AudioTube Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu @Nowy75 Dawaj tutaj swoje imię😊 😍Kawa😍 Gdy przeczytałeś, to co na samym początku przychodzi Tobie na myśl. Z czy kojarzy się Tobie termin - kawa. Odpisz, cytując
Rega Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mam pytanie do posiadaczy ekspresów Siemens - jak często pokazuje się Wam komunikat o konieczności opróżnienia pojemnika na skropliny. U mnie to średnio co 5-7 kaw. Czy to normalne, czy ekspres gdzieś przecieka, czy jest zwyczajnie bardzo rozrzutny i nie oszczędza wody? Edytowano 1 godzinę temu przez Rega Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, AudioTube napisał: przychodzi Tobie na myśl Adam sorry że się wpie.... Kawa mnie od razu przychodzi na myśl aromat i jeszcze raz aromat, takie mam od razu skojarzenia 😉 Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @AudioTube , Mariusz jestem. Pewnie to proste, lubię czarną i dobrze upaloną. Ogólnie jestem zwolennikiem ręcznej roboty w kuchni,fajnie się robi różne rzeczy maszynowo,gorzej się czyści sprzęty bardziej skomplikowane od garnka,czy noża 😁 Ekspres to oczywiście JEJ pomysł,choć mamy już jakieś kawowe utensylia,ale się uparła i szuka. To już ten etap ,że mogę tylko pomóc wybrać jak najmniejsze zło 😁 @misiekx też mi się wydaje, że aromat jest kluczowy. Ostatnio dostałem od szefa 50 -letnią hiszpańską brandy na 50-kę. W smaku jak dla mnie nic niezwykłego,natomiast aromaty...😁 To już zupełnie inna sprawa,w miarę jak podgrzewa się w kieliszku,zaczyna się dziać! Podobnie mam z whisky, piję głównie dlatego,że ładnie pachnie 😁- mówimy oczywiście o dojrzałych trunkach 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts