Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 1 month later...
Napisano

Szanowni Koledzy - najlepsze zyczenia z okazji Dnia Mężczyzny! Pochwalcie się , jakimi prezentami uraczyły Was dziś Wasze żony, dziewczyny, koleżanki, oblubienice, kochanki ;) itp.

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Rega napisał:

Popatrz w kalendarz a zobaczysz, że jest.

Wybacz ale nie dosłownie to miałem na myśli. To taki tam pis mający raczej na celu zaznaczenie że mężczyznom to raczej niepotrzebne (świętowanie tego). 

Jeśli nie dostanie facet upominku to nic sie nie stanie (czesto nawet facet nie ma swiadomosci ze jakieś takie świeto akurat), natomiast gdyby tak tylko raz zapomnieć o Dniu Kobiet... ojj byłoby "krucho" 🤭 - tak przypuszczam wiedząć jakie Kobiety są pod tym względem

Edytowano przez Chyba Miro 84
Napisano
2 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał:

gdyby tak tylko raz zapomnieć o Dniu Kobiet... ojj byłoby "krucho"

Oj, nawet bardzo:)! U mnie w pracy nie da się - ich 30, a ja sam (biedny żuczek) Dziś nawet dostałem wiadomość od jednego z Kolegów , w której napisał, że ,, ty to wiesz jak się ustawiać'' Mam wrażenie, że jednak nie do końca wie o czym pisze:)

Napisano

Roman, dziękuję, szczęśliwie rozwiedziony jestem 😇

Przekładając na zrozumiały język: pasożyt dostał kopa w dupę.

BTW. Dawniej podobały mi się pary staruszków trzymających się za ręce - dopóki nie zrozumiałem zależności. 

PS. Moi dziadkowie, szanowali się nawzajem niesamowicie, a nigdy ich nie widziałem chodzących rączka w rączkę 😁 

25 minut temu, michaudio napisał:

Moja żona twierdzi że mam przy niej święto mężczyzny na okrągło, odkąd się poznaliśmy.

I muszę jej przyznać rację... 😁

Czyli, że lubi seks po ślubie? 😉

Napisano
3 godziny temu, michaudio napisał:

Moja żona twierdzi że mam przy niej święto mężczyzny na okrągło, odkąd się poznaliśmy.

I muszę jej przyznać rację... 😁

U mnie jest podobnie.

W sensie też zachcianek i tego co chciałbym sobie sprawić/zakupić. 

Nawet jeśli pytam, czy aby na pewno, czy może jednak odpuścić etc.

Zawsze słyszę: " i tak sobie kupisz, oboje to wiemy" 🤭

Tak było z żoną i tak jest teraz z partnerką. 😉

Właśnie jestem w trakcie takiej zachcianki i dziś znów to usłyszałem 😁

Dzień mężczyzny 365 dni w roku 😁

Napisano

4 godziny temu, Rega napisał:

Coś czuję tu pisanie pod przenikliwym wzrokiem zainteresowanej.

Jestem zbyt niezależny, by dać się zagonić pod but.

I moja żona o tym wie od samego początku, czyli u nas od szesnastu lat. 

@pairtick zapewniam że jednocześnie można się nawzajem w związku kochać, szanować, przyjaźnić, dbać jedno o drugie, chodzić za rączkę i przy tym ciągle iskrzy. To tylko kwestia dopasowania i świadomej, stałej dbałości o związek.

Z pewnością pomaga w tym życiowe doświadczenie, bo oboje jesteśmy po przejściach.  Zaczynaliśmy też razem dosłownie od zera, a to bardzo łączy.

@DiBatonioNo i fakt, moja kochana żona też dzielnie znosi moje audio fanaberie, a zdarzyło się osiem par kolumn  jednocześnie (w tym fronty czynnego kina 6.2 + kilkanaście sztuk elektroniki), w pokoju dziennym, na osiemnastu metrach, przez ponad miesiąc. 

Dziś mam już "tylko" cztery systemy stereo w trzech pokojach.

W tej sytuacji przyznaję, mam przy żonie swoje święto od szesnastu lat. 🙂

Napisano
2 godziny temu, michaudio napisał:

zapewniam że jednocześnie można się nawzajem w związku kochać, szanować, przyjaźnić, dbać jedno o drugie, chodzić za rączkę i przy tym ciągle iskrzy. To tylko kwestia dopasowania i świadomej, stałej dbałości o związek.

Z pewnością pomaga w tym życiowe doświadczenie, bo oboje jesteśmy po przejściach.  Zaczynaliśmy też razem dosłownie od zera, a to bardzo łączy.

Amen.

🙂