pairtick Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 13.11.2025 o 19:14, Nowy75 napisał: Polecam fragment "Akwarium" Wiktora Suworowa,gdzie Żyd ,wujaszek Misza, uczy młodego Witię tajników handlu arbuzami 😁 A wiadomo, że sznurki były najlepsze 😉 1 godzinę temu, Rega napisał: byłem domatorem Ja nadal jestem, tyle że nie wiążę tego z jakimś konkretnym państwem. 1 godzinę temu, Rega napisał: na twoje miejsce w kraju czekają tysiące Teksty z lat 90-tych. Szczęśliwie, nigdy mnie nie dotyczyły, akurat. Ja jestem z branży: niech jadą. Roman, na tzw. dzień dobry, 2-3 razy tyle co w Polsce. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 1 godzinę temu, pairtick napisał: I nie znam ceny kostki masła No to jesteś na etapie Irlandczyka ze złotych czasów Celtic Tigera. A potem Celtic Tiger zdechł i nawet ta beztroska nacja nauczyła się liczyć. 3 godziny temu, pairtick napisał: Jedno pytanie. Aby uzupełnić wodę, trzeba odpinać cały zbiornik, czy też wystarczy uchylić pokrywę zbiornika na wodę? Nie wiem. Z pudełka go wyjmę dopiero wiosną. Na filmiku wygląda na to, że ma zdejmowaną pokrywkę i można dolać wody jak do mojego Lelita z góry. Ale jest też opcja wyjęcia i umycia zbiornika. Ale 100% będę wiedział dopiero wiosną. Tak - tu już na bank widać. Skoro możesz wrzucić tabletkę to i możesz dolać wody po zdjęciu górnej pokrywki. Zupełnie jak w moim Lelicie, tylko Lelit ma zbiornik z tyłu a Siemens wygodniej - z boku. No i w Lelicie jest dziurka tylko jak moneta 2€ i muszę używać lejka. A tu po zdjęciu pokrywki cały zbiornik odkryty i można lać ze wszystkiego. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 27 minut temu Napisano 27 minut temu Ale tabletka, to nie w to miejsce idzie, tylko tam gdzie kawa. Czyli, nadal nic nie wiem. Cholera ☹️ Anyway, dzięki. No to kawka i spać 😋😇 Odpisz, cytując
Recommended Posts