Wojtek M Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Ja też mam ten problem na Bluesound Node i apce na androida. Muszę się wylogować i zalogować ponownie. Dlatego korzystam najczęściej do Tidala z apki Bluos. Problem jest może jednak z aplikacją Tidala. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 Faktycznie ze spotyfi sie łaczy bez problemu a z tidalem w ogole.Czyli apke tidala schrzanili.Wylogowanie i reinstalacja nie pomaga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 U mnie Tidal przez Wimm i Tidal connect gra bez problemu,łączy się błyskawicznie,utwory nie są obcięte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 1 godzinę temu, T Z6 napisał: Faktycznie ze spotyfi sie łaczy bez problemu a z tidalem w ogole.Czyli apke tidala schrzanili.Wylogowanie i reinstalacja nie pomaga. U mnie reinstalacja pomogła i jest ok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 U mnie druga reinstalacja dopiero pomogla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek696 Napisano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2022 (edytowany) 12 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Chyba każdy jednak korzysta z connecta. Mi to działało dobrze na connect Piotr Ja używam Tidal connect mimo wszystko załapałem jakiegoś buga. Uważam, że jest problem na linii telefon->tidal app->wiim home. Jednak jest za dużo softu (aż trzy aplikacje i trzy różne firmy), który jak widać potrafi namieszać i ostro wkurzyć. U mnie na przykład Tidal od 4 miesięcy nie zapamiętuje historii odtwarzania i nie odtwarza mi losowo utworów po zakończeniu albumu. Szkoda nerwów. Edytowano 25 sierpnia 2022 przez przemek696 styl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 26 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2022 Ale to ja też tak miałem i to nie na wiim. To jest wina apki Tidala. Ona nie jest najlepsza. Dlatego jak słuchałem pełnego albumu to odpalam Tidal. Ale jak chce posłuchac nowości randomowych utworów, sugerowania czegoś to jednak Spotify wygrywa zdecydowanie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek696 Napisano 26 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 sierpnia 2022 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: To jest wina apki Tidala. Strach robić update softu. Na tą chwilę działa, ciekawe jak długo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Tidal coś namieszał ostatnio. Z innej beczki trochę, ale np na Raspberry Pi nie chciało tydzień temu działać w TidalConnect (przez skrypt HiTide). Okazało się, że Tidal zaktualizował się do wersji 2.65 i stąd problemy. Odinstalowałem, pobrałem z Apkmirror wersję poprzednią 2.64.2 i wszystko znów zaczęło normalnie działać. Odptaszkowałem automatyczne aktualizacje Tidala i jadę na tej wcześniejszej wersji (różnic żadnych nie widać na pierwszy rzut oka). Może i z Wiimem Tidal coś nabruździł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 27 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 27 sierpnia 2022 Dnia 4.05.2022 o 07:05, S4Home napisał: Moim zdaniem to gonienie królika da się wyeliminować tylko kiedy przyjdzie jakaś konkretna nowa pasja. Nie mowie zostawiać audio kompletnie. Ale tu zacząć cieszyć się muzyką a rozkminki zostawić na inna branże No nie tylko ale na pewno będzie bardzo pomocna w tym aby przestać odczuwać że "ciągle coś jest nie tak" (jak to mają niektórzy) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Dnia 26.08.2022 o 20:14, przemek696 napisał: Strach robić update softu. Na tą chwilę działa, ciekawe jak długo? No co mam powiedzieć. Też się z tym nie zgadzam ale. Wypadało by sprawdzić czy aktualizacja działa zanim się ją wypuści. Bądzmy jednak dobrej myśli. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jale Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Witam Wszystkich. Czy aplikacja obsługująca ten streamer żąda uprawnień przy instalacji? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 @jalepyta, ale możesz wybrać do czego ma dostęp, albo ustawić, żeby zawsze pytała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jale Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Dzięki. Musi mieć dostęp do lokalizacji by działała? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 29 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2022 Zabrałem uprawnienie do lokalizacji , wyłączyłem i włączyłem aplikację i dalej działa więc konieczne to nie jest. Może pomaga przy pierwszej konfiguracji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 30 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2022 Po kolejnej aktualizacji wszystko wkoncu działa jak nalezy.Teraz zero kłopotow.Lece z tym juz kilka godzin i jest cacy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek696 Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Na moim telefonie (Motorola One Vision) znowu się posypał Tidal. Reinstalacja pomogła. Btw. Co za syf! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Czytam i podziwiam , co za determinacja. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek696 Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Kurde balans, chcę dać szansę strimingowi. Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie wrócić do winyli, plików i cd's. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 15 minut temu, przemek696 napisał: Kurde balans, chcę dać szansę strimingowi. Kupujesz normalny streamer , przechodzisz na Spotify i grasz 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prawie Audiofil Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 32 minuty temu, tomek4446 napisał: Kupujesz normalny streamer , przechodzisz na Spotify i grasz Jak się nazywa ten normalny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 2 minuty temu, Prawie Audiofil napisał: Jak się nazywa ten normalny? Między innymi np. Pioneer N-70 A lub AE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 września 2022 Udostępnij Napisano 1 września 2022 Nie przesadzajmy. Równie normalny jest oparty na malinie 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 I tak support tutaj działa dobrze. Nie ma to nie ma ale chwilowo. Jest kilka streamerów w które mozna iść i były także opisane w tym olbrzymim wątku jako porównanie do Wiim Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 10 godzin temu, tomek4446 napisał: Między innymi np. Pioneer N-70 A lub AE Ale przecież ten Pioneer nie ma Tidal Connect, to normalne ,że nie ma z nim problemów Ze Spotify Connect tutaj raczej też nikt problemów nie ma. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts