tomek4446 Napisano wczoraj o 13:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:47 @MariuszZ Coś w tym jest. Pamiętam jak podszedł do mnie kolega z siłowni uprawiający już zawodowo kulturystykę , pogadaliśmy co i jak najlepiej ćwiczyć. I tak na odchodne rzucił : " A Ty wiesz , że to co my tu robimy to normalne nie jest ? " Zapamiętałem to powiedzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano wczoraj o 13:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 13:49 1 minutę temu, tomek4446 napisał: to co my tu robimy to normalne nie jest A to co my TU robimy jest normalne? 🤣 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Dnia 19.01.2025 o 22:09, Asia napisał: To w zupełnie innym świetle stawia wizyty w tym przybytku 4 razy w tygodniu Przeanalizowałem tą kwestię mody damskiej i treningu 4 razy w tygodniu. Wiem , trochę mi to zajęło. Co prawda bicepsy i klatka stoją w miejscu , ale za to wzrok mi się poprawił 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 8 godzin temu, tomek4446 napisał: ale za to wzrok mi się poprawił Mi również, ale zaaplikowałem nie ćwiczenia, a okulary… 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 9 godzin temu, tomek4446 napisał: ale za to wzrok mi się poprawił Bo to zaleta bycia starszym. Idiotów dostrzegać z daleka. Tomek, a literki z bliska jeszcze widzisz? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Jak się okulary zdejmie to sprzątanie zdecydowanie łatwiej idzie... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Przeanalizowałem tą kwestię mody damskiej i treningu 4 razy w tygodniu. Wiem , trochę mi to zajęło. Co prawda bicepsy i klatka stoją w miejscu , ale za to wzrok mi się poprawił Zaczynam sie do silowni przekonywac powoli, najbardziej mnie przekonuja przypadki poprawy wzroku. By mi sie to przydalo.😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Artur Brol napisał: Zaczynam sie do silowni przekonywac powoli, najbardziej mnie przekonuja przypadki poprawy wzroku. Wiedziałem , ze gadanina o masie , rzeźbie nic nie daje. Odpowiednia motywacja i proszę 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts