Grzesiek202 Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca (edytowany) Co Wy wiecie o laniu stali?! 😊. Moje zawodowe tematy. A gdybym był młotkowym? Edytowano 31 marca przez Grzesiek202 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Mozna by sie bylo usmiac z tego, jeszcze pod koniec zeszlego roku. Teraz to juz jakos mniej zabawne jest. Badzmy jednak dobrej mysli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca To jeszcze artystyczny kierunek naszych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Ach te AI. Ja ostatnio przestalem ogladac trailery, na Youtube, bo nie wiem ktore sa prawdziwe juz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 31 marca Udostępnij Napisano 31 marca Dnia 31.03.2025 o 21:05, Grzesiek202 napisał: Co Wy wiecie o laniu stali?! 😊. Moje zawodowe tematy. A gdybym był młotkowym? Expand "W fabryce z młotkiem szalał..." 😁 Kłania się między innymi ślusarz starej szkoły, co to nadal potrafi dłubać w metalu ręcznie. Tyle, że dziś nie da się już kupić porządnych narzędzi do ręcznej obróbki metali. Panie!!! tera wszyndzie ta cała MechanizaNcja. A jak braknie prundu to pozamiatane... 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Środa o 22:40 Udostępnij Napisano Środa o 22:40 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano Czwartek o 13:35 Udostępnij Napisano Czwartek o 13:35 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 14:32 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:32 A może to stajnia jest, dlatego taki nie fajny sufit. To by tłumaczyło dlaczego ona mówi... ogierze 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Czwartek o 14:40 Udostępnij Napisano Czwartek o 14:40 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano Czwartek o 17:34 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:34 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Czwartek o 18:06 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:06 Może warto wziąć chwilówkę? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano Czwartek o 19:43 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:43 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Czwartek o 20:34 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:34 Dnia 3.04.2025 o 17:34, MarcKrawczyk napisał: Expand Świetny opis równouprawnienia 😁 Księżniczko, masz 5 złotych... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Piątek o 18:56 Udostępnij Napisano Piątek o 18:56 6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Piątek o 19:49 Udostępnij Napisano Piątek o 19:49 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 20:05 Udostępnij Napisano Piątek o 20:05 Wiem co on czuje😊 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano Sobota o 07:11 Udostępnij Napisano Sobota o 07:11 @Artur Brol Ja rzuciłem już dawno. Prościzna 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Sobota o 07:36 Udostępnij Napisano Sobota o 07:36 Twardziel, ja sobie dozuje.☺️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano Sobota o 11:48 Udostępnij Napisano Sobota o 11:48 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Sobota o 14:49 Udostępnij Napisano Sobota o 14:49 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Sobota o 18:19 Udostępnij Napisano Sobota o 18:19 Pewnie już wszyscy widzieli ale dla mnie umknęło więc wrzucam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano Niedziela o 09:01 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:01 Chyba większość z nas to przechodziła, również na kasetach VHS, to były czasy… 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts