiem co to. Nawet obracałem telefonem z nadzieją że zmiana perspektywy rzuci światło, ale nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 33 minuty temu, J4Z napisał: Oczywistym jest ze to nie jest tym czym się wydaje 😏 Oczywiście że jest, ojciec całuje dziecko 😘 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 I od razu widzę 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 5 godzin temu, dorsz napisał: Oczywiście że jest, ojciec całuje dziecko 😘 🤦 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 9 godzin temu, dorsz napisał: Oczywiście że jest, ojciec całuje dziecko 😘 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Jak pocisk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Andy Summers pozuje z jakimś fanem The Ramones w Nowym Orleanie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 (edytowany) Czyżby Feyd Rautha Harkonnen z 1984r??? Edytowano 2 listopada 2021 przez Rega literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Całkiem możliwe, mógł przylecieć na chwilę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 (edytowany) Feyd grał z Ramones? ---------------------------- Nauczanie podstawowe Edytowano 2 listopada 2021 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 3 listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 listopada 2021 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Dobra, już nie będę wrzucać kontrowersji 😏 Patrzę że przycichło w temacie a coś mam, także enjoy 10 pro graczy vs 100 dzieci (tym razem nie udało mi się wrzucić tak żeby można było na forum obejrzeć. video%3A9371 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 7 listopada 2021 Udostępnij Napisano 7 listopada 2021 Nadal 19 wiek... 🤣 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts