Chyba Miro 84 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu @TAtomicus Zostały podane anteny i wypadało by podziękować za pomoc, a nie doszukiwać się na siłę, czego kto słucha na danej antenie. Tragedia - jednym słowem🫣 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tweeter2016 napisał: Jestem Polakiem No popatrz , coś nas łączy. 3 Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: @TAtomicus Zostały podane anteny i wypadało by podziękować za pomoc, a nie doszukiwać się na siłę, czego kto słucha na danej antenie. Tragedia - jednym słowem🫣 Co do anten, sprawa została wyjaśniona już wcześniej i kolega tweeter nie wniósł nic nowego. Natomiast na zadane przeze mnie czytelne pytanie dotyczące podłączenia anteny i jego wpływu na jakość sygnału odpowiedzi nie otrzymałem. Tragedią to jest dla mnie prawacka potrzeba obsikiwania terenu i klucz wg którego dobierają autorytety. 25 minut temu, Tweeter2016 napisał: Ja mam "blokadę" na TVN, GW, Radio Zet, RP, WP_pl, Onet_pl i wiele wiele innych To nic dziwnego, że masz taką skrzywioną wizję świata. 30 minut temu, Tweeter2016 napisał: 33 minuty temu, TAtomicus napisał: Chciałem tylko dodać, żebyś przyjął do wiadomości, że dla wielu ludzi Cejrowski nie jest żadnym autorytetem Pewnie, że tak to oczywiste. Co więcej, lewactwo go nienawidzi. Wiadomo To nie jest do końca tak. Po pierwsze używasz terminu “lewactwo”. Jak mniemam, “lewactwo” to dla ciebie ci wszyscy którzy nie utożsamiają się z alt-prawicą. Uważam, że to spore nadużycie. Po drugie, w twojej bańce nadużywacie słowa “nienawiść”. Edytowano 2 godziny temu przez TAtomicus Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, TAtomicus napisał: Tragedią to jest dla mnie prawacka potrzeba obsikiwania terenu i klucz wg którego dobierają autorytety. Hmmm nie wiem... może masz rację🤔 z mojego punktu widzenia polityczny aspekt był dla mnie "niewidoczny"... chyba ze mną coś nie tak, że te wszystkie zaczepki polityczne z "prawo i lewo" nie uruchamiają mnie. W sumie to powinienem się chyba cieszyć 😇 A tak naprawde to... Każda strona ma się czym chwalić i czymś się wstydzić 2 Odpisz, cytując
RoRo Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Chyba Miro 84 napisał: A tak naprawde to... Każda strona ma się czym chwalić i czymś się wstydzić I to jest najlepsze podsumowanie ostatnich kilku wpisów 👍 Każdy ma swoje poglądy-i czasami dobrze jest na tym poprzestać i na siłę nie przekonywać adwersarzy, bo nic z tego nie wynika poza kłótnią ... i stratą czasu. Temat różnych stacji oraz dziennikarzy uważam za zamknięty i mam nadzieję, że wystarczająco wyraźnie to napisałem. A jeśli ktoś ma inne zdanie-to uprzejmie informuję że skasowanie postów OT idzie szybciej niż ich napisanie. Pozdrawiam Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu (edytowany) @Chyba Miron84 Sądzę, że blefujesz, albo nie jesteś obiektywny. Wyobraź sobie, że w tym lub innym wątku stricte technicznym pojawia sie taki wpis - “polecam kolumny takie i takie, ale w zasadzie to słucham na nich tylko Jana Hartmana. To dla mnie wybitny autorytet moralny i gwarancja wysokiego poziomu merytorycznego”. Czy dla ciebie to wciąż nie byłaby nachalna propaganda? PS ja uprzejmie proszę Administrację/Moderację o wykasowanie wszystkich postów nietechnicznych w tym wątku, w tym tych kretyńskich peanów pod adresem radia WNET i Cejrowskego. Edytowano 2 godziny temu przez TAtomicus Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 18.12.2021 o 20:14, TAtomicus napisał: Słucham różnych stacji: RMF Classic, ChilliZet, Rock Radio, Radio Pogoda, i Radio Złote Przeboje… No i jeszcze dwóch audycji w Trójce (3 kwadranse jazzu i Dym na wodzie @TAtomicus, sam raczej też nie jesteś obiektywny. Napisałeś również jakich stacji słuchasz. Każdy niech słucha czego chce. Choć słucham podobnych stacji do Ciebie, nie odebrałem wpisu @Tweeter2016 jako polityczny.... tego na początku. Dopiero po twoich wpisach zaczęło się politycznie. Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu (edytowany) E, odwracasz kota ogonem. Stacje, które wymieniłem to radia muzyczne. Podobnie - te dwie audycje w Trójce. Wymieniłem je, żeby pokazać, że radio FM wciąż żyje i może być atrakcyjne dla kogoś, kto słucha muzyki. A radio WNET jest równie muzyczne jak Radio Maryja. Więc jednak nie ja wprowadziłem tu wątek polityczny i Cejrowskiego. Edytowano 1 godzinę temu przez TAtomicus Odpisz, cytując
Tweeter2016 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) To jaką antenę bierzemy, np. do słuchania Radio ZET ? To są top-selling na Allegro: [ Antena SONUS-FM SOLO radiowa antena 24 gwarancja - Sklep, Opinie, Cena w Allegro ] --> https://allegro.pl/oferta/antena-sonus-fm-solo-radiowa-antena-24-gwarancja-7067781639 [ ANTENA SAMOCHODOWA FM WEWNĘTRZNA MOCNA CZARNA 45CM WZMACNIACZ 5900804145462 za 19.90PLN z Garwolin - Allegro - (16545575516) ] --> https://allegro.pl/oferta/antena-samochodowa-fm-wewnetrzna-mocna-czarna-45cm-wzmacniacz-16545575516 [ UNIWERSALNA TELESKOPOWA RADIOWA ANTENA FM DO KIN DOMOWYCH WIEŻ + 4 ADAPTERY - Sklep, Opinie, Cena w Allegro ] --> https://allegro.pl/oferta/uniwersalna-teleskopowa-radiowa-antena-fm-do-kin-domowych-wiez-4-adaptery-18010070755 [ MARKOWA ANTENA RADIOWA CLASSIC FM POKOJOWA + 5m kabla black PRODUKT POLSKI - Sklep, Opinie, Cena w Allegro ] --> https://allegro.pl/oferta/markowa-antena-radiowa-classic-fm-pokojowa-5m-kabla-black-produkt-polski-15328065959 [ MOCNA STOJĄCA ANTENA RADIOWA FM DO KINA DOMOWEGO WIEŻY RADIA TELEFON - Sklep, Opinie, Cena w Allegro ] --> https://allegro.pl/oferta/mocna-stojaca-antena-radiowa-fm-do-kina-domowego-wiezy-radia-telefon-17790932064 Jak to bywa z antenami, powtórzę jeszcze kolejny raz,, trzeba przetestować u siebie - dlatego ja bym kupił np. 3 anteny i 2 najsłabsze oddał Media to nie polityka! Chociaż na upartego wszystko jest polityką, bo i sprzęt audio to też polityka (wiecie o co chodzi) Edytowano 1 godzinę temu przez Tweeter2016 Odpisz, cytując
TAtomicus Napisano 5 minut temu Autor Napisano 5 minut temu Ano właśnie. Trzeba przetestować. Ta rada pojawiła się w tym wątku już dawno temu. Zgoda, choć ja liczyłem raczej na odpowiedzi w stylu “używałem tej i tej anteny, ta działała, a ta nie bardzo”. Bo anten do przetestowania z allegro są tysiące. Zwracam teź uwagę, że ostatnia antena, którą tak niefrasobliwie “poleciłeś”, nie jest anteną FM. Natomiast przypominam po raz kolejny, że kiedy kilka dni temu odświeżyłem wątek, pytałem o coś innego, mianowicie o sposób przyłączenia anteny i jego wpływ na sygnał. Odpisz, cytując
Recommended Posts