KrólKiczu Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 A @Asia juz była 🤔? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) Widzię tu jakieś kablowe "Coming out-owe" party się zrobiło. OK. No to teraz ja. Cześć, tu Sławomir nie słyszę kabli od 2 lat, ale...bardzo bym chciał 😔. Osobiście proponuję kupić jakieś w miarę markowe kable, które nie kosztują tyle co nowy wzmak czy jedna koluman, ale jednak maja "poważanie" wśród wtajemniczonych i dobrze się o nim mówi. Klotz wydaje się ok, (sam teraz kupiłme xlr MC500), ale może jednak troche bardziej prestiżowo. Np. Chord Clearway? Wszyscy chwalą, nikt nie gani, taki bezpieczny kabelek. Co to da? To jest takie rozwiąznie à la stanie okrakiem nad barykadą. W zależności od nastroju będziesz sobie tłumaczył, że albo kupiłeś bardzo dobry kabel, albo przeciwnie, ale że przecież jakiś kabel trzeba mieć a nie wydałem karety pięniedz czyli nie nic sobie wyrzucać nie muszę. 😜 Edytowano 5 października 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) Sławomirze, chodź tu i się popraw czym prędzej! Nie da się patrzeć na dobie wyżucać. Edytowano 5 października 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 @slaw0001 wiedziałem , że na Ciebie można zawsze liczyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Przed chwilą, Asia napisał: Sławomirze, chodź tu i się popraw czym prędzej! Mła? Cóżem żem uczynił? 😱 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Na jutro napiszesz 100 razy "sobie wyrzucać". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 3 minuty temu, Asia napisał: Sławomirze, chodź tu i się popraw czym prędzej! Upss .🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 2 minuty temu, Były-Forumowicz napisał: kabel domofonowy Bitner 4x0,5 mm² Nabyłam, leży w szufladzie, jest okropnie sztywny. Zaczekajmy na autora wątku - może sprecyzuje czy to pierwszy kabel i jakie są jego główne priorytety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) 21 minut temu, Asia napisał: Na jutro napiszesz 100 razy "sobie wyrzucać". Czy wszystkie Joanny to nauczycielki? 🧐 21 minut temu, Asia napisał: Na jutro napiszesz 100 razy "sobie wyrzucać". Chciałem sprawdzić, czy to ktoś czyta. Ze zrozumieniem 😁 Edytowano 5 października 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Uuuu, nie trafiłeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 1 minutę temu, slaw0001 napisał: Czy wszystkie Joanny to nauczycielki? 🧐 Nie. Są i porządne. Ja np. znam jedną bibliotekarkę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Przed chwilą, Asia napisał: Uuuu, nie trafiłeś. Jak zawsze! 🤦♂️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrexed Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) Kurczę. Póki co najbardziej do mnie przemawia ten Procab LS15 z Nakamischi. Cena 120zł (20zł za metr) wydaje się w miarę spoko https://allegrolokalnie.pl/oferta/przewody-glosnikowe-2x3m-procab-nakamichi-1-5mm Edytowano 5 października 2021 przez Piotrexed Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) 8 minut temu, Kraft napisał: Nie. Są i porządne. Ja np. znam jedną bibliotekarkę. ..ale ja w żaden sposób nie dyskredytuję! Sam jestem w "posiadaniu" jednej. Edytowano 5 października 2021 przez slaw0001 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrexed Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 Czy lepiej przyoszczędzić i wziąć jakiś po 9 zł za metr , bo i tak nikt nie usłyszy różnicy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 9 minut temu, Piotrexed napisał: Czy lepiej przyoszczędzić i wziąć jakiś po 9 zł za metr , bo i tak nikt nie usłyszy różnicy? Jak już o "Klozkach" pisałem... https://allegro.pl/oferta/klotz-kabel-glosnikowy-wt-bananowe-2-5mm-3m-2szt-10805225320 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Niestety wtyki nie pomogą w upchnięciu nadmiaru kabla pod szafkę (niesymetryczne ustawienie). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 10 minut temu, Piotrexed napisał: Póki co najbardziej do mnie przemawia ten Procab LS15 z Nakamischi popraw mnie jeśli się mylę , ale do zakupu najbardziej Cię skłania marka / słowo/ Nakamichi " , tak czy nie ? czyli https://allegro.pl/oferta/wtyki-glosnikowe-bananowe-nakamichi-gold-hq-4-szt-10455522425 i https://music-shop.pl/product-pol-12642-Procab-LS15-Kabel-kolumnowy-2-x-1-5-mm.html Nie chcę zdyskredytować tego kabla , " grać " będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 18 minut temu, Asia napisał: Uuuu, nie trafiłeś. Parafrazując słowa piosenki Wałów Jagielońskich Piłeś - nie pisz! Nie piłeś - wypij! "Wars" wita!" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrexed Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 12 minut temu, slaw0001 napisał: Jak już o "Klozkach" pisałem... https://allegro.pl/oferta/klotz-kabel-glosnikowy-wt-bananowe-2-5mm-3m-2szt-10805225320 Czy usłyszę różnicę między kablem za 10zł za metr , a tym Klotzem po 150zł za 6 metrów (25zł za metr)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 W twoim przypadku cudu nie będzie i nie usłyszysz żadnej różnicy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrexed Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) Polecono mi też taki po 9,82zł za metrhttps://www.speckable.pl/pl/product/29779,przewod-glosnikowy-plaski-tplyp-2x2-5-cu-ofc-miedz-beztlenowa-technokabel Czyli nie ma sensu wydawać 300zł na kabel. Wydam 60 i będę zadowolony i nic to nie zmieni? Edytowano 5 października 2021 przez Piotrexed Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 40 minut temu, Amarok napisał: Brakuje Dzika, ale on już w lesie 😀. Brakuje, dla mnie szkoda. A tu Wasze towarzystwo wzajemnej adoracji zasmiecilo pol tematu „kolezenskimi” smieszkami, dziwna radoscia, jakby wydawalo Wam sie, ze juz nikt przeciwnego zdania nie napisze, nie mozecie kontynuowac rozmow tam, gdzie zaczeliscie? Jest kilka tematow, ktore rosna strona po stronie, gdzie pisze doslownie kilka osob.. Zeby nie byc poza tematem, to jestem zdania ze @Piotrexed wystarcza Ci kable np. Klotza 2,5mm spokojnie, solidne wykonanie za rozsadna cene. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrexed Napisano 5 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2021 (edytowany) 4 minuty temu, no_i_fajnie napisał: Brakuje, dla mnie szkoda. A tu Wasze towarzystwo wzajemnej adoracji zasmiecilo pol tematu „kolezenskimi” smieszkami, dziwna radoscia, jakby wydawalo Wam sie, ze juz nikt przeciwnego zdania nie napisze, nie mozecie kontynuowac rozmow tam, gdzie zaczeliscie? Jest kilka tematow, ktore rosna strona po stronie, gdzie pisze doslownie kilka osob.. Zeby nie byc poza tematem, to jestem zdania ze @Piotrexed wystarcza Ci kable np. Klotza 2,5mm spokojnie, solidne wykonanie za rozsadna cene. Te kable po 150zł za 6 metrów? Usłyszę różnicę między nimi, a takimi za 60zł za 6 metrów? Edytowano 5 października 2021 przez Piotrexed Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 9 minut temu, Piotrexed napisał: Czy usłyszę różnicę między kablem za 10zł za metr , a tym Klotzem po 150zł za 6 metrów (25zł za metr)? Nie, ale być może skuteczniej osłabisz wątpliwości. 😉 7 minut temu, no_i_fajnie napisał: Brakuje, dla mnie szkoda. A tu Wasze towarzystwo wzajemnej adoracji zasmiecilo pol tematu „kolezenskimi” smieszkami, dziwna radoscia, jakby wydawalo Wam sie, ze juz nikt przeciwnego zdania nie napisze, nie mozecie kontynuowac rozmow tam, gdzie zaczeliscie? Mylisz się. Weszliśmy na wyższy poziom wrafinowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts