tomek4446 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu @MariuszZ Coś w tym jest. Pamiętam jak podszedł do mnie kolega z siłowni uprawiający już zawodowo kulturystykę , pogadaliśmy co i jak najlepiej ćwiczyć. I tak na odchodne rzucił : " A Ty wiesz , że to co my tu robimy to normalne nie jest ? " Zapamiętałem to powiedzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, tomek4446 napisał: to co my tu robimy to normalne nie jest A to co my TU robimy jest normalne? 🤣 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dnia 19.01.2025 o 22:09, Asia napisał: To w zupełnie innym świetle stawia wizyty w tym przybytku 4 razy w tygodniu Przeanalizowałem tą kwestię mody damskiej i treningu 4 razy w tygodniu. Wiem , trochę mi to zajęło. Co prawda bicepsy i klatka stoją w miejscu , ale za to wzrok mi się poprawił 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts