Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 5 months later...
Napisano

Miałem nie kupować zegarków, ale wczoraj mnie dopadł w końcu.

Od lat za mną chodził.

Pojechałem wczoraj do outletu po jakieś jeansy i koszulki. Zdziwiłem się, że w miejscu gdzie kiedyś był salon z zegarkami jest jakiś optyk. Pomyślałem, że dobrze bo mnie nie będzie nic kusiło. 

Połaziłem przymierzając różne spodnie, bo moja dupa nie w każde wejdzie. No i jakieś 10 minut przed zamknięciem, gdy sobie spokojnie szedłem do wyjścia, napadł mnie ten cholerny salon z zegarkami. Przenieśli go w listopadzie w inne miejsce. No i zajrzałem. Ten cholernik tam leżał i znowu korcił. Już chcialem uciec, ale jednak przymierzyłem. Jak podlazlem do lustra by jeszcze raz spojrzeć jak się na ręku prezentuje, to zauważyłem że wyszedłem z domu w idealnie pasującym do niego t-shirt'cie. Sprzedawczyni postarała się o dobrą cenę... no i stało się.

To musiało być przeznaczenie.

T-shirt i zegarek.4FWSS24TTSHM1326-81S-P-01-MAIN.webp.c963518692fe253c691f66dead72d6c7.webp16895880168633932-jpg-gallery.big-iext132984892.jpg.330cd77ba0c2f4b26c799665815000ae.jpg

Napisano
Dnia 22.09.2024 o 14:15, Artur Brol napisał:

Takie cos u mnie na korytarzu znalazłem 

20240922_151326.jpg

Powinieneś napisać kartkę z swoim numerem telefonu że znalazłeś zegarek (ale nie podajesz żadnych info na jego temat). Osoba która zgubiła zapewne dokładnie opisze jaki to model znalejziony przez Ciebie, a Ty masz 100% pewności że to właściciel zguby.

Ps: może mieć wielką wartość dla kogoś (nie mówię o pieniądzach)