Artur Brol Napisano 26 lipca 2024 Udostępnij Napisano 26 lipca 2024 Ktos w Japonii wskrzesza Firme Takano. Jako ciekawostka. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 27 lipca 2024 Udostępnij Napisano 27 lipca 2024 Lunar Pilot Od Bulova, sporo tanszy od tego powyzej, choć wcale nie tani. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 22 września 2024 Udostępnij Napisano 22 września 2024 Takie cos u mnie na korytarzu znalazłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 24 września 2024 Udostępnij Napisano 24 września 2024 W lesie sucho, ale już drugi dzień coś się zaczyna dziać. Kanie masa, prawdziwki jesienne pojedyncze ale zdrowe i piękne. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 24 września 2024 Udostępnij Napisano 24 września 2024 Grzybobranie, zbieranie jagód w lesie. Pamiętam 😏 Moze kiedyś się znów uda w sezonie do " domu " pojechać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Miałem nie kupować zegarków, ale wczoraj mnie dopadł w końcu. Od lat za mną chodził. Pojechałem wczoraj do outletu po jakieś jeansy i koszulki. Zdziwiłem się, że w miejscu gdzie kiedyś był salon z zegarkami jest jakiś optyk. Pomyślałem, że dobrze bo mnie nie będzie nic kusiło. Połaziłem przymierzając różne spodnie, bo moja dupa nie w każde wejdzie. No i jakieś 10 minut przed zamknięciem, gdy sobie spokojnie szedłem do wyjścia, napadł mnie ten cholerny salon z zegarkami. Przenieśli go w listopadzie w inne miejsce. No i zajrzałem. Ten cholernik tam leżał i znowu korcił. Już chcialem uciec, ale jednak przymierzyłem. Jak podlazlem do lustra by jeszcze raz spojrzeć jak się na ręku prezentuje, to zauważyłem że wyszedłem z domu w idealnie pasującym do niego t-shirt'cie. Sprzedawczyni postarała się o dobrą cenę... no i stało się. To musiało być przeznaczenie. T-shirt i zegarek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Dnia 22.09.2024 o 13:15, Artur Brol napisał: Takie cos u mnie na korytarzu znalazłem Expand Powinieneś napisać kartkę z swoim numerem telefonu że znalazłeś zegarek (ale nie podajesz żadnych info na jego temat). Osoba która zgubiła zapewne dokładnie opisze jaki to model znalejziony przez Ciebie, a Ty masz 100% pewności że to właściciel zguby. Ps: może mieć wielką wartość dla kogoś (nie mówię o pieniądzach) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Niestety sie wlasciciel szybko znalazl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Dlaczego niestety? To przecież wspaniałe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Dla wlasciciela ta, jak najbardziej, ale co ze mna 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca (edytowany) A Ty masz dobry uczynek na "swoim koncie". 😇 Edytowano 23 marca przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 23 marca Udostępnij Napisano 23 marca Poczulem sie lepiej 😁 No nic, hop siup na moje dmuchane lozko. Czas na sen. Jutro szukania pracy ciag dalszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts