tomek4446 Napisano 21 stycznia Napisano 21 stycznia @MariuszZ Coś w tym jest. Pamiętam jak podszedł do mnie kolega z siłowni uprawiający już zawodowo kulturystykę , pogadaliśmy co i jak najlepiej ćwiczyć. I tak na odchodne rzucił : " A Ty wiesz , że to co my tu robimy to normalne nie jest ? " Zapamiętałem to powiedzenie. Odpisz, cytując
MariuszZ Napisano 21 stycznia Napisano 21 stycznia 1 minutę temu, tomek4446 napisał: to co my tu robimy to normalne nie jest A to co my TU robimy jest normalne? 🤣 4 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia Dnia 19.01.2025 o 22:09, Asia napisał: To w zupełnie innym świetle stawia wizyty w tym przybytku 4 razy w tygodniu Przeanalizowałem tą kwestię mody damskiej i treningu 4 razy w tygodniu. Wiem , trochę mi to zajęło. Co prawda bicepsy i klatka stoją w miejscu , ale za to wzrok mi się poprawił 5 Odpisz, cytując
MarcKrawczyk Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 8 godzin temu, tomek4446 napisał: ale za to wzrok mi się poprawił Mi również, ale zaaplikowałem nie ćwiczenia, a okulary… 3 Odpisz, cytując
AudioTube Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 9 godzin temu, tomek4446 napisał: ale za to wzrok mi się poprawił Bo to zaleta bycia starszym. Idiotów dostrzegać z daleka. Tomek, a literki z bliska jeszcze widzisz? pozdrawiam Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia Jak się okulary zdejmie to sprzątanie zdecydowanie łatwiej idzie... 3 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Przeanalizowałem tą kwestię mody damskiej i treningu 4 razy w tygodniu. Wiem , trochę mi to zajęło. Co prawda bicepsy i klatka stoją w miejscu , ale za to wzrok mi się poprawił Zaczynam sie do silowni przekonywac powoli, najbardziej mnie przekonuja przypadki poprawy wzroku. By mi sie to przydalo.😏 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 22 stycznia Napisano 22 stycznia 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Zaczynam sie do silowni przekonywac powoli, najbardziej mnie przekonuja przypadki poprawy wzroku. Wiedziałem , ze gadanina o masie , rzeźbie nic nie daje. Odpowiednia motywacja i proszę 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 16 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: Mi również, ale zaaplikowałem nie ćwiczenia, a okulary… Marcin , uwierz mi. Moja metoda na poprawę widzenia jest znacznie przyjemniejsza 14 godzin temu, AudioTube napisał: Tomek, a literki z bliska jeszcze widzisz? Nie bardzo. Miałem dwie operacje ,ale jakoś nie poszło. Adam , podsunąłeś mi pomysł. Walnę sobie na siłkę koszulkę z napisem krótkowidz , to może nie dostanę tak od razu w mordę od płci pięknej. Zawsze to jakieś usprawiedliwienie , a chorych , po za tym się nie bije. 2 1 Odpisz, cytując
MMarek Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Adam , podsunąłeś mi pomysł. Walnę sobie na siłkę koszulkę z napisem krótkowidz , to może nie dostanę tak od razu w mordę od płci pięknej. Zawsze to jakieś usprawiedliwienie , a chorych , po za tym się nie bije. Halo halo, czy zaglada tu na forum Tomkowa i inne żony? Byłyby zdziwione, o czy ich mężowie gadają Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 9 minut temu, MMarek napisał: Halo halo, czy zaglada tu na forum Tomkowa i inne żony? Założyłem blokadę rodzicielską Zaraz. A czy to nie ociera się o drobny szantaż ? Marek , od razu Ci powiem , że po zakupie Luxmana to pusty jestem jak murzyński bęben. 10 minut temu, MMarek napisał: Byłyby zdziwione, o czy ich mężowie gadają Kurna ,nawet marzenia chcą człekowi odebrać 3 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 12 godzin temu, tomek4446 napisał: po zakupie Luxmana to pusty jestem jak murzyński bęben. Ja też pusty i z kredytem, ale nie na sprzęt poszło. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 19 minut temu, Bogusław 66 napisał: ale nie na sprzęt poszło. Ładny , niebieski Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia (edytowany) Kiedys chcialem niebieskie Volvo kupic , ale sie nie udalo. Volkwagen by tez sie nadal😏 Mialem raz samochod zastepczy, T-Roc z silnikiem 1.0 . Bardzo przyjemnie to wspominam, czy to autostrada czy gory. Jak latwo takie cos zaparkowac, juz nie musze chyba wspominac. Kurcze zaraz sie rozejrze czy jakiegos w poblizu nie ma. Edytowano 23 stycznia przez Artur Brol 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 7 minut temu, Artur Brol napisał: Kurcze zaraz sie rozejrze czy jakiegos w poblizu nie ma. A kolega też z branży ? Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia Nebeski. 1,5 DSG + dodatki / gwarancja na 5 lat i ..... ubezpieczenie "GAP" tak samo, gdyby autko zniknęło czyli odzyskam kasę do pełnej sumy z faktury. Teraz spokojnie mogę jeździć w PL na forumowe zloty. 1 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia Aa gratuluję. Fajne autko. Jakieś 130 lub 150 km. Pewnie się fajnie zbiera. 1 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 17 minut temu, Artur Brol napisał: Hm, a o jaką chodzi Garncarstwo ? 10 minut temu, Bogusław 66 napisał: ubezpieczenie "GAP" tak samo, gdyby autko zniknęło czyli odzyskam kasę do pełnej sumy z faktury. Ciekawe , dlaczego Boguś zaraz po Twoim wpisie ...... przypadek ? Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia Nie odzywam sie wiecej, nie wiem o co teraz chodzi. Podejrzanie to wyglada, jak ciagniecie za jezyk...garncarstwo 😁 Odpisz, cytując
Bogusław 66 Napisano 23 stycznia Napisano 23 stycznia 51 minut temu, tomek4446 napisał: Ciekawe , dlaczego Boguś zaraz po Twoim wpisie ...... przypadek ? Wszystko jest możliwe. ale to nie jedyne zabezpieczenie 😊 Odpisz, cytując
rpm Napisano 24 stycznia Napisano 24 stycznia Dnia 21.01.2025 o 14:49, MariuszZ napisał: A to co my TU robimy jest normalne? 🤣 Tak😎 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 24 stycznia Napisano 24 stycznia 4 godziny temu, rpm napisał: Tak A masz na to papiery ? Odpisz, cytując
rpm Napisano 24 stycznia Napisano 24 stycznia 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: A masz na to papiery ? A mam. 🥳 Takie źułte one są. 🤪 2 Odpisz, cytując
Recommended Posts