tomek4446 Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 11 minut temu, Asia napisał: Nuda, panie... Czasem by do człeka coś dotarło potrzebny jest wstrząs 😂 I nie chodzi mi o przekonanie go do swojej racji, a formę wyrazu. Zupełnie inaczej reagujemy na " czy mogłabyś/mógłbyś ewentualnie , wiesz w wolnej chwili , jak znajdziesz czas wziąć pod uwagę ' , a inaczej np. ..... A właśnie , Aśka ,standy przerobione oczywiście ! ? Odpisz, cytując
Asia Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 (edytowany) 14 minut temu, tomek4446 napisał: Aśka ,standy przerobione oczywiście ! ? Na razie przerabiam pierwszą klasę 😉. Ale wiesz, standy zupełnie stracą proporcje jak je zmniejszę. A w kwestii zasadniczej zastanawiam się dlaczego Forum jest tak uzależniające? Edytowano 15 października 2022 przez Asia Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 6 minut temu, Asia napisał: Na razie przerabiam pierwszą klasę Na naukę nigdy nie jest za późno 7 minut temu, Asia napisał: Ale wiesz, standy zupełnie stracą proporcje jak je zmniejszę. A wiesz , że Electro Voice -y nie lewitują i same się nie podniosą Odpisz, cytując
Asia Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 3 minuty temu, tomek4446 napisał: nie lewitują i same się nie podniosą Mógłbyś się zdziwić. U nas prawie lewitują. Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 14 minut temu, Asia napisał: U nas prawie lewitują. Widziałem zdjęcie. Chylę czoła nad precyzją. Punkt podparcia to ile tam mikronów ? Odpisz, cytując
Asia Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 Wystarczająco z punktu widzenia fizyki. Za mało z punktu widzenia estetyki. Odpisz, cytując
dorsz Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 (edytowany) Dnia 15.10.2022 o 09:49, Asia napisał: A w kwestii zasadniczej zastanawiam się dlaczego Forum jest tak uzależniające? Bo to taki pub na rogu, ze znajomymi. Z takim np. AS jest problem, bo to oblegana knajpa w centrum, do której każdy może wejść z ulicy i gdzie liczy się tylko zysk właściciela. @MariuszZ zapytał w tym wątku, co sądzimy o punktach. Moim zdaniem, są potrzebne na forum typu AS właśnie. Natomiast tu są bez sensu. Edytowano 16 października 2022 przez RoRo Poprawiłem błąd-na prośbę autora postu 6 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 15 października 2022 Napisano 15 października 2022 15 minut temu, dorsz napisał: Bo to taki pub na rogu, ze znajomymi. Nic dodać , nic ująć. Też tak odbieram moją tu bytność. Czasem , jest ciężko w życiu , nieraz brak czasu , przytłacza proza życia wtedy fajnie jest pogadać z kimś o audio i nie tylko , nabrać dystansu do problemów. 4 Odpisz, cytując
Recommended Posts